שלום + מר. גרין.

Ophel McNeil

New member
שלום + מר. גרין. ../images/Emo117.gif

קודם כל, היי. טוב לחזור. לא שמישהו זוכר אותי, אבל לפני כמה שבועות טובים התחלתי לכתוב כאן, ואז המחשב שלי החליט שזה מתחת לרמתו להמשיך להדלק. אחרי כמה עניינים פעוטים, כגון מחיקת כל הארד דיסק שלי, ואיבוד כל מידע אומלל שאי פעם נשמר במחשב שלי, הוא חזר, מה שאומר שגם אני חזרתי, מה שללא ספק מבאס למוות, הא?
בכל אופן, פואנטה. הרגע חזרתי מהצגה (במסגרת ביה"ס
) שנקראת "מר. גרין". אחלה הצגה, שהוכיחה לי סופית - הומואים השתלטו על העולם (אבל לסביות הרבה פחות). הם מופיעים בקולנוע, בסדרות, בפרסומות, בספרים, ועכשיו גם הביה"ס שלנו שולח אותנו להצגה שהגיבור בה הומו. בקשר להצגה עצמה, היא הייתה ממש אחלה (הרבה לפני שגיליתי את הנטיות המיניות של הגיבור שלה
), והתיכון שלי התלהב ממנה עד כדי כך שבסופה מחאו כפיים בהתלהבות רבה במשך הרבה זמן, הרבה יותר ממה שמקובל בקרב טיינג´רס חסרי מנוח (??). או בקיצור - סבבה אגוזים סמים וטל מוסרי. וזה בערך כל מה שהיה לי להגיד, כרגיל - רב תוכן ומשמעות. אבל בכל זאת, פרסמתי את זה בהודעה חדשה.
נ.ב. עוד מישהו שלומד כאן בתיכון, אולי, ראה את ההצגה?

אני ראיתי את ההצגה!

לפני כמה חודשים ראיתי אותה, אבל לצערי התגובה שלי הייתה קצת פחות מתלהבת... בוא נגיד הרבה פחות מתלהבת.. אבל באמת לא ציפית שהוא יגיד שהוא הומו? זה היה כזה מתבקש... והוא גם הלך עם חולצת בטן.. :) רק שניה, פתאום אני שמה לב שהתכוונת לתיכון מסויים? טוף, לא משנה.. אבל אכן מבאס שהלסביות עדיין לא ממש "משתלטות על העולם"... :)

fluppster

New member
גם אני ראיתי את ההצגה!

מתי הוא הלך בחולצת בטן? גם אני לא הייתי מנחשת בהתחלה שהוא הומו אם חברה שלי לא הייתה מספרת לי לפני זה על ההצגה. הצגה מעולה, ממש אהבתי.

Ophel McNeil

New member
תיכון מסוים?... ../images/Emo12.gif../images/Emo117.gif

דיברתי על תיכון רבין בכפ"ס, אם זה מה שהתכוונת. האמת? לא שמתי לב שהשחקן הולך עם חולצות בטן, אבל די ניחשתי שהוא הומו, אם כי שייכתי את זה לעובדה שאין בן אדם בעולם שאני לא אומרת שהוא הומו. למרות זאת, רוב החברים שלי היו מופתעים, חוץ מאחד, שטען כל הזמן כמה שזה צפוי (אבל לילד יד וואחד חושים טובים, וחוץ מזה, הוא בעצמו הומו בארון, למרות הכחשותיו). אני אישית נהנתי מאוד, בעיקר אחרי שהתרגלתי להצגות עם סטנדרטים "מעט" נמוכים שאני רואה במסגרת ביה"ס.

למעלה