שלום מקליפורניה

DanaDuck

New member
שלום מקליפורניה

מה שלומכם, יקיריי? בחודש האחרון ייתי בניו-יורק וביקרתי בבוסטון ועכשיו אני בסן-פרנסיסקו קליפורניה, אחרי חופשת סקי מדהימה באגם לא הרחק מכאן. פני מועדות ללוס אנג'לס, קליפורניה. מישהו יודע איך אני יכולה לתקשר עם גבומון? (שגם נמצא שם עכשיו) תעשו חיים ותספרו לי סיפורים!

mikeys barking

New member
שמחה שאת נהנית ^^

מה הייתי נותנת כדי לחזור לארה"ב ;[ *הרבה* מקווה שנהנתי בLA

avi 88

New member
שלום דנה...

כיף לשמוע שאת נהנית...
ספרי לנו עוד... אגב את יודעת שקישור לקליפ שלך הופיע באתר "קשת"?! (מישהי מהפורום שמה לב לזה).

chen010189

New member
יהה דנה את יודעת שהשבוע חשבתי עליך?

ולא רק השבוע
חשבתי לעצמי מעניין מתי יהיה לך מחשב שתוכלי לכתוב לנו ממנו. אחח כמה שאני מקנאה בך, אני בלחץ של המבחנים של י"ב שאת בטח מכירה אותו כבר
הייתי שמחה לאיזה חופשה קלה...(והחופש של פורים לא נחשב) תהני!!!

DanaDuck

New member
מעדכנת

כרגע אני נמצאת בברקלי, ביקרתי היום באוניברסיטה של ברקלי- קמפוס מקסים עם עצים ונחלים ושלדים של דינוזאורים בבניין מדע. יום ראשון אני מתכננת לרדת ללוס אנג'לס. קישור באתר קשת? מגניב... נראה לי שזה בגלל שפרסמתי את הקליפ באמבטיה. באמת צריכה לבדוק מה קורה שם עם זה. הקליפ משתתף כרגע בשתי תחרויות ומופיע בהוט V.O.D. עם תמונה שערכתי בשבילו. אשמח לדעת אם מישהו יודע מתי מתחילים לדבב את העונה החדשה של פוקימון או פוקמון קרונקלס.

Takuto

New member
"פוקימון דברי הימים"-קרוניקלס כבר..

סיימו לדובב נראה לי הם התחילו כבר לפני שעזבת ואני מניח שהם סיימו כי זה מתחיל ביום חמישי את האחות ג'וי כבר דיבבה מישהי אחרת... נראה לי שמאיה אמרה שדיבבה אותה אתי קסטרו אני ממש מקווה שתוכלי לחזור בזמן לדובב בעונה התשיעית =X והעונה בטח תשודר בחופש הגדול אז אני מניח שהיא תגיע לנלס מתישהו באפריל או אפילו כבר החודש הזה

porky169

New member
היי../images/Emo13.gif../images/Emo134.gif

ביקרת כבר בברבנק? (שם נמצאים האולפנים של דיסני)

porky169

New member
ברבנק זה בקליפורניה../images/Emo134.gif

לפחות עד כמה שידוע לי...

סדר

אתה לא טועה :) ברבנק זה אכן בקליפורניה. אבל אל תשכח שקליפורניה זאת מדינה, ולוס אנג'לס זו עיר. שנמצאת בתוך קליפורניה. בשל גודלה של קליפורניה בכלל ושל לוס אנג'לס בפרט, אני מניח שיקח טיפ טיפה זמן עד שדנה תגיע לברבנק. :)

DanaDuck

New member
Burbank

Burbank is in Los Angeles. Not far away from where I am now Always dreamed of getting there 10 years ago...

גבומון

New member
מה קורה רישפי

אז את בקליפורניה...מגניב, כמה זמן??? שמח לדעת שאת זוכרת אותי. ראיתי את הקליפ שלך ושל בת דודה שלך ממש חמוד(התחת שלך) וממש מגרה הציצים של בת דודה שלך....(אני צוחק) אבל שיר חמוד זה על החבר שלך???? טוב אין לי מה לכתוב כלכך תתני לי את המייל שלך.

DanaDuck

New member
גבומון!

זו לא בת דודה שלי. זו חברה שלי מרב, שצילמה והייתה בסשנים של סאקורה. המייל שלי הוא [email protected] אני בסן פרנסיסקו בדירה של חברים. אתה מוזמן להתקשר: 415-567-7803

למעלה