שלום מצתרף לפורום!!!

שלום מצתרף לפורום!!!

הייתי פה פעם ואני חוזר שוב!! (אני לא מצפה שאף אחד יזכור את השחור) אני רואה שהפורום מנסה לחיות אז בכל מקרה אני חוזר!! ועוד שתי דברים! 1) למה אתה אוהבים את רומח הדרקון? אנני כי ברומח הדרקון לאומת ספרי פנטזיה אחרים באמת ראיתי איך לדעתי נראה הקסם לאומת ספרים אחרים (שר הטבעות למשל!! שאין בו ממש קסם) 2)בגלל שאימא שלי לא כל כך רוצה לקנות לי ספרים באנגלית או באינטרנט, אז אני רוצה להוריד וקרוא את הספרים במחשב(אני יודע שזה לא חוקי אז עם מישהוא רוצה לעזור לי אז אולי שישלח לי מסר) ובקאזה מצאתי רק לוורד וזה מאוד לא נוח אפשר להגיד בלתי אפשרי, למי שמבין אני מעונין בpdf!!!

SaberTooth

New member
ברוך הבא... ../images/Emo24.gif

אין לדבר על הורדות מכל סוג בפורום.

שלום וותיק-פורום:)

בקשר לשאלה הראשונה- אני אוהבת את הרומח כי הוא פחות כבד משר הטבעות והרבה יותר מלא באקשן......חוצמזה........שר הטבעות מתמקד בהוביטים......שהם יצורים משעממים וטרחניים........וברומח, לכל דמות יש ייחוד.......למרות שמתמקדים ברייסט......אבל בניגוד לפרודו ובילבו..........רייסט לפעמים מפתיע והוא הרבה יותר שווה! בקשר ל-2.........אני יכולה לנסות לחפש

Nir of GondoliN

New member
לפי דעתי ההבדל בין שר הטבעות

לרומח הדרקון הוא ההבדל בין המנטליות הבריטית לאמריקקית. תחשבו על זה רומח הדרקון הוא משהו ברמה הוליוודית בעוד שר הטבעות הוא ברמה של סרט זר. רומח הדרקון יותר אכיל, יותר כייפי, יותר אמריקאי בעוד שר הטבעות יותר אפי, קשה לאכילה, שונה, איכותי. כל אחד בוחר את מה שהוא אוהב.

הניקניים שלך.

הוא אומר שאת חובבת אואזיס? יקירתי שלא תהיה לך טעות- This is WAR!!

moriabar

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo118.gif

אני אוהבת ת'רומח כי.... זה ספר, ובד"כ אני אוהבת דברים שאפשר לקרוא/לקרוע... (חוץ מספרים של דבורה עומר וכו'...) ושוף- ברוקבא!!!!

ברוך הבא..

לדעתי הסיבה שרומח הדרקון אהוב היא שהוא ספר קליל למדיי לעומת חלק מהספרים בנמצאים היום בשוק.

Miss Pigmelion

New member
שלום, ברוך הבא? שב?../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif

אממ..אני אוהבת את הרומח גם בגלל שהוא קליל ונורא נחמד לקרוא אותו, הוא היה ספר הפנטזיה הראשון שלי ויש שם דמויות שאתה יכול להתחבר ולאהוב אותם מאוד, כדוגמת רייסט וגדיל.

למעלה