שלום מפלורידה.
היי! מה קורה? שכחתם אותי כבר? [ששששששששששש] אז ככה בקצרה עד כמה שאפשר! הטיסות היו בסדר, הגענו לניו-ג'רסי ונסענו במנהרה אל ניו יורק
אאחחחח האוויר שכל כל חסר לי עכשיו. רק עוד שאיפה אחתתתת נסענו עם נהג מונית שאירגן לנו כוראוגרפיה לשיר של 'טיטאניק' אח שלי (חחחחחמוד) שישב לידו, לא רצה להביש את המסכן. הצטרף אל נקישות האצבע, הרמת הידיים, וכו'..... היה נחמד. אין מה לאמור. הגענו למלון הג'יפני הזה (אודליה, להירגע, רק ישנים שם). יום למחרת הלכנו למפלי הניאגרה המדהימים, פשוט יפים! (תמונות אתם רוצים? יהיו בשפע בקרוב) טיול של יומיים שכולל שינה בקנדה (יש לי שם חברה ולא יכולתי ליצור איתה קשר - בעסה) חזרנו אחרי נסיעה מפרכת של 8 שעות
אבל תיק חדש לבי"ס - יש לי. איך היה כיף לחזור לניו יורק. האוויר שם נהדר אני רצינית. היינו גם בפסל החירות. כאילו מה.... איזה פסל צרפתי [
] פיסל את אמא שלו אז כולם מתחרפנים... נחמד... תמונות.... עטים... מחזיקי מפתחות.... מגנטים למקרר שנשברים (והמבין יבין) ועוד שטויות. המון שטויות. היינו בגראונד זירו, היינו במוזאון הטבע הענקי ללא סוף, תמונות נהדרות ומטורפות אבא שלי עשה שם
, היינו בבלאק אאוט, תקראו לזה איך שתרצו, אני קוראת לזה השגחה פרטית..... יצאנו בדיוק מטנק מצוות של חב"ד כדי לברר על אוכל כשר לשבת, וכשיצאנו המון גדול של אנשים בא מכל הכיוונים. היינו בדרך לקנות לי נעליים [
זה כבר לא יהיה בניו-יורק] ושאלנו עוברת אורח נחמדה מה קורה פה לעזאזל... מה כל האנשים האלה... מה זה... אז היא אמרה לנו שכל ניו יורק בלי חשמל, בלאק אאוט. אנחנו המומים מן הבשורה ולא בטוחים מה קורה, צועדים אל המלון בין ההמון. וסוף סוף מצאנו מה שחיפשנו... קלפים של סאדאם... אנשים זה הדבר היחיד שיצא טוב מהבלאק אאוט המחורבן הזה שהרס לנו כ"כ הרבה!!!!!!! הביאו לנו פנס כשהגענו אל המלון. ד"כ כשחזר החשמל האור היכה לי בעיניים. בבבבלללעעע
טוב אין לי עוד ממש כוח לכתוב וגם אין עוד כוח לאח שלי לנדנד לי לסיים. אז נחתוך עכשיו?
אנחנו נחרוש בקרוב מאוד את יוניברסאל סטויוס ועוד ועוד. אני אשתדל לכתוב עוד. תבלו במעט שנשאר....... נ.ב האם יש משהו בטוח על שביתה? יש לי חולצת I LOVE NY- תודה אסי וממש בסוף, פתאום נזכרתי שנייה לפני ה'שלח' שאח שלי סחב אותי ועם ההורים שלנו שקיבלו מנוחה, אל צייר בבטרי פארק, ואני ממש לא יצאתי דומה (רק אם ממש תרצו אני אעלה את זה, חחחחח בחלומות שלכם) אבל אסי יצא ממש מגניב ככה עם גיטרה ואני שרה לצידו. נחמד אבל הוא יצא דומה ואני לא
היי! מה קורה? שכחתם אותי כבר? [ששששששששששש] אז ככה בקצרה עד כמה שאפשר! הטיסות היו בסדר, הגענו לניו-ג'רסי ונסענו במנהרה אל ניו יורק