שלום מעריצי אלאניס!

mc charm

New member
שלום מעריצי אלאניס!

אז ככה, אם הייתי יודע על הפורום הזה לפני כן הייתי רושם בו מזמן. משום מה הוא חמק מעיניי... קניתי את JAGGED LITTLE PILL לפני בערך שנה ואני חורש עליו כמו משוגע, דיסק פשוט מושלם! לדעתי אלאניס היא בין הקולות המיוחדים ביותר ששמעתי ומבחינת יוצרת היא פשוט מטריפה! חוץ מהדיסק הזה אני מכיר עוד הרבה שירים שלה, האהובים עלי הם:I WAS HOPING, UNINVITED ועוד כמה... נ.ב אני מעריץ מושבע של מריה קארי ומי שרוצה מוזמן לפורום שלה!

avivs

New member
ברוך הבא!!!

גם מריה קארי וגם אלאניס? מעניין. אני בטוח שתהנה בפורום הנהדר הזה. אני גם ממליץ לך לקנות את הדיסק השני של אלאניס כי רוב הסיכויים שמאוד תאהב אותו.

mc charm

New member
חחח שילוב ביזארי נכון?!

הרבה אומרים לי את זה... אבל אני פשוט מחפש כישרון, משהו להעריך, משהו שידהים אותי! ואני מוצא את זה הרבה במריה! אלאניס...טוב מי אני שאספר לכם...אני מתאר לעצמי שאתם כבר מודעים לכישרון שלה אם אתם כאן... וכשאני אומר כישרון אני לא מתכוון רק לקול!

Lotzifer

New member
ברוך הבא!

אני שלומית...... וד"א, אני שונאת את מריה קארי......

avivs

New member
אם כל אחד פה

יגיד לו מה הוא חושב על מריה קארי... אז פורום מריה קארי יכריז עלינו מלחמה

AlanisJunkie

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שראוי שכל אחד ישמור לעצמו את הדיעות שלו לגבי מריה קארי. מין הסתם, בתור פורום אלאניס מוריסט, מריה קארי היא לא המזון הרוחני שלנו. :)

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

mc charm, אלאניס היא אחלה דבק לאחד גם מעריצים של אמנים אחרים.. ברוך הבא, תהנה פה!

mc charm

New member
תודה...אני חושב...

למרות קבלת הפנים די עצבנתם אותי עכשיו! אני לא מבין מה ההתנפלות על מריה אבל מילא...

mc charm

New member
נצל"ש

חחח תראו איזה דבר חמוד מצאתי בשיטוטי באינטרנט...

avivs

New member
עוד מישהו

שם לב לצירוף המקרים שהרגע היה פה, עפ התמונות? (המוזיקה של תיקים באפילה ברקע) וmc charm הכול ברוח טובה. אני לא יכול לדבר פה בשביל אף אחד, אבל אני בטוח שאף אחד לא התכוון לפגוע בך. זה באמת פורום נהדר. ברוך הבא!

Rוית

New member
היי

באמת שלא התנפלות, באמת שלא במטרה להעליב~! אני בטוחה שלא היה אחד שאמר את זה בשביל לפגוע, כמו שאלאניס אומרת- we'd provide forums we'd all speak out we'd all be heard we'd all feel seen אתה מוזמן לנסות לשכנע אותנו שמריה היא זמרת מעולה בפני עצמה

avivs

New member
אני רק אומר

שיש לי איזה 5 דיסקים שלה. אבל בעצם יש לי דיסקים של כל אמן אפשרי. היא לא גרועה. ויש לה שירים שאפילו ריגשו אותי (מתחמק ממתח האבנים). אבל אתה יודע, אני מעריץ גם של מדונה. וזה מאוד קשה לאהוב את שתיהן.

מלכוש

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif תרגיש ב-../images/Emo82.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

mc charm

New member
וואו באמת היה קצת מפחיד כל העסק...

תראו, אני לא יחצ"ן של מריה או משהו כזה. ולמרות שאני חושב שהיא דה באסט אני גם יודע שכל מעריץ חושב שמושא הערצתו היא\הוא הבאסט ביותר... אבל בגלל שרוית ביקשה, אני אשנה קצת את הבקשה וברשותכם אני פשוט אסביר לכם למה אני מעריץ את מריה: בצורה מאוד מוזרה מצאתי בכיתה ב'(!) את מוזיק בוקס (בין הדיסקים הטובים ביותר שלה) והתחלתי לשמוע אותו והתאהבתי בדיסק, מבלי בכלל לדעת שזאת מריה. לאחר מספר שנים כשהתבגרתי התחלתי לחקור את הבן אדם מאחורי המוזיקה. בצורה די מוזרה זה נעשה כשהייתי בוא נגיד...בתקופה לא הכי טובה (לכולם יש כאלה לא?...)והתחלתי לשמוע שירים שלה ולקנות את כל האלבומים שלה והבנתי שחוץ מזמרת היא גם כותבת לעיתים מלחינה, היא מפיקה את האלבומים וזה גרם לי יותר לחוש הזדהות כי ידעתי שהיא אמיתית... ואני יודע שהיום בגלל כל תדמית ההיפ הופ שנוצרה לה אנשים נוטים לחשוב שהיא לא יותר טובה מכל שאר החרא בשוק אבל...האמת שהיא כן...

למעלה