שלום מעריצי אירוסמית' היקרים!!

supernova6

New member
שלום מעריצי אירוסמית' היקרים!!

אתם נראים לי כמו אחלהבחלה של אנשים..באמת משוו משוו. טוב סתם אממ אני אוהבת את אירוסמית' כבר מלאא זמן ויש לי את האוסף שלהם big ones שחרשתי אבל לאחרונה הגעתי למסקנה שהוא מלא ביותר מדי בלדות רוק מצויות שאמנם אירוסמית' עושים מצוין אבל רציתי להכיר יותר את הצד השני שלהם כלומר הצד הפוסט שנות ה90 חח. שמעתי את mama kin וממש אהבתי אז רציתי המלצה לשירים\אלבומים בסגנון הזה, של אירוסמית' כמובן. תודה=]

supernova6

New member
אהה כן ועוד משו^^

דרושים אנשים!! אנחנו שני גיטריסטים מאזור המרכז (יותר תלאביב\אור יהודה והסביבה) ואנחנו רוצים להקים הרכב..בעיקר בשביל הכיף=] אז אם בא לכם ואתם מתופף\באסיסט\סינטיסייזר אנושי\קוף העונה לשם שימי\וכו' צרו איתי קשר במסרים. רב תודות=] כמובן הסגנון הוא רוק על כל גווניו אבל אנחנו פתוחים להכל אז דברו איתי.

AeroTom

New member
התכוונת ללפני שנות ה-90 בטח...לא פוסט ../images/Emo13.gif

ציינת את Mama Kin אז ההמלצה הראשונה היא לאלבום הראשון כמובן - Aerosmith מ-1973. השיר הזה מופיע שם וגם Dream On המוכר להרבה לאנשים ועוד שירים נהדרים בנוסף להם באלבום בכורה נפלא. שלותש האלבומים אחריו גם מומלצים ביותר: Get Your Wings Toys In The Attic Rocks שלושתם אדירים וסוג של אלבומים מושלמים מבחינתי. אלו ה-4 הכי מומלצים להתחלה משנות ה-70, ארבעת הראשונים. יש לך הרבה מוזיקה טובה לגלות. במיוחד אם מה שאת מכירה מאירוסמית' זה הרוב דברים מ-Big Ones שכולל רק להיטים מוכרים מ-87 עד 94. את יכולה לנסות גם אלבומים משנות ה-80 וה-90 וגם מה-2000. הדרך הכי טובה להתחיל להכיר ולהתחבר היא פשוט לרכוש את האלבומים, לשמוע, ולהמשיך הלאה עם האלבום הבא.

supernova6

New member
חח כן..טעות שלי^^

תודה! אני יוסיף את זה לרשימת קניות הבאה שאני יעשה לדיסקים=] משום מה היא רק גדלה יותר ויותר מדקה לדקה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאעשה***

אני ממליצה על Pandora's Box אוסף של שלושה דיסקים מהשנים הראשונות של אירוסמית'

SaintJohn

New member
מצטרף להמלצות

אם את מחפשת משהו שונה מהסגנון של השירים ב-Big Ones, אז אני מאוד ממליץ ללכת על האלבומים הראשונים של אירוסמית' משנות ה-70. נשמח לקרוא את ההתרשמות שלך ממה שתקני אחרי שתקשיבי להם.

למעלה