שלום מעריציי הקורז!!

SlamminDino

New member
שלום מעריציי הקורז!!

כן, ואם היו ספיקות למי הלהקה הכי גדולה הרי שהם הוציאו את דיסק הלהיטים בשנה שעברה To Prove us מי המלכים. טוב, אני הולך לעצבן פה כמה אנשים אבל אני אוהב את המתופפת קרוליין. יש לה שם יפה והיא הכי סטייליסטית ויכולה להוציא את העצבים על התוף וכל זאת בלי לפגוע בשירים העפים ברוח של הקורז. ששומעים את השירים האלה נזכרים בדברים שפעם היו כל כך משמחים אותנו. הם מצליחים להכנס לנפש של כל אחד ולהוציא רגשות חיוביים ועל כן המעריצים כל כך שמחים בלהקתם. שמח מאוד להיות פה!! אבוא לבקר לעיתים קרובות, לראות תמונות של בנות יפות ואחים לא שייכים ( האומנם? ) וכמובן... To Rock your World חברה, תיהנו !!! דינו

AndreaCorr ©

New member
ברוך הבא ../images/Emo168.gif

אתה לא תעצבן אף אחד..... אנחנו מתים על קרוליין. ובגלל שביקשת כל כך יפה הנה כמה תמונות רק של הבנות..

SlamminDino

New member
אוקיי, קבלו את היציאה היומית...

התמונות האלה מאוד מזכירות את מה שיש בסיפור שלושת הדובים. רק שפה זה שלושת הבנות והמוזנח הוא האח שלא מופיע אף פעם. האם זה פייר שהראש מאחוריי המוזיקה של הלהקה הפופולארית לא מופיע במגזינים וכולם רק מעוניינים ביופי של הבנות שהם גם אחיות שלו? " דינו, שששש אני מנסה להינות מהתמונה" I think my point is made זה לא פייר אבל מה לעשות שהאחיות שלו כאלה פצצות!! ( תקראו מה כתוב בתמונה ותבינו שלהתבלט זה לא תמיד הכי ואפשר גם להשאר למטה לפעמים למען הצלת נפשות...)

SlamminDino

New member
ועוד משהו..

שמת לב שאת משתמשת בשתיי השמות של הבנות מהלהקה? אני יודע ששמת לב אבל אם מירי הייתה קוראת לעצמה קרוליין הייתם צריכים לפתוח מכרז ולחפש את ג´ימי...

mprb

New member
אמממ.... דינו

אני מבינה שאתה מנסה להציע את עצמך?! וד"א- אם הייתי מנסה למצוא תחליף למישהו אז זה היה גורג´

AndreaCorr ©

New member
מירי.....לא ../images/Emo3.gif ../images/Emo168.gif

ודינו תאמין לי שלא הייתי מתנגדת אם ההורים שלי היו קוראים לי אנדראה לא הייהת לי התנגדות. מה לעשות שהם בחרו בשם של האחות שאני פחות מסמפטת... מסכן ג´ים

SlamminDino

New member
ברוך הנמצא!!

עכשיו, אתה יודע מה כל כך גדול בלהגיד ברוך הנמצא? אני גם מקבל ברכה וגם זוכה לברך בשביל הקרדיט המצטבר לעולם הבא... אני רק צריך לבדוק כמה נקודות אשראי מקבלים על ברכה כזאת. הה ההה

mprb

New member
שרון- ........... כו../images/Emo70.gif

ועוד משהו- שרון (קור וגם מ__) הכי יפה! וזה מה שיש לי להגיד!!!!

shelly egan

New member
לפי דעתי

קרוליין יותר יפה, רק שיש תמונות שאני פשוט לא מבדילה בינה לבין שרון... הם כ"כ דומות!!!! אבל גם יש תמונות ששתיהן לא יוצאות יפות, ורק אנדריאה נראית טוב...

AndreaCorr ©

New member
חחח מירי את מצנזרת? ../images/Emo168.gif

לא מפריע לי שידעו את השם משפ´ שלי. שרון (קור) באמת מהממת גם קרוליין אבל אנדראה פשוט הכי הכי!!! ואני.......?

SlamminDino

New member
צר לי לומר לכם אבל...

ג´ים הכי יפה!! למה הדיון הוא בין השלושה בנות? מה עם ג´ים? תראו איזה פצצה הוא.... היי, אם אתם אומרים על הבנות שהם יפות אני יהיה עם הבנים. קצת תמיכה לאדם הנשכח. אבל בינינו, קרוליין הכי שווה.

SlamminDino

New member
אני מצביע למפלגה לזכויות הגבר

תראו איזו אפלייה יש בסקרים!! לג´ים יש רק קול אחד מתוך 19. כמובן שלא עזרתי למצב והקול ה 19 הזה הלך לקרוליין המקסימה שמתופפת לצד שרון, אנדריאה וההוא עם הגיטרה... איך קוראים לו, שכחתי שוב.

למעלה