שלום.. מספר שאלות:

שלום.. מספר שאלות:

רציתי לדעת מישהו יודע מתי ייצא האלבום החדש של מאיה??!,הבנתי שהוא לא יצא כי הוא אלבום גרוע והיא לא היתה מרוצה ממנו לכן הוא לא יצא.. שאלה שניה,האם מישהו ממקורבי מאיה יודע אם היא מעונינת להשתתף בקדם אירויזיון הקרוב????!!! אשמח על מידע...

fuzer

New member
תשובות...

האלבום של מאיה מתוכנן לצאת בזמן הקרוב, מקסימום עד חנוכה. בקשר לחלק השני של שאלתך, בוא נאמר שהמקור שלך לא כזה אמין, אין יותר מרוצה ממאיה מהאלבום כי רובו נכתב והולחן על ידי מאיה עצמה ככה שאין מצב שהיא תהיה מאוכזבת, וגם, הסינגל הראשון מהאלבום עורר כזו סערה שמלווה בקליפ מושקע ואין סיבה שהיא לא תהיה מרוצה. בקשר לחלק של הארוויזיון, אין לי שמוג, תצטרך לחכות לדיקלה, היא יודעת הרבה על מאיה.

love410

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif שימו ../images/Emo23.gif זה אני, עוז.../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

החלפתי כינוי....תתחילו להתרגל..

fuzer

New member
אוףףף איזה מעצבנים תפוז האלה...

בבוקר תפוז החליטו שאני לא רשום ואני מריך להכניס מחדש שם משתמש וסיסמא, ואני לא זוכר אותה, פתחתי חשבון חדש, ואז פתאום החשבון הישן חזר. מוזר! בקיצור החלפתי ל-FUZER אין לזה משמעות, כוונה או כל דבר אחר....יום טוב!

fuzer

New member
מוכן ומזומן....

כמעט והיתה לי פדיחה, רציתי לבדוק תוכנה אחרת שמקליטה, ופתאום זה מחק לי את הישנה והמחשב פתאום לא זיהה את הכרטיס טלויזיה, אבל סידרתי הכל...

fuzer

New member
הנה הכניסה שלה לאולפן!!../images/Emo152.gif

ותגידו שאני לא משקיע, תראו איזה מהר העלתי לכם!!

כולםם

להצביע למאיה שהיא עוד מעט תיהיה להצביע באתר ערוץ הילדים.. ודרך אגב למה לא הלכנו?!?!?! אמא שלי אמרה לי שהיא הייתה לוקחת אותי..

אעאעאעאאעעאעע

היא זכתה המלכה שלנו
מושלמתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףף שהיא זכתה עם השיר אמא זה שיר מושלם ואני הצבעתי כל הזמן חח

אמאאאאאאאא

איזה מושלמת היא הייתה בערוץ הילדים פתאום שראיתי בפורום שכתבתם שהיא תיהיה בשעה 5 ישר דיפדפתי לערוץ הילדים וראיתי אותה היא הייתה כזאת מושלמתתתתתתת איןןןןןןןןןןןןןן איזה מלכהההההה

למעלה