שלום מנשמה

קטריין

New member
שלום מנשמה../images/Emo41.gif

שלום שמי לילך ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי להתחיל בכישוף שלכם לילך

Charmed One

New member
תפרטי....

אני לא ממש מבינה על מה את מדברת. כלומר, מה זה תעזרו לי להתחיל לכשף?! את צריכה להתחיל לקרוא ספרים ולבקר באתרים שונים על מנת להכיר בעבר של הכישוף. כלומר, מהם המניעים שלך להתחיל לכשף?! סתם כך, יום אחד התעוררת והחלטת לכשף?! אני ממש צטערת, אני רוצה קצת פירוטים. נ.ב אשמח לעזור לך בכל זאת. מכושפת

קטריין

New member
שלום לך ../images/Emo29.gif

אני באמת מצערת שלא הבנת אותי אנסה להסביר יותר טוב את מבינה פשוט לפעמים אני שוכחת לנסך אז פשוט שנים אני מתנינת בתחום פשוט אני גרה באזור שאף אחד לא באמת יבין וגם אין באזורי חנוית או מקומות שבהם אוכל ליקנות ספרים בנוסה ולמה שהתכונתי בלעזור להתחיל כיביתי שאולי תוכלי לעמליץ לי על כישוף קל לה תחיל איתו אחרי הכול אני מתחילה ולא היתי רוצה לאסות תאות אם את יכולה להמליץ לי על חנות שאוחל ליקנות בו ספרים והספקה בחיפה אשמח שלך לילך

Charmed One

New member
בשמחה

קודם כל אני רק רוצה לשאול אותך בת כמה את, והאם את עולה חדשה או משהו כזה כי אני רואה שיש לך מלא שגיאות כתיב. דבר שני, אני מציעה לך להתחיל עם סיאנס, זה כל כך קל! אבל זה גם נורא מסוכן, אז הרוב מנסים את זה בשלב מאוחר יותר, אבל אני התחלתי עם השלב הזה, אז איך שאת רוצה. מכושפת

מה??

דרך סיאנס לא לומדים שום דבר על איך להתחיל לעשות כישופים! כדי להתחיל רצוי שתזמיני איזשהו ספר של מתחילים מאמזון כמו The Real Witches Hanbook, זה ספר די פשוט וקליל - מסביר את היסודות, ומדבר לגילאים די צעירים. הספר וויקאני, אבל אני מניחה שבגלל שבפורום פאגאניזם שאלת די הרבה על וויקה - הספר יתאים לך.

Charmed One

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo16.gif

אף פעם לא אמרתי שזו הדרך להתחיל לעסות בכשפים, שפוט אני התחלתי מהדרך ההכי קלה, דווקא אני חושבת שזה קשור באיזושהי דרך לכשפים, הרי אני מתקשרת עם רוחות, ואני חושבת שבדרך כלל, איפה שיש כשפים יש גם רוחות.... אבל זו רק הדעה שלי. מכושפת

העיוור מנחה את העיוור?

מכושפת, אם אינני טועה, גם את בשבועיים האחרונים שאלת לא מעט שאלות על כישוף... אולי כדאי שאת ההכוונה תשאירי למנוסים ממך, בזמן שאת ממשיכה ללמוד על מה ולמה, בעצמך. בהצלחה ליה

the real cOSHi

New member
מכושפת

משעשע לדעת שזו ששואלת על שגיאות כתיב וכביכול מנסה לתת עזרה טועה לא מעט בעצמה כמו שהומלץ מקודם, אנא, תני למנוסים יותר להתעסק בדברים הללו אני ממש לא רוצה לראות עוד אנשים בבית חולים לחולי נפש דרך אגב, מה שגרם לי לתגובה פה היא שאלתך, האם היא עולה חדשה. מה בשם 4586927 מדורי גהנום, גן עדן ותחנות האוטובוס בדרך לשני המקומות הללו גורם לך לחשוב כך? כאשר אנו מדברים פה על שגיאת כתיב אנחנו לא מנסים לקבוע למה, מכיון שזה לא עיסקנו, אנו רק מבקשים לכתוב יותר ברור ולהזכירך, ישנם המון אנשים "צברים" בעלי שגיאות כתיב גם על דיסלקציה שמעת?

כרמית.

New member
לא דיסלקציה - השיטה ההוליסטית

אוף טופיק - הסיבה לריבוי שגיאות כתיב בקרב ילידי שנת 75 ואילך עד לשנים האחרונות, היא השימוש בשיטה ההוליסטית ללימוד הקריאה שהונהגה על ידי משרד החינוך. השיטה הזאת שבקיצור נמרץ משמעה שלא מלמדים אותיות והבהרות אלא מילים שלמות בתקווה שהילד מתישהו ינחש את משמעותה ה"כוללת" של המילה פגמה ועדיין פוגמת בכישורים הכתיבה והקריאה של אלפי ילדים, מתבגרים וגם צעירים שכבר הגיעו לראשית שנות העשרים לחייהם. למרבה המזל, חסידי השיטה הולכים ומתמעטים ומורים רבים מתמרדים נגדה ומסרבים ללמד אותה, גם בכיתות שבהן עדיין "צריך" ללמד אותה רשמית.

לאו דווקא

אין לי מושג אם אותי ואת חברי לימדו עם השיטה הזאת או לא, אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שאנשים שמטריחים את עצמם לקרוא לפחות ספר אחד בחודש, בדרך כלל אין להם שגיאות כתיב, אלא אם הם דיסלקטים/בעלי קשיי למידה.

Charmed One

New member
לך!!!!!../images/Emo111.gif

דבר ראשון, אין לי שגיאות כתיב, אני לפעמים מתבלבלת קצת כשאני ממהרת, וחוץ מזה אם מישהו יגיע לבית משוגעים זה אתה. ועוד דבר, אני לא חושבת שהילדה הזו דיסלקטית, וצ-ב-ר-י-ם שיש להם שגיאות?! תתביישו, דור מזויין אתם אם לצברים יש שגיאות כתיב, בושה וחרפה!! מכושפת

קטריין

New member
היי../images/Emo29.gif

מכושפת אני רק רוצה לומה שאני כן דיסלקטית ויש לי קצת בעיה עם קתיבה ומתמתיקה ועוד קמה דברים אבל יש לי קישורים בדברים אחרים שלך לילך

קטריין

New member
תודה../images/Emo29.gif

דבר ראשון אני בת 16 ואני לא עולה חדשה אני פשוט לקוית למידה דבר שאני אשמח להתחיל עם סינס אבל תצתרכי להסביר לי איך שלך לילך

pirtza

New member
לטריין

שלום אני חושבת שלא כדאי לך להתחיל עם סיאנס...למה להתחיל להסתכן עכשיו? אני חושבת שקודם כדאי שתתחילי לקרוא חומר על כישוף ובעיקר תאוריה ואחרי שתביני רק אז תתחילי לעסוק בכישוף. אני אישית גם חושבת שכדאי לך להתחיל ללמוד עוד משהו כמו אסטרולוגיה טארוט או משהו כזה. by: pirtza

Charmed One

New member
אני אזהרתי../images/Emo66.gif

נכון, גם אני אמרתי שזה מסוכן מדי ועדיף שמנוסים יותר יתחילו עם זה, אבל נתתי לך לבחור, שאלתי אם את רוצה או לא, אז רדו לי מהגב כולם!!! נ.ב תודה לשחרחר מתוק. מכושפת

קטריין

New member
מה נשמה../images/Emo29.gif

אני מסכימה אבל כפי שהזקרתי אני חיה בעזור שאין בו חניות שאפשר לימצוא ספרים בנוסה אז עם תוכלי להמליץ לי על חנות בחיפה אשמך שלך לילך

Charmed One

New member
תלוי../images/Emo16.gif_../images/Emo23.gif_../images/Emo48.gif

זה תלוי, אני לא יודעת איזה חנויות יש לכם שם, אני מאשדוד, מאוד רחוקה, תלוי גם איזה חפצים את צריכה, למשל נרות ריחניים, את יכולה להשיג בכל חנות, אצלינובאשדוד יש מלא, חבל שאת לא מפה...אבל נרות ופרחים למשל לא קשה למצוא, אבל אם את צריכה אבן מסויימת איני יכולה ליזור. אבל חנויות ספרים אני כן מכירה, יש חנות ספריםשנקראת: "צומת ספרים" חנות נהדרת! יש בה הכל!!! מכושפת

pirtza

New member
../images/Emo13.gif

שלום יש חנות בגראנד קניון...אני לא הייתי בה אבל אמרו לי שהיא נחמדה ואם את רוצה ספרים אז גם בסטימצקי יש ספרים על מיסטיקה. שלך pirtza

למעלה