שלום.. *מנופפת בעצבנות*

KagomeSama

New member
שלום.. *מנופפת בעצבנות*

היי! אני ענת! אני חדשה פה... וולקאם לעצמי! אני פה, רק בגלל שני. *מפנה אצבע מאשימה* היא אמרה לי לפרסם פה פיק, אז אני מפרסמת, ואמרתי שאם כבר, אז למה לא להציג את עצמי... ^^ אז זהו... אה, וכמה דברים על הפיק: הוא סלאש. הוא הארי/דראקו. הוא הבייבי שלי. הוא בעברית. הוא לא ארוך מאד... 7 עמודים בערך. הוא PG-13 להערכתי, למרות שיש כאלה שאמרו שPG מספיק בהחלט. זה הכל, גמרתי להציק לכם.. ^^"

מלאכית16

New member
ועכשיו בהודעות...../images/Emo110.gif

KagomeSama

New member
A Wasted Rainy Day

הרוח הכתה, צוננת וחדה בפניו של דראקו מאלפוי. זה היה שינוי מרענן, לעומת הכיתה החמה והמחניקה. הוא כיווץ את עיניו, מנסה לתפוס נצנוץ זהב, על רקע השמיים שהיו מכוסים עננים אפורים. המטאטא שלו היה המטאטא הכי מהיר שכסף יכול לקנות. טוב, כמעט הכי מהיר. היה רק אדם אחד שהיה לו מטאטא יותר טוב. הארי פוטר. דראקו שנא את השם הזה. הוא שנא את הנער הזה. הוא שנא הכל לגביו. הוא שנא את השיער השחור שלו, השיער שאף מסרק לא הצליח לרסן. הוא שנא את העיניים הירוקות הבוהקות שלו, עם המבט החודר. הוא שנא את הצלקת שהפכה את הארי למפורסם כל כך. הוא שנא את הקול שלו, הקול שהטיח בו עלבונות, אך לא בלי לספוג עלבונות בחזרה. הכי מהכל, הוא שנא את העובדה שהוא לא הצליח לשנוא אותו, אחרי הכל. הוא ניסה, באמת שניסה. מאז שהארי דחה את הידידות שלו, בפעם השניה או שלישית שנפגשו, הוא שנא אותו. כן, שנא באמת. אבל עכשיו, בשנתו השישית, דראקו התעייף מלריב עם הנער שחור השיער. למראית עין, שום דבר לא השתנה. הוא היה אותו דראקו מאלפוי, אדיש ועוקצני. אותו דראקו מאלפוי קריר למראה, מקובל ואהוד, הנסיך של סלית'רין. אבל מבפנים, הוא היה דראקו מאלפוי שבכה. הוא היה דראקו מאלפוי, שלגלג על חבריו של הארי, קינא בהם מבפנים. הנער שצחק עליו, מבפנים, התפלל להיות חבר של הארי בעצמו. לא, לא חבר. הוא לא רצה להיות רק חבר של הארי פוטר. דראקו מאלפוי אהב את הארי פוטר. הוא לגלג על עצמו מאות פעמים, בחדרו, במיטה שלו, מכוסה בשמיכה העבה. איך דראקו מאלפוי, נצר למשפחת מאלפוי המכובדת, נסיך סלית'רין האגדי, הנער שכה רבים אמרו עליו שיש לו לב של קרח, יכל להתאהב? ואפילו אם התאהב, באויב הגדול שלו, בהארי פוטר? דראקו ניסה למחוק את כל המחשבות הטורדניות האלה מראשו, בשעה שעף הלוך וחזור, מחפש את הסניץ'. הוא רצה להביס את הארי פוטר. הוא רצה שהארי פוטר יביס אותו. הוא רצה סיבה לתעב אותו מחדש, ולא הצליח למצוא. היו יכולות להיות לו מיליון סיבות. הם היו בשני בתים יריבים, זאת הייתה סיבה אחת. הארי ניצח אותו בקווידיץ', הוא תמיד היה הגיבור, הוא הביס את אביו של מאלפוי, כמעט גרם לו להכנס לכלא, הוא היה חביב על רוב המורים, הוא היה... דראקו כבר איבד את הספירה. ולמרות הכל, הוא אהב אותו. הוא היה מגיע לאולם הגדול מוקדם, רק כדי לריב איתו קצת לפני ארוחת הבוקר. ריב קצר עם הארי פוטר, לא היה ריב בשביל דראקו. באותן חמש, אפילו שלוש דקות, בהם שני הנערים החליפו עלבונות, עיניו של דראקו קלטו כל פרט קטן בפניו של הארי. אפיו של דראקו שאף את הריח הזה, המשכר, של השיער שלו. ידיו של דראקו חיפשו נואשות, לגעת בהארי לפחות פעם אחת בשעה ששני הנערים חלפו זה על פני זה. אסור שאף אחד ידע, הו כן. אם מישהו ידע.. זה היה הסוף של דראקו מאלפוי, לחלוטין. הוא רק דמיין מה יקרה אם מישהו יגלה שדראקו מאלפוי, נסיך הקרח, מאוהב בהארי פוטר, וכמעט נפל מהמטאטא. עיניו קלטו נצנוץ זהוב. הסניץ' היה ממש מתחתיו, עף בשמיניות קרוב לקרקע. דראקו צלל, שערו העדין, בלונדיני כסוף, מתפרע ברוח. לא היה לו אכפת. לעוף, לצלול, מהר. זה מה שרצה. מהירות שתעזור לו לשכוח את הכל. הוא כמעט התנגש בקרקע. מתנשף, הוא נחת, הסניץ' מתחבט בכף ידו. "עוד פעם אחת, וגמרנו." הוא אמר לעצמו ושחרר את הסניץ'. הוא הסתובב טיפה באוויר, מחכה לסניץ' שיעלם. הטיסה חיממה אותו, כן, אבל עדיין היה קר. הוא חשב בעצב על המעיל שלו שנשאר בחדר המועדון של סלית'רין. "לא בוכים על חלב שנשפך." הוא חשב לעצמו והתחיל להתעופף סביב המגרש, בפעם החמישית בערך לאותו יום. השמיים התחילו להחשיך, לא שזה היה שינוי גדול בהשוואה לעננים שכיסו אותם. "כדאי לי למצוא את הסניץ' מהר, וללכת לאכול." הוא חשב לעצמו. זה היה יום שישי, וכל סוף השבוע הסתמן לו כסוף שבוע קר וגשום, בו המסדרונות יהיו עמוסים תלמידים, והוא לא יוכל למצוא פינה שקטה לעצמו. ואולי זה טוב שהמסדרונות יהיו עמוסים, זה אומר שגם הארי יהיה בפנים. דראקו בעט את המחשבה ממוחו. הדקות חלפו, ודראקו לא הצליח למצוא את הסניץ'. השמיים החשיכו יותר ויותר, והנער הסלית'ריני התחיל להלחץ. "אם אאבד את הסניץ', זה יעלה הרבה מאד אוניות." הוא חשב לעצמו. הוא הסתובב באוויר, ולאט לאט, פאניקה השתלטה עליו. השמיים הקדירו עוד, וגשם קל החל לזרזף. "איפה זה... איפה?" הוא מלמל. הוא לא הצליח למצוא את הסניץ' בשום מקום, כאילו הכדור הזהוב נעלם, ובאמת. הגשם התגבר קצת. "באמת.. איזה בזבוז של יום גשום.." הוא רטן, והמשיך לחפש את הכדור. "מחפש את זה, מאלפוי?" אמר קול מוכר שהקפיץ את ליבו של דראקו, וכמעט גרם לו ליפול מהמטאטא, שוב. לאט לאט, הוא סובב את המטאטא באוויר. "פוטר." הוא ירק את המילה, חסר נשימה. הארי אחז בידו את הסניץ' הזהוב, והושיט אותו למאלפוי. "למה באת לפה? להפריע לי באימון?" שאל מאלפוי בקרירות, והכה על היד שהושטה לעברו, גורם לסניץ' ליפול ממנה ולהתרחק במעוף זיגזגי. "למה עשית את זה, מאלפוי?" שאל הארי בקול קר. "לך מפה. אני מתאמן פה עכשיו, ואני לא צריך את עזרתך." אמר דראקו וניסה להשוות לקולו גוון אדיש. הוא הפנה את מבטו מהארי, כאילו מנסה לעקוב אחרי המסלול שבו הסניץ' החמקמק עף. "עדיין, אני לא זוכר שאבא שלך קנה את המגרש, אז אם לא אכפת לך..." רטן הארי. בדיוק כשדראקו פתח את פיו לענות לו, הארי צלל. הוא עף מטה מטה, וחזר בחזרה, מחזיק בידו סניץ' מוזהב קטן, חיוך של שביעות רצון מרוח על פניו. דראקו שנא אותו בגלל החיוך הזה. דראקו אהב אותו בגלל החיוך הזה. זו הייתה הסיבה שבא להתאמן. הוא רצה לנצח בקווידיץ', כל כך רצה. כל עצם בגופו צרחה מכאב אחרי אימוני הקווידיץ' המפרכים בהם היה מעביר את עצמו, ועדיין... שש שנים.. והוא עדיין פחות טוב מהארי פוטר. הארי פוטר מצא סניץ' שדראקו מצא ברבע שעה, בחמש דקות. הארי היה מהיר יותר מדראקו, בעל מבנה גוף יותר מתאים לתקפיד המחפש. דראקו רטן לעצמו שוב. "תן לי את הסניץ', פוטר." הוא אמר, מפנה את מבטו לקרקע. "לא." אמר הארי, גוון של צחוק בקולו, והוא מנופף את הסניץ' מעל לראשו. "תן. לי. את. הנסיץ'. פוטר." חזר דראקו. באמת שלא היה לו כוח לריב עם הארי באותו יום. הוא רק רצה לסיים את האימון, ולחזור לחדר המועדון. אולי יצליח לקרוא, אם קראב וגויל יהיו שקטים מספיק, ופנסי תרחיק את מועדון המעריצות המטורף שלה ממנו. אחרי הכל, זה באמת היה בזבוז של יום גשום. דראקו יכל לעשות מיליון דברים, ומכל אותם מיליון, מה הוא עושה? את המיליון ואחד. רב עם הארי פוטר. "אתה רוצה אותו כל כך, בסדר... אבל זה לא יעזור" הארי ניסה לעשות פרצוף עצוב, אך ללא הצלחה. "למה אתה מתכוון?" שאל דראקו בעייפות. "אתה עדיין תהיה גרוע ממני, בהרבה. תמיד. ולא משנה עד כמה תתאמן." אמר הארי פוטר, ולגלוג על פניו. "חתיכת.." דראקו התחיל לעוף לעבר הארי, אבל פשוט לא היה לו כוח. "הו.. עזוב." הוא אמר והסתובב. הוא צלל למטה, טס בין העמודים, הכל, רק כדי להתרחק מהארי. הוא ראה את הסניץ', הוא צלל לעבר הסניץ'. הוא כמעט נגע בסניץ', אבל רק כמעט, כי מישהו תפס אותו קודם. "אתה מוכן להפסיק עם זה? זה באמת מעצבן." אמר דראקו בכנות אדישה. "מה קרה, דראקו? קשה להתמודד עם ההפסד?" לעג הארי. "הממ... זה לא צריך להיות ככה. בדרך כלל אני המלגלג." חשב לעצמו דראקו. הוא התכוון לענות, כשרעם ענקי נשמע, והשמים, פשוטו כמשמעו, נפתחו.

KagomeSama

New member
המשך...

הגשם היה כה עז, שדאקו הסתחרר באוויר לכמה שניות, ואז נחת על הקרקע, מבולבל. "זה שבר ענן." אמר לו הארי, שנחת לצידו. "זה מה?" שאל דראקו, לא כי לא הבין. הגשם הקים המולה נוראית מסביב. "זה שבר ענן!" קרא הארי, והתקרב לאוזנו, כדי שישמע. "שבר מה?!" קרא דראקו, מתחיל להתעצבן. "שבר-" קרא הארי. הוא היה קרוב לדראקו כעת, מדבר אל אוזנו. "ענן..." הוא סיים בלחישה, כשדראקו הסתובב אליו, ומצא את עצמו סנטימטרים ספורים מהשפתיים שכל כך רצה לנשק. "אה.. אז למה לא אמרת.." לחש דראקו חלושות. הוא הרגיש כאילו ברכיו עומדות להתקפל, והוא יפול אל הארי. "בוא." הארי התנער מהעיניים האפורות והתחיל ללכת אל אחד מהיציעים. היריעה שכיסתה אותו הייתה רופפת, ושני הנערים נכנסו מתחתיה. למטה היה מקום די מרווח, למען האמת. דראקו הניח את המטאטא שלו בצד, והבריש את השיער ספוג המים מפניו. באנחה כבדה הוא התיישב, נשען בגבו על אחד העמודים התומכים של היציע. "איזה בזבוז. בזבוז נוראי של יום גשום." הוא מלמל. "מה אמרת?" שאל הארי. "כלום, כלום. אמרתי שקר פה." אמר דראקו במהירות. "כי למה, הוד גאוניותך, אתה לא לובש סוודר? אומנם אתה נסיך קרח, אבל יש גבול." הארי לעג לו. "כי אולי, לא חשבתי שאני אתקע באימון בגשם, ולא חשבתי שיהיה כל כך קר. בחיי פוטר, אתה פשוט גאון. יותר מהבוצדמית שלך." רטן דראקו. היה רגע של שתיקה. לפתע דראקו הרגיש צמר מתחכך בזרועו. הוא הרים את מבטו, וראה את הארי מושיט לו את הסוודר שלו. "קח." הוא אמר. "לא רוצה." אמר דראקו, וידע שהתנהגותו ילדותית למדי. "אמרתי שתיקח כבר, מאלפוי." קרא הארי, מתעצבן. "אמרתי שאני לא רוצה, פוטר!" קרא דראקו בחזרה, ודחף את הסוודר בחזרה אל הארי. "אני לא רוצה אותו, לא קר לי." אמר הארי, והושיט את הסוודר, בשנית. "אני לא רוצה אותו, הוא שלך." ענה דראקו בקרירות, ודחה את הסוודר, שוב. "נו, באמת. אל תהיה תינוק, מאלפוי. תלבש כבר את הסוודר, חתיכת אידיוט." רטן הארי, והשליך את הסוודר על דראקו. רוטן וממלמל, דראקו משך את הסוודר מעל ראשו. "למה אתה נותן לי את הסוודר שלך?" הוא שאל את הארי בקול קטן מאד. "כי אני לא רוצה שתקפא למוות." ענה לו הארי, באדישות מדומה. "למה?" שאל דראקו, עם עניין אמיתי בקולו, וליבו מחסיר פעימה. "כי אחר כך יאשימו אותי." ענה הארי בקצרה, וליבו של דראקו חזר לפעום בקצב הרגיל, פניו התקדרו באכזבה. הגשם לא פסק לרדת, גם לאחר רבע שעה. דראקו היה עייף, ורעב, והמקום היה חשוך לגמרי. הארי מלמל משהו, ולהבות חמימות פרצו מתוך השרביט שלו, מאירות את המקום, כמו כן מחממות אותו מעט. דראקו הסתכל לעבר הארי. פניו היו רציניים וקודרים כל כך, כאילו חשב על משהו רחוק ועצוב. דראקו ראה אותו חובק את עצמו. הוא התחיל לפשוט את הסוודר. "מה אתה עושה?" הארי הרים אליו את מבטו. "קר לך." אמר דראקו. "זה בסדר." הוא אמר, פניו מאדימים מעט. דראקו חשב שאדום נראה טוב על פניו של הארי. "חשבתי על משהו." אמר הארי לבסוף. דראקו הרים אליו את מבטו, תמה. "מה יקרה, מה יקרה אם נמות מקור, או נטבע מהגשם או משהו מגוחך כזה? מה היית רוצה לעשות לפני שתמות?" הוא שאל, מבטו מקובע בלהבות הסגלגלות שריצדו על האדמה. "הייתי רוצה לנצח אותך בקווידיץ'." אמר דראקו במהירות, משתדל לא לחשוב על מה שבאמת היה רוצה לעשות. לנשק את הארי. "ואתה?" הוא שאל. "הייתי רוצה שמי שאני אוהב... הייתי רוצה להגיד לו, שידע." אמר הארי, חסר נשימה. "התכוונתי, להגיד לה." הוא הוסיף במהרה, והאדים שוב. דראקו עצם את עיניו, הוא היה כל כך עייף. כשפקח אותם, הספרות 22:00 ריצדו על צג השעון של הארי, שישן שינה עמוקה, מתחת למדרגות היבשות. הגשם לא פסק, ועדיין היה קר. "רק עוד שתי דקות" חשב לעצמו דראקו, ועצם את עיניו בשנית. "מה כבר יכול לקרות? רק עשר בלילה." דראקו התנער בבהלה. "פוטר! פוטר תקום.." הוא ניער את הארי. "מממ... מה?" שאל הארי בישנוניות, והתהפך. "פוטר, תקום! עשר בלילה!" קרא דראקו באוזנו. הארי התהפך שוב, ומלמל משהו לא ברור. "נו, קדימה... מטומטם..." דראקו חבט בכתפו. הארי התיישב, מבט עייף על פניו. "מאלפוי, חתיכת אידיוט. השעון שלי לא עובד." הוא אמר "ומלבד זאת, שכבר היו באים לחפש אותנו אם היה עשר בלילה." דראקו הנהן, היה משהו בדבריו. הארי עצם את עיניו שוב, ואחרי כמה דקות נרדם, אך דראקו לא היה מסוגל לישון כלל. איך הוא יכל לישון, כשהארי כל כך קרוב אליו? הוא הסתכל עליו, ישן, מכורבל בחולצתו הדקה, ובגלימות שלו. דראקו פשט את הסוודר, וכיסה בו את הארי. הארי מלמל משהו בשנתו, והתכרבל בסוודר. דראקו התרחק טיפה, והביט בו, מהופנט. רעם מרוחק נשמע, וברק האיר את השמיים. דראקו תהה עוד כמה זמן הם יצטרכו להשאר שם, מתחת ליציע. מחשבותיו נדדו הרחק, מעבר לטירת הוגוורטס, מעט יותר צפונה, לאחוזת מאלפוי. הטירה האפורה והגדולה של משפחת מאלפוי, שהשתרעה לא רק על פני האדמה, אלא גם על פני כמה קילומטרים מתחתיה, הייתה המקום בו דראקו גדל, וממנו הכי חשש. כמובן, זה היה הבית שלו, עד כמה שטירה עגמומית, לחה וקרה יכולה להקרא בית. אימו הייתה שם, נרקיסה מאלפוי, עדינה, ואדישה למראה. הו, היא לא הייתה אדישה, חשב דראקו בעצב. היא נהפכה לאטומה. שערה הבלונדיני הבוהק, ועיניה הכחולות הבוהקות, הפכו לדהויים וחסרי ברק. שערה הפך לשיער קש ועיניה לעיני קרח. לפני כן, בעבר, כשעוד הייתה תלמידת סלית'רין צעירה, היא הייתה היפה מבין כל בנות המחזור שלה. שם היא פגשה את לוציוס מאלפוי. שיער כסוף ועיניים אפורות, תווי פנים עכבריים. הוא שדד את ליבה, ואף העניק לה חלק מליבו הקר כקרח. הם התחתנו מעט אחרי שסיימו את לימודיהם. אף אחד מהם לא היה מעוניין בטיול טפשי, או בלהתהולל. הם היו שני אנשים בוגרים ומחושבים. הם התחתנו, וחיו יחדיו מספר שנים. ואז דראקו נולד. היורש של משפחת מאלפוי, נסיך הקרח של סלית'רין, פוסע בדרכיהם של הוריו. כך לפחות התייחסו אליו הוריו ומכריהם. דראקו הכיר יותר קסמים אפלים, ונחשף ליותר סודות אסורים ויצורים נוראיים ממה שקוסם ממוצע רואה בימי חייו. הארי השתעל לצידו, ודראקו התנער מישנוניות שתקפה אותו לרגע. כשראה שהארי לא מתעורר, הרשה לעצמו להמשך להרהר, לשקוע בזכרונות שכל כך העיקו עליו. הוא לא היה נער מאושר, בחיק משפחה עשירה, טהורת דם ואוהבת. אביו היה אחד האנשים הקרים ביותר שאי פעם פסע על אדמת אנגליה. הוא לא אהב את דראקו. בשבילו דראקו היה לא יותר מנטל, שגרם צרות אחריהן היה צריך לנקות מידי פעם ופעם. אולי את נרקיסה הוא אהב, אבל לא הראה זאת. הוא דיבר אליה כמו שמדברים אל משרתת, ולא כאל אישה. דראקו אהב את אימו, אבל לא יכל להבין אותה. בינו ובין אביו היו יחסים של שנאה ופחד מצד דראקו, וזלזול מצד לוציוס, שלא היה לו אכפת מה בנו עושה, כל עוד הוא לא מבזה את שם המשפחה. לוציוס מאלפוי כמעט נכנס לכלא. הארי פוטר נאבק עם זה-שאין-להזכיר-את-שמו, וכמעט ניצח. חבול קשות, כמעט גוסס, הוא שכב שבועיים במרפאה. דראקו ידע זאת, כיוון שהיה חומק למרפאה לפעמים בהפסקות, ולפעמים בלילה, ומסתכל עליו ישן, מתמודד עם פצעיו. כל אוכלי המוות שנכחו בזירת הארוע נשלחו לכלא. רק לוציוס מאלפוי, ועוד כמה, שהיו מיודדים איתו באמת, אנשים כמו גויל, קראב, ורוקווד, לא נשלחו לכלא בדרך פתע. "הוא היה יכול להרקב באזקבאן לנצח, ולהשאיר אותי חופשי." חשב דראקו, ממורמר, כשהוא חורק בשניו ומכווץ אגרופיו. אביו הטיל עליו אימה. דראקו פחד ממנו, תיעב אותו, ולמורת רוחו, היה העתק כמעט מושלם שלו, מבחינה חיצונית.

KagomeSama

New member
והסוף.. ^^

דראקו פקח את עיניו. הוא לא שם לב שנרדם. הארי עדיין ישן לצידו, והוא הביט בו ארוכות, מנסה לזכור את הפנים האלה. הוא ידע שרגע כזה לא יחזור לעולם. דראקו ניסה לשחזר את הסיבות שגרמו לו להתאהב בהארי פוטר. הוא זכר שבהתחלה הוא שנא אותו, אז למה בו היה מאוהב, מכל התלמידים של הוגוורטס? הוא לא ידע, זה היה נשגב מבינתו. הוא רק ידע שכל פעם שהוא חשב על הארי, הלב שלו פעם במהירות מדהימה, והוא לא יכל לחשוב על שום דבר אחר. הארי ביקר בחלומותיו, שהסתיימו, והותירו בראשו של דראקו תחושה של בלבול ותסכול. ועכשיו, להיות שם עם הארי... דראקו חשב שאם יעצום את העיניים, יוכל לדמיין שהוא והארי חברים טובים, שפשוט מבלים ביחד. "מאלפוי, תתעורר." יד ניערה את כתפו של דראקו והוא קפץ על רגליו. "מה קרה, פוטר?" הוא שאל. הארי עמד מולו עם ידיים על המותניים, ונראה עירני לגמרי. "אני חושב שהגשם נחלש." אמר הארי וניסה להשטיח את שערו השחור, שהזדקר לכל הכיוונים. דראקו הלך לעבר היריעה הרופפת שכיסתה את היציע, שדרכה נכנסו, והרגיש את הארי הולך אחריו. הוא הרים את היריעה והציץ החוצה. "עדיין יורד גשם, והוא די חזק." אמר דראקו והוריד את היריעה, מסתובב אל הארי. "פשוט נפלא, להיות תקוע כאן איתך." אמר הארי ברטינה והתיישב על הקרקע. "מה קרה, פוטר? מתגעגע לוויזלי ולחברה הבוצדמית שלך?" שאל דראקו, באותו קול עייף ומשועמם שבו דיבר, כל פעם שמצב רוח עוקצני נח עליו. "הרמיוני לא החברה שלי. ואל תקרא לה בוצדמית." קרא הארי, ונעמד, אגרופיו שלופים. "מה תעשה, פוטר? תרביץ לי? כי קראתי לחברה שלך בוצדמית?" שאל מאלפוי, וגיחוך התפשט על פניו. "הפרצוף שלך כל כך מעצבן, מאלפוי." אמר הארי, מעוצבן. "זה נותן לנו משהו במשותף, גם אני לא אוהב את שלך." השיב דראקו, ונראה רגוע למדי. "תגיד, אין לך את הימים האלה, שבהם אתה רוצה להיות... נחמד?" שאל הארי, מניח את ידיו על מותניו בשנית. דראקו חשב לרגע על השאלה שלו. "לא. נחמד זה לא חלק מהרפרטואר האישי שלי." הוא השיב בחיוך ציני. "שמתי לב. אני מנחש ניחוש פרוע, שהשם האמצעי שלך הוא נאסטי. (Nasty)" אמר הארי. "לא, למען האמת, השם האמצעי שלי הוא תומאס." השיב דראקו, והשיחה התחילה לעצבן אותו. "יש לך תשובה להכל, הא? אתה חושב שאתה כל כך מתוחכם? לא פלא שאין לך חברים." אמר הארי, ומיד התחרט. דראקו צעד אחורה, לא מודע למה שהוא עושה. הוא עשה אגרוף, וניסה לחבוט בהארי, אבל הארי זז בזמן. דראקו לא ניסה שנית, הוא היה עייף מידי. דראקו פסע לעבר היריעה והציץ החוצה בשנית. "הגשם נחלש" הוא אמר "אבל הכל מלא בוץ ומגעיל, אי אפשר לצאת החוצה.." רטן דראקו. "אתה הילד הכי אידיוט שפגשתי בחיי." אמר הארי. "תודה, גם אני אוהב אותך." השיב דראקו בציניות מהולה ברצינות. "לא, ברצינות. יש לנו מטאטאים!" הארי הניף את ידו לעבר המטאטאים. דראקו חבט בידו על מצחו. הוא הרים את המטאטא שלו, ויצא מתחת ליריעה. הארי בא בעיקבותיו, והם המריאו. הגשם אמנם נחלש, אבל הרוח עדיין הייתה חזקה, והסיטה את דראקו, שלא היה טייס טוב כמו הארי ממסלולו. "מאלפוי! תזהר!" קרא הארי, כשראה את דראקו עף לכאן ולכאן ברוח החזקה. "אני מנסה פוטר, מה נראה לך? שאני נהנה ליפול מהמטאטא שלי?" קרא דראקו מעל לטפיחות הרוח בבדים שכיסו את היציעים, בעצים, ובדשא. דראקו התהפך בצורה מסוכנת, ואיבד את שיווי המשקל לרגע. הוא החליק מהמטאטא הרטוב, וכעת היה תלוי עליו עם יד אחת, רגליים מתנופפות באוויר. "דראקו!" קרא הארי וטס לעברו. דראקו התנשם, ליבו החמיץ פעימה. זאת הייתה הפעם הראשונה בה הארי קרא לו בשמו הפרטי, ולא מאלפוי, או שאר כינויי גנאי מעליבים. הוא הרגיש כאילו הוא עומד ליפול מהמטאטא. למעשה, הוא נפל מהמטאטא. הוא הרגיש את ידו מחליקה אט אט ומאבדת את האחיזה בידית המטאטא החלקלקה. הכל נראה כאילו מישהו לחץ על כפתור האטה, והכל זז לאט לאט. דראקו יכל לראות את הארי צולל בנסיון לתפוס אותו, ואת ידו של הארי מרחפת מעל הצווארון שלו ומחמיצה. הוא עצם את העיניים בפחד ויכל להרגיש את המכה, שהתעמעמה בשל הבוץ הרב שכיסה את המגרש. עיניו נפקחו לאט לאט. נראה היה שלא נגרם לו נזק רציני, והוא התיישב, מוחה את הבוץ מעל פרצופו. הוא היה מרוח בבוץ מכף רגל ועד ראש, והרגיש מטונף. הארי נחת לצידו, מחזיק את המטאטא שלו בידו הימנית, ואת של דראקו בשמאלית. את מבט הדאגה שהיה על פניו, החליף לאט לאט גיחוך, שהפך לצחקוק, שהפך לצחוק גדול וחזק כל כך, שהארי עזב את המטאטאים שהתחילו לרחף באוויר, ואחז בבטנו מרוב צחוק. "אתה... אתה נראה כמו איש שלג מבוץ..." הוא מלמל בין השתנקות צחוק אחת לחברתה. דראקו הקדיר את פניו, ואז תפס בקרסולו של הארי ומשך. הארי נפל עם פניו כלפי האדמה, מתמלא כולו בבוץ. הוא התיישב כשהוא רוטן, והבעה כועסת עלתה על פרצופו. "למה זה היה טוב, מאלפוי?" הוא שאל בזעם. "ככה לפחות לא נחזור לטירה כשאני המטונף היחיד." אמר דראקו ופרץ בצחוק, כי ההבעה על פרצופו של הארי הייתה מצחיקה כל כך. "ודרך אגב.." הוא הוסיף, אחרי שהצחוק נרגע "אף פעם לא קראת לי דראקו לפני כן." דראקו הישיר את מבטו אל הארי. עיניים ירוקות הצטלבו בעיניים אפורות. לפתע דראקו חש חולשה משונה בסביבות הבטן שלו. הוא היה כל כך קרוב להארי כעת, שניהם יושבים בבוץ, מטונפים מכף רגל ועד ראש. רק סנטימטרים ספורים הפרידו ביניהם, ודראקו יכל להרגיש את נשימתו הרכה של הארי על פניו. דממה השתררה בין שני הנערים, בשעה שבהו זה לתוך עיניו של האחר. הארי היה הראשון להפר אותה. "דראקו..." הוא מלמל. ליבו של דראקו החסיר פעימה בשנית, ולאחריה התחיל לפעום בקצב כפול. "מ.. מה..?" הוא אמר, קולו נשמע חלש וקטוע. "הנה, אני קורא לך בשם שלך, דראקו... ורק שתדע, שאתה לא קראת לי בשם שלי אפילו פעם אחת... אבל... אבל זה לא משנה." אמר הארי, בתחילה לאט, ואז מהר, מפחד שיתחרט על מילותיו באמצע. דראקו נעמד, והארי נעמד מולו. הנערים התחילו להבריש את הבוץ הדביק מגלימותיהם. רק מעט מאד הפריד בין שני הנערים, רק קצת, כמה עשרות סנטימטרים, והם יהיו צמודים. דראקו פסע מעט קדימה, מנסה לצמצם את המרחק. הארי הרים אליו את עיניו בתהיה, אך דראקו התחמק. "רק עוד קצת.." הוא חשב לעצמו, והתקרב עוד קצת, מעמיד פנים שהוא מנסה לתפוס את המטאטא שלו. הוא לא שם לב, והארי התקרב את המרחק הנותר ביניהם, והשפתיים שלהם התנגשו. זה היה כמו נפץ שמתפוצץ בתוך מוחו של דראקו, ומפזר רסיסים זהובים לכל אורך גופו. הנשיקה לא הייתה סוערת, היא הייתה רכה ומלטפת. שפתיו של הארי היו רכות וחלקות, והטעם היה בדיוק כמו מה שדראקו דמיין לעצמו. קצת כמו בירצפת, ופילפולונים חריפים. לפני שיכל לחשוב על הצעד הבא, דראקו מצא את עצמו צועד עוד קצת קדימה, כך שהנערים היו הכי קרובים שיכלו להיות. דראקו מצא את ידיו בשיערו של הארי, שהיה רך בדיוק כמו שציפה שיהיה. הוא הרגיש את ידו של הארי מטיילת במעלה גבו, מתחת לחולצתו. הנערים נפלו אל הבוץ הסמיך, סבוכים אחד בשני, הנשיקה הופכת לתובענית יותר ויותר, סוערת ומחשמלת ואנרגטית. דראקו התנתק מהארי. עיניים ירוקות כברקת הורמו אל שלו, האפורות, בתהיה, כשהארי התיישב בבוץ, משקפיו עקומים מעט. "אז זה לא היה בזבוז מוחלט של יום גשום אחרי הכל..." מלמל דראקו ומשך את הארי מטה, כלפיו.

מלאכית16

New member
אההההההההההההה..*מבט מזוגג*../images/Emo110.gif

זה מקסים...אעעע... קיטשי... אבל בדיוק מה שאני אוהבת...
אחחח...בדיוק מה שהייתי צריכה כרגע..

מלאכית16

New member
לונורא..../images/Emo110.gif

קיטש רולללללללללללללז
אה..ואמ...ברוכה הבאה
|אניפלורסנט|

KagomeSama

New member
תודע שוף!

ד"א, אני יודעת מי את! מוואהאהאה! סתם, לא... גמאני גרה בשהם, ואמא שלך הייתה המחנכת שלי o_O איך אני יודעת? אני יודעת הכל ^^

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif

באמת
את...את...את יכולה לשלוח לי את השם משפחה שלך במסר

מלאכית16

New member
את...את...../images/Emo110.gif

*מגמגמת* אנשים...זה לא קורה לי
זו התאומה של אור. זו שסיפרתי לכם עליה!
והיא ילדה מאאאזה שולתת... ברוכה הבאה ענת

Silver Fox

New member
אני קראתי את זההה../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

אחלה פיק
וברוכה הבאה לבית המשוגעים הקט שלנו! (כן, כן, זה לא מצחיק.
)

למעלה