שלום ממרחקים

שלום ממרחקים../images/Emo113.gif

שלום לאנשי הפורום קצת בהפסקה מכל ה 5 שנים המטורפות של עבודה משוגעת ולוקח "חופש " של זמן לא מוגבל להנות ולעבוד פחות מתאמן יום יום אוכל טוב ויושן טוס ומנסה לנוח השבוע חוזר לאמן שוב כיתות הילדים ובזה מיסתכמת העבודה שלי כיום אימון ילדים ! חוויה שונה מכל ההדרכות של השנים האחרונות , ואז טס ללוס אנגלס למיספר ימים וחוזר לפה לקור מצרף קצת תמונות למי שרוצה לראות חורף אמיתי ושאפשר להנות גם מחורף אמיתי פה ממש ליד הבית מחליקים עם מיגלשת

למי שרוצה לנוע עם מיגלשות כלבים

מיגלשות כלבים כלי תנועה לא רע ומעניין לשלג

אומנות לחימה ושלג

שלג הוא אומנות בפני עצמה ויכולות נירכשות חדשות ושונות מכל מה שאני מכיר באומנות לחימה לצערי שמעתי הרבה פעמים אומני לחימה מתפארים כי האומנות לחימה מאריכה חיים, עזרה להם בצניחה או כל ספורט אחר כניראה שאצלי זה לא עובד ולשלג צריך מישהו שמבין במיומנות זו ולא ללמוד סקי אצל אומן לחימה... לוקח פה שיעורים עם אנשי הדרכה להישרדות בשלג ולתנועה בשלג וזו תורה משל עצמה ונחמד מאוד לגלות כל יום עולם אחר תנועה בשלג מעייפת לחלוטין וקרוס קאנטרי סקי זה אחלה ספורט לכושר ולשיפור סיבולת לב ריאה ואני מאוהב בזה חוץ מהקור שזה משהו שעדיין מתיש בי - אז למי שמגיע לאיזור מוזמן להתנסות ! דוקא הבן שלי שחסר יותר מיומניות ממני מצליח טוב יותר כניראה קשה ללמד כלב זקן...

ransuru

New member
ללמוד לעמוד

השלג הוא אמצעי למידה עצמית מעולה. הקור עוזר גם לצמצם את התנועות להכרחי ובכך להפוך ליעילות ומהירות יותר ביציאה. אפשר לדמות את המצב בשיעור בפיזור מיים על משטח חלק ולתרגל עמידה הליכה ודחיפה של יחידים או קבוצות. צריך לתרגל ישיבה ועליה וירידה קודם בלי ידיים כדי שהשיעור לא יסתיים עם ידיים וכתפיים שבורות כי הנפילות מהירות מאד ואין ריפוד. תהנה מהשלג. שרון סיסטמה ישראל.

ashigara

New member
יופי של תמונות

וברשותך אבי (כדי שנוכל לקנא יותר במדויק) איפה זה "פה" בשבילך? כאן, בארץ הקודש, שוב נפסק החורף בכאילו שהיה כאן מיום ראשון והיום שוב, מזג אויר אביבי.

פה רוצסטר ניו יורק

פה זה ברוצסטר ניו יורק מה שניקרא " אפ = סטאט " ליד אגמי האצבע שנחשבים אתרי תיירות מדהימים וליד מפלי הניאגרה המפורסמים ואין צורך לקנא מי שמגיע לאיזור שיהיה בקשר ואשמח לפגוש לפני מיספר שנים "ניכנסתי " לנושא "הישרדות טבע " ובכלל הישרדות ומשמהותיה (לא שיטת הלחימה ) וכשיש לי זמן מנסה להשתלם וללמוד לצערי האינדיאנים כבר שכחו בעצמם מי הם אבל מידי פעם יש מורים שמדהימים בכמויות הידע שלהם כולל ציידים פה שהם אנשי טבע והישרדות מעולים בחלקם לגבי אימון שלג - חייב להודות שעברתי במשך 7 שנים כל שנה אימון שלג ביפן והרעיון הוא נהדר ופה יצאנו לאימון אומנות לחימה כאימון שלג וכמו צה"ל " רק " שיפרנו עמדות לא נסוגנו....השלג והקור פה זה לא משהו רגיל ופשוט אחרי 5 דקות עמידה בשלג הזה ללא נעליים מיוחדות אתה מרגיש שאין לך על מה לעמוד ו"שיפרנו " עמדות בחזרה לאולם...זה לא השלג והקור שפגשתי בעבר... בכל מיקרה זה הכנה טובה לאלסקה שזה היעד הבא שלי ומחכה שאורי קפה יגיע משרותו הצבאי פה בארהב ואז אנחנו מתכננים אלסקה ! השנה דוד ארמה וחיים פאר וחבורתו וכמובן הקבוצה פה בארהב ימשיכו עם הקפ"פ אני יוצא קצת לנוח לנפוש ובעיקר ליהיות עם המישפחה מה שכן מעניין זה הנשימה בשלג שנותנת תחושה נהדרת והרגשת בריאות מלאה ולכן אני נהנה ליהיות פה בחוץ בשלג ולתרגל נשימה ! והרבה " סאנצין קאטה "

למעלה