שלום. מממ..

שלום. מממ..

הייתי פה פעם פעם איי שם ב- 2003 (וגם קצת אחרי זה, לא נראה לי שנשארה פה מישהי שעוד מכירה אותי) ונכנסתי עכשיו לבדוק מה קורה. הסגנון של הדוליז השתנה הרבה מפעם (כמובן הוא הרבה יותר יפה. D:) .. יש מדריכים לכל הדברים האלו? כי פשוט רציתי קצת לחזור לעשיית דוליז...ואני לא יודע מאיפה להתחיל - מהם הבייסים ה"אופנתיים", איזה אתר דוליז נחשב לה-דבר כרגע, ומדריכים לסוגי השיער והטכניקות ה"חדשות"... אפשר עזרה? ד"א , אני בן.
. :)

M o o M o o

New member
אני זוכרת אותך../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

ולגבי השאלות - האמת שאני לא כ"כ יודעת אם יש חידושים וכאלה
, אבל אני אוהבת את האתר מארייי דולז, והוא מתעדכן הרבה ויש בו הרבה בייסים יפים ודוליז מדהימותD:

TheWingedPig

New member
היי:)

אני רואה שיש פה ממש נהירה של ותיקים לשעברP: (נו, בערך) הבעיה היא שהמון המון אתרים נסגרו מאז 2003, או שהפסיקו להתעדכן, ככה שקשה להמליץ על הרבה
. DHF עדיין מתעדכן (תודה לאל), וכן גם AUTUMN PIXELS ...זה לגבי האתרים הישנים יותר. מבחינת הבייסים, דיי הכול הולך פה:) (במיוחד שהרבה אתרים שלא מתעדכנים עדיין מאפשרים גישה לבייסים). אם תדפדף אחורה כמה חודשים, איפשהו שם צריך להיות שרשור טיוטים, וזה מהחדשים יחסית. אם אתה רוצה, אני יכולה לשלוח לך קובץ גדול בוורד של המון אתרים (וכתוב שם מה מתעדכן ומה יש בכל אתר, כדי לחסוך זמן).

זה לא חייב להיות אתרים ישנים

שעדיין פתוחים אפילו להפך... אני רוצה לדעת על האתרים החדשים... אממ בסדר הקובץ לא יהיה כל כך נחוץ כי כבר הבחנתי בכמה אתרים עם בייסים שמספיקים לי כרגע תודה בכל זאת. :) השרשור טוטוריאלים החדשים יחסית לא בטאגליינס?

דנדוש 3

New member
היי..

אפשר גם איזשהם קישורים לאתרי בייסים [דוליז] והסברים. בתודה, דנה.

למעלה