שלום מלונדון

sela v

New member
שלום מלונדון

אז מזמן, ולא ביקרתי בפורום הנחמד. פשוט עברתי לפני כחודשיים ללונדון, ואין לי מחשב בדירה איפה שאני גר כרגע. אני גם לא ביקרתי בהרבה מסעדות פה, מישהו בכלל מעוניין בחוויות ממסעדות בניכר? רוב המטעמים הקולנירים הם הארוחות המוכנות שאני קונה בסופרים כאן, בראש הרשימה בינתיים אלו הארוחות ההודיות למיקרו של מרקס אנד ספנסר. אז אם מישהו רוצה שאני אבדוק מסעדה בלונדון....
ביי בינתיים

מה?

סליחה? חוצפה
איזה כיף לך!!! מקווה שיהיה לך שם טוב ושתחווה המון דברים מרתקים. אתה תהיה "כאן סלע, לונדון" שלנו
כמה מקסים... אפשר לשלוח איתך ד"ש למשהו שעובד בהרודס בהזדמנות
?

sela v

New member
אפשר גם אפשר

לשלוח ד"ש, וגם שיר
האם זה יקנה לי איזושהי הנחה בחנות ה"מוזיאון" - הרודס? ככה פשוט החלטתי לכנות את החנות הזו, כי כמעט כל מה שיש בחנות זה לתצוגה לפחות בשבילי חוץ מכמה דברים קטנים, כמו בחנות המוזיאון.
דרך אגב האם אכלת פעם באחת מהמסעדות בחנות? האם הן שוות?

לא אכלתי במ"מוזיאון" אבל לידו

יש מסעדה בסגנון "WAGAMAMA" שווה וקולית. רק מקבל הד"ש יכול להוביל אותך אליה כי אני לא זוכרת איך הגענו לשם
. אפילו סיכת ראש לא יכולתי להרשות לעצמי לקנות שם, אבל אני מ-ת-ה על החדרי צעצועים שם...

sela v

New member
בטח אחרי

הניו איר, אני אלך לבדוק איך הסייל שלהם בהרודס. עכשיו לפני הכריסטמס כמעט ואין הנחות על כלום, איזה באסה!!! למה כולם רוצים לקנות מתנות לכריסטמס

meravbr

New member
בחייך סלע...

TRADITION.... גם אני הייתי קונה אם הייתי גויה.... זה כל הכיף!

meravbr

New member
ויי, איזה כיף לך!

זה לכבוד עבודה, לימודים או פלייז'ר? בדיוק בתקופת הכריסמס, איזה יופי! ממליצה לך מאד לבקר ב WAGAMAMA בה יש מחירים שפויים עד מאד (2 סניפים בלונדון) ובבלגו (קרובה לקובנט גדרן). שתיהן מסעדות שעושות ממש טוב, והראשונה במיוחד לא מזיקה לכיס... מצרפת לך קישור של מה שכתבתי מהביקור הראשון ויש שם עוד המלצות על לונדון וגם קישור לאתר של ואגממה...

yalagala

New member
Butlers warf

כדאי לבקר שם, יש כל מיני מסעדות ומעדניות, בין היתר מסעדה של ביה"ס לבישול.

sela v

New member
איך המסעדה של הבי"ס

לבישול? ואיך המחירים שלה? מצאתי את המקום על המפה, ודרך אגב זה Wharf ולא Warf.

yalagala

New member
לא יודעת

היא נקראת The apprentice The Butlers wharf chef school The home of professional cookery לצערי כשהגעתי אליה איחרתי את שעת ההגשה. זה היה די מזמן ואני ממש לא זוכרת מחירים אבל זה לא אמור להיות יקר, אם כי בלונדון הכל יקר בשל שער ההמרה. כתובת מדויקת: Cardamom Building 31 Shad Thames טל: 0171 234 0254 אני מפרסמת מס' טל כי זה בחו"ל זה ליד Tower Bridge בכלל כל האזור כיפי. אם תחליט להיות שפן נסיונות, נא דווח.

sela v

New member
לונדון פחות יקרה

למי שגר פה. מי שמשלם את שכר הדירה המטורף כאן.בילוי במסעדה ממוצעת כבר לא נראה כזה יקר פה

sela v

New member
אפילו מצאתי את

האתר שלהם... מה זה בבלגו? שם של מסעדה? איך רושמים את זה באנגלית? דרך אגב בשבת הייתי בבריסל, ואכלתי שם בכיכר המרכזית צדפות (Moules) זה המעדן המקומי, הצדפות שאני הזמנתי היו ברוטב שמנת ויין לבן, יאמי יאמי. שם המסעדה היא La Rose Blanche, וזה בכיכר איפה שבניין העירייה. עם הצדפות מקבלים צ'יפס, ביקשתי עם זה רוטב (קטשופ ומיונז) המיונז הגיע מאוחר יותר ובסוף גם גיליתי ששילמתי עליו 1 יורו, והמלצר הסביר שהטבח מכין את המיונז בעצמו, ורוצה להרויח על זה, והקטשופ מגיע בבקבוק, הסבר מוזר משהו. הבירה ששתיתי הייתה Grimbergem, בירה כהה ומאד טעימה (לא מאד מרה). מחיר המולים הוא 22.5 יורו, לסיר ענק של בסביבות 1 ק"ג, וזה כולל גם את הצ'יפס.

liti

New member
../images/Emo24.gif כיף לשמוע ממך!

מקווה שאתה נהנה ומסתדר. ההמלצה על המסעדה בביה"ס לבישול נשמעת מעניינת- דווח לנו אם תאכל שם!

yalagala

New member
יש לי הרגשה

שלאכול בביה"ס לבישול זה יותר טוב מלהסתפר בביה"ס לספרות

yammitl

New member
בלגו (BELGO) נמצאת ב- NEAL ST.

רחוב מקסים שיוצא מקובנט גרדן- מולים משובחים, ומבחר בירות מדהים, כולל בירות בטעמי פירות. בקמדן טאון יש מסעדה מקסיקנית מדליקה שנראת קמדן-קנטינה, אחלה אוכל ואחלה אוירה. בפרימרוז ילה יש שתי מסעדות יווניות- לימוניה ואחותה (לא זוכרת את שמה של האחות הן נמצאות ברחוב הראשי של פרימרטז היל אחת מול השניה והן מצוינות. אם תרצה אחשוב על עוד- גרתי שנתיים בלונדון... איפה אתה גר?

sela v

New member
אני מבין

שזו מסעדה בלגית, אז בדיוק בשבת הייתי בבריסל ואכלתי מולים במסעדה מקומית, אז אני חושב שההמלצה למסעדה הזו קצת תחכה. אני גר כרגע בקילברן, אבל אני עובר עוד שבועיים לפולהאם.

למעלה