שלום מלאכים!!

מימי75

New member
שלום מלאכים!!

שנים שלא הייתי פה התגעגעתי לכולכם! הרי לכם שאלה : בפריסת מערכת יחסים מורחבת כוכב כפול בראש של ההגבר מה הוא חושב על המערכת שלו עם האישה יצא- 9 מטות בלב מבחינת רגשות מה הוא מרגיש ומה יש בליבו יצא- הכוהן מובן לי שיש פה פארנויה או חשש לבגידה ומשמר ופקיחת עין מבחינת החשיבה , אך לצערי יש לי בעיה עם קלף הכוהן אני לעולם לא הצלחתי להבין את הקלף הזה , וככל שקראתי יותר ויותר פרשנויות עליו כך גם יותר התבלבלתי. אני יותר מאשמח לקבל מבחר פרשנויות ממכם , לקלף הכוהן בכלל, ולקלף הכוהן מבחינת רגשות גבר לאישה . תודה לכם המשך יום נהדר, מימי

פרשנות

אם כי אני חייבת לאמר שוב - אין את הפריסה כולה וזה יכול להוות הפרעה. חשיבה - 9 מטות, הוא מגן על עצמו, אולי נפגע כבר בעבר ומכאן למוד ניסיון. החשיבה שלו מאוד שקולה ומדודה והוא בא ממקום של "אין חכם כבעל ניסיון" מתחבר לי יפה עם הכהן הגדול - הוא זה המלמד, המנחה, על פיו יישק דבר. הוא לא נוקשה כמו הקיסר אלא יותר רך ואוהב אבל בכל אופן על פיו הדברים. כמובן שאפשר לקשר גם לדת במקרה ויש קלפים תואמים בסביבה.

מימי75

New member
כזכור לי לא היו סימלי דת

אבל אני יכולה לומר שהיו עוד עמדות למשל שאולי תמצאי נכון לקשר אותם: מלך הגביעים- כיצד הוא תופס שהיא תופסת את הקשר בינהם 4 גביעים- כיצד הוא מגיב למלך הגביעים כאן גם קצת הסתבכתי מעניין אותי לדעת למה אם הוא חושב שהיא תופסת את הקשר כקשר בוגר(מלך הגביעים) הוא מגיב לה בקלף דחיה ממנו (4 גביעים) האם יש עוד פרשנויות למלך הגביעים? האם הוא תופס שהיא תופסת את הקשר בינהם בצורה שאינני רואה? בכל אופן אם יש פריסה או שאלה יותר מדויקת אני אשמח ממך להמלצות תודה רבהה רבה מימי

מלך הגביעים מראה שהקשר ביניהם הדדי

או יותר נכון שהיא תופסת אותו בדיוק כפי שהוא תופס את עצמו.... מלך הגביעים אדון לרגשותיו, לא חולק הכל מאוד ביתי, מאוד מלך!! מתחבר לי יפה מאוד עם הכהן הגדול המנחה, המדריך, המוביל את הדרך שימי לב שמלך הגביעים בא ממקום רגשי וזה מתחבר יפה לעדינות של הכהן לעומת הקיסר. וארבעה גביעים? אדישות, הוא לא מתרגש. הוא מלך הגביעים, אדון לרגשות שלו.

מימי75

New member
וואו ניתוח מדהיםםםםם

אהבתי מאוד מה שקראתי ואני מתחברת מאוד למה שאמרת הוא מאוד לא חולק רגשות כמו הר געש ששומר הכל בפנים רציתי לציין כיוון ששאלת לגבי עוד קלפים הסיכום והפוטנציאל יצא 7 חרבות יש לך ביאור מסויים עליו לאור הקלפים שיצאו לפני כן? פשוט הוא לא כל כך חיובי למרות שזה תלוי בסיטואציה של השאלה אני יודעת ומעלה בראשי שזה פריצה או מירמה אבל לא מוצאת לנכון איך לפרש את זה אם תוכלי לבוא לי לעזר אני אשמח היית נפלאה עד כה מימי

אני שמחה לעזור../images/Emo140.gif

רק שזה מסתבך לי :) תעלי בבקשה את כל הפריסה והפרשנות בצורה מסודרת וכך יהיה לי פשוט יותר לראות את התמונה במלואה.

רוחלה5

New member
לי נראה מלך הגביעים מרוחק, קפוא, מנסה לתפוס

שליטה על הנושא הרגשי באמצעות מרחק

רוחלה5

New member
יחד עם זאת יש לו תכונות טובות של טיפול ודאגה

מן ההבט הסוציאלי-חברתי- משפחתי

מימי75

New member
עוד משהו לגבי הכוהן

יכול להיות שאולי הבחור תפוס? אולי מחויב למישהי אחרת? זאת אומרת אני אומרת את זה מהבחינה של מוסדות הרבנות מה שאני כביכול יודעת על הכוהן כי הם רק בקשר

עכשיו כשאני קוראת את זה

וחושבת על מלך הגביעים, הכהן ושבע חרבות כפוטנציאל אזי התשובה היא לחלוטין כן.

מימי75

New member
איך אפשר לדעת אם זה נכון?

ההשערה שלנו לגבי זה שאולי הוא מחויב? יש פריסה לזה? תודה, מימי

למעלה