שלום מכורים יקרים,

• פותח הנושא nolan
  • פורסם בתאריך

nolan

New member
שלום מכורים יקרים,

אני ארכוש מחר את הAxim X5 400 מאתר דל, ( $293 !!!!!!!!!!!!!!) אני אני מעוניין לרכוש באותה ההזדמנות חיבור אלחוטי, כאשר הם מציעים: DELL TrueMobile 1180 Wireless LAN CompactFlash Card for Dell Axim Handhelds לרשת ב$62.10 ומתאם BELKIN COMPONENTS Bluetooth PDA Adapter Card ב$68.36. כאשר אין לי (עדיין) רשת אלחוטית וכל מכשיר תומך Bluetooth. ומה אתם אומרים, על מה ללכת??? והאם ה Bluetooth יהפוך לפופולארי בארץ לאחר האישור?? האם הוא נקלט בחול??? או לוותר על שניהם?? יש למשהו כאן את המכשיר הנ"ל?

castroman

New member
->>>>>>>>>>>>>>>

BT יתפוס, תפס בעולם יתפוס בארץ....!! לדעתי כמובן, בכל מקרה wi fi גם שימושי ויש יותר ויותר בתי קפה\שדות תעופה וכו' בארץ שיש בהם wif זה יהפוך לנפוץ.....! בקיצור תקני wifi ואולי אחרי זה BT, מה גם לא יכניסו לך את הBT לארץ...!

2cookie

New member
אבל זה לא BT../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

WIRELESS LAN זה WIFI וזה כן מאושר בארץ
זה שואב את הסוללה ומיועד לחיבור לרשת ביתית, מה שאומר שאתה צריך לקנות נתב ב1000+ שקל

castroman

New member
קוקו קוקי ->

אמרתי WIFI לא מאושר בארץ ?! אמרתי שלא יעבירו לו במכס את הBT.... קפיש ?

nolan

New member
ראשית תודה על התגובות, יש לי

שאלה טכנית לגבי מרחק שידור \ קליטה של הBT מול ה WIFI...אני מאמין שהWIFI יותר אבל כמה יותר +- ... ואני מאמין שהBT יכנס לארץ זה רק עניין של זמן (הסבת תדרי עבודה במספר חיילות שונים...) האם בעזרת הBT אני יכול גם להתחבר לרשת האינטרנט (כמובן עם ציוד מתאים)??????

castroman

New member
תשובות- >>

BT עד עשרה מטרים (כיום וכבר צצים מכשירים עד 100 מטרים) WIFI מאה עד שלוש מאות מטרים... הBT יכנס עם הזמן... אפשר בכללי להתחבר יש מתאמי USB BT שדרכם אפשר...

למעלה