שלום...מחפש אחר מתכון

haimagar

New member
שלום...מחפש אחר מתכון

שלום לכולם.. מישהו יכול להביא לי מתכון טוב ומפורט ללזניה חלבית ? תודה מראש

yifatushc

New member
לזניה...אח...לזניה ../images/Emo9.gif

להלן מס' מתכונים: לזניית סלמון, ריקוטה ותרד לזניית חצילים, קישואים ופלפלים לזניית חצילים עם גבינת פטה אבל הכי אני אוהבת את הלזניה האישית שלי- בלי הרבה סיבוכים, פשוטה להכנה, עסיסית, וממש ממש טעימה (באחריות!!
). כרגע אני באוניברסיטה (והמתכון לא כאן...), אקליד את המתכון עבורך ברגע שאהיה בבית. יום כתום!
יפעת

yifatushc

New member
הבטחתי- קיימתי... לזניה של יפעת

מתכון: הלזניה של יפעת מצרכים: 200 גר' אטריות לזניה רחבות (כ-12 דפי לזניה) 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות חצי כוס מים מלח ופלפל לפי הטעם 2 שיני שום כתוש 1 כפית אורגנו 3 גביעי קוטג' (אני אישית מעדיפה "יוגה") 3 ביצים 200 גר' גבינה צהובה מגוררת (ניתן ואף רצוי להוסיף זיתים, פטריות, גבינת פטה עיזים או תוספות אחרות לפי הטעם). אופן ההכנה: 1. משמנים תבנית מלבנית בגודל 20/25. מבשלים את דפי הלזניה ע"פ ההוראות שעל גבי האריזה (אלא אם כן כתוב שאין צורך בבישול). 2. לרוטב- מערבבים בסיר את המים, רסק העגבניות, שום, מלח, פלפל ואורגנו ומבשלים למשך מספר דקות. 3. מערבבים בקערה את הקוטג' ואת הביצים, מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ואורגנו. 4. "הרכבת" הלזניה: מניחים בתבנית שכבת אטריות, מעליה מחצית מתערובת הקוטג', מעליה מחצית מכמות רוטב העגבניות, ומחצית מגבינת העמק. חוזרים שוב על סדר המרכיבים: אטריות, גבינה, רוטב עגבניות וגבינת העמק. (ניתן לקשט מעל באורגנו או עלי בזיליקום). 5. אופים כחצי שעה, בחום בינוני- גבוה. בתאבון!!!
יפעת

נירהמ1

New member
../images/Emo3.gifמישהו אמר לזניה חצילים?../images/Emo140.gif

איזה יופי של קישורים. תודה יפעתוש.

למעלה