שלום מחפשת רעיון

שלום מחפשת רעיון

אז ככה יש לי חברה מהעבודה שמתחילה ללמוד אומנם לא שנה ראשונה אלא שלישית ,\ אני מחפשת משהו חמוד ולא יקר ושלא מצריך הרבה מחשבה ,שאפשר לעשות לה ... תודה

KarinDi

New member
תחילת הלימודים

את יכולה לקנות לה משהו קטן ונחמד כמו:עט (נמחק), פנקס, יומן, קלסר צבעוני, חוצצים מגניבים עם ציורים, קלמר אם את רוצה להכין משהו, אז כמה רעיונות: קופסה לעטים: לוקחים בקבוק סבון ידיים או קופסה של שוקולד למריחה (או כל דבר שדומה בצורה). עוטפים בניירות ומקשטים. פנקס מתכונים מהירים ומשביעים לשנת הלימודים מחברת מקושטת. לוח מודעות קטן/לוח מגנטי למקרר משהו בכיוון?

דווקא רעיון נחמד....אבל ..

אני פשוט אין לי זמן להכין את זה , חיברתי משהו : בשלהי הקיץ החמים, חוזרים אתם לספסל הלימודים... כעת המרוץ מתחיל בכל יום ממש, כרגיל. בזה המרוץ אינכם לבד, סביבכם יש צוות גדול ומיוחד, שתפקידו ללוות אתכם, להעניק, לתת כתף כשצריך והכל, על מנת שתגשימו שאיפותיכם. מטרתו של המרוץ אינה בהכרח להגיע ראשונים לקצהו, אלא לסיים המסלול בבטחה, מתוך אמונה בעצמכם וביכולות שלכם, לא הראשון שיגיע הוא המנצח אלא זה שהאמין בדרכו והצלחותיו הם שלו. קחו נשימה ושאו בגאון ראשיכם, כי יש בכם את הכח, היכולת והעוצמה לעבור מרוץ זה בהצלחה גדולה. קחו את הכח הוא שלכם, אם רק תרצו.... איך זה???.? ולכתוב את זה על כרטיס ברכה ,, ולהוסיף אולי משהו מתוק...?????????????????? או שזה פשוט מדי??

KarinDi

New member
יפה מאוד!

אני לא יודעת עד כמה אתן קרובות, אבל זה נראה מספיק בהחלט. זה לא יומולדת או חתונה, אלא יותר מתנה של תשומת לב ובעיני זה מקסים. הייתי מצרפת שקית עם שוקולדים או משהו כזה... אני קניתי בירושלים מגנטים בצורת חיות עם קליפס לתליית פתקים-יכול גם להיות תוספת חמודה.

My EmOtIoN

New member
ספרון קטן

ראיתי בצומת ספרים ספרון קטן על דרכים לחיות ברוגע ושלווה. באמת נורא עוזר לימים הלחוצים של המבחנים.

למעלה