שלום, מחפשים מורה

thewish

New member
שלום, מחפשים מורה

אני דיי בטוחה שזה כבר נטחן בפורום הזה 300 מיליון פעמים, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם למישהוא יש הצעות או מספרים למורים או כיתות לימוד באיזור המרכז (ראשון, רחובות וכו')? סליחה ותודה מראש :)

thewish

New member
ועוד שאלה קטנטנה

מישהוא בפורום פה למד או מתכנן ללמוד ביפן? אני מתכוונת לימודי אוניברסיטה. אמרו לי שבשביל לימודים בחו"ל (לא ספציפית יפן) רק צריך תעודת בגרות וגם לעבור מבחן לרמה האנגלית (או יפנית במקרה פה) אבל הייתי רוצה לדעת קצת יותר. שוב תודה מראש .

GnomeBubble

New member
הרבה מתכננים, אבל זה לא כל כך קל

כמו שאת חושבת. גם עם בגרות ופסיכומטרי מושלמים ורמת יפנית JLPT1 (הרמה הכי גבוהה במבחנים של משרד החינוך היפני) לא תוכלי להתקבל לשום אוניברסיטה בלי שיהיה לך סידור מתאים לויזה ביפן - רק ככה תוכלי לשהות שם יותר מ-3 חודשים. חוץ מזה, יש את עניין שכר הלימוד... עד כמה שאני יודע, כמעט כל מי שלומד באוניברסיטה ביפן (אם לא כולם) מגיע לשם בעזרת מילגה כלשהיא - כשהכי מפורסמת היא המלגה של המונבושו (משרד החינוך היפני), אבל יש גם עוד כמה מלגות. נדמה לי שבאתר של שגרירות יפן יש קצת פרטים (אם כי לא הרבה). המלגה הזאת נועדה, בכל מקרה, לבעלי תואר ראשון, וכך גם רוב המלגות שאני מכיר. המלגה היחידה לתואר ראשון ששמעתי עליה, היא מלגה שנועדה לבני 21 ומטה בלבד, והוזכרה כאן רק בפוסט אחד בפורום. מי שאמור להעניק אותה זה השגרירות, אז תצטרכי לברר אצלם.

last day

New member
אני לומדת ברחובות

אבל לא באופן פרטי. אצל מיהו-סנסי :) תשלחי מסר לחבק פורום בזם "זאב ארלין" אם את רוצה מידע. יש גם בלוחות הפורום מספרי טלפון של מורים :] בהצלחה

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif לוחות הפורום?

אני לא רישמית פעיל בפורום הזה אבל עדיין מעניין אותי לדעת איפה אני יכול להשיג יותר מידע בקשר למורים ליפנית (אני גר בצפון, ליד כרמיאל)

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif אה, כן... שכחתי להגיד...

אני גם חדש בתפוז... מה זה לוחות? >.<;

קאזוא

New member
מורה ליפנית

שלום, אני מורה ליפנית ומלמדת באיזור המרכז, בדגש על מה שמעניין את התלמיד/ה: כישורי שיחה, דיקדוק, כתב, קריאת מנגות ועוד. לפרטים נוספים את/ה מוזמנים להתקשר: 052-5493119 שירה

למעלה