שלום, מוכנים לעזור?

nitzan27

New member
שלום, מוכנים לעזור?

אני עושה עבודה בבית הספר על אמונות טפלות, בבקשה ענו על השאלות האלה. אני עושה עבודה בבית ספר על אמונות טפלות. בבקשה תענו על השאלות! השאלות: 1.אילו אמונות טפלות אתם מכירים? 2.אתם מאמינים באמונות טפלות? אם כן באילו? 3.איך ומה אתם מגדירים אמונות טפלות? ב
מראש ניצן

כתבתי על זה כתבה לעיתון בי"ס

אבל את/ה יודע/ת כל הזכויות שמורות :) סתם... אם יש לך אי סי קיו תפרסמ/י ונדבר

II AM 18

New member
תשובה!

1. לנשק את הדשא כשניכנסים לשחק כדורגל, לשבור 2 ביצים על הקורות של השער, לנשק את הכדור לפני פנדל, לפזר מלח על יד השער. משום מה הכל מכדורגל... כנראה ששחקני כדורגל באמת טיפשים... 2. לא ולא ו... לא. 3. שטויות במיץ עגבניות.... זהו...

pooh שולט

New member
אוקי..../images/Emo85.gif

אני מכירה מלא.. אבל מאמינה רק בחלק.. במשאלות מריסים זה עבד לי כבר הרבה פעמים כשמישהו עובר מעליך רק לצד אחד אתה לא תגדל יותר אם מחזיקים אצבעות כשמבקשים משאלה היא עובדת..

חיפiשית

New member
אמ....

1. נעל הפוכה, חתול שחור,אסור לנדנד את הרגליים (משהו כזה..) , וכשעוברים מעלייך. 2.נעל הפוכה
מה אני יעשה? נדבקתי... 3. אמונות טפלות..אמ..אמונות שמאמינים בהם..

nirte

New member
תשובה!

1. עבירה מתחת לסולם, חתול שחור, מישהו עובר מעלייך, נעל הפוכה, 3 המספרים האמצעיים במכונית וכו'... 2. לאאאאאאאאאא!!! במיוחד לזו של החתולים השחורים, הם כל כך מסכנים!!! חוץ מזו של המכוניות.. 3. דבר די טיפשי שכמעט ולא עושה כלום... וזה לא דבר חשוב! ואפשר לוותר עליו!

Moranus

New member
תמיד שמחה לעזור...

: 1.אילו אמונות טפלות אתם מכירים? חתול שחור יונה חירבנה עליך- מזל טוב אסור לעבור מתחת לסולם נעל הפוכה-שלך מזל רע גילית נעל הפוכה למישהו אחר- מזל טוב אסור להעביר דברים ממתכת מיד ליד- גורם למריבות אסור לעבור מעל מישהו- לא גודלים מראה וכלי זכוכית שנשברים-מזל רע ל7 שנים אסור לפתוח מטרייה במבנה- לא יודעת למה לא לשבת בפינה של השולחן-אתה צפוי להיות רווק ב7 שנים הקרובות ויש עוד מלא אבל אני צריכה להיזכר 2.אתם מאמינים באמונות טפלות? אם כן באילו? כן אני מאמינה בזה אבל לא יודעת אם זה בכלל עובד ואני לא מקפידה על האמונות זה רק כשאני נזכרת בהם 3.איך ומה אתם מגדירים אמונות טפלות? אמונה טפלה אובססיה יומיומית דבר שאם קורא משהו רע שיהיה סיבה את מה להאשים כי אנחנו אשמים??? מה פתאום

אני...

מגדירה אמונות תפלות עם ת... אני מכירה מליוני אמונות תפלות... לא לפתוח מטריה בפנים, לא לעבור מתחת סולם, אם חתול שחור עובר בדרך לעשות טפו טפו טפו, אם אומרים משהו שרוצים שימשיך דופקים על עץ 3 פעמים, אם נותנים ידיים ומפרידים כדי לעבור דרך עץ צריך ללחוץ ידיים אח"כ, לא לשבור מראות, ללכת עם חמסות, לתלות פרסה בבית, ללכת עם רגל של ארנב איתך, יש עוד, לא זוכרת עכשיו... אני עושה את האמונות מהסעיף הקודם מלא לפתוח מטריה עד לא לשבור מראות. את השלוש אמונות האחרות אני לא עושה. אמונה תפלה זו אמונה בלי בסיס מדעי ובד"כ גם בלי בסיס דתי.

אופס

במשאלות מריסים זה עבד לי כבר הרבה פעמים כשמישהו עובר מעליך רק לצד אחד אתה לא תגדל יותר אני גם מאמינה באלה (הזכויות שמורות לשחר)

nitzan27

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo51.gif

אם כבר - אז כבר
אפשר להצטרף
קוראים לי ניצן
ואני בת 10 ובכיתה ד'. מעוצבנת מבית ספר, ושונאת ת'עבודות ות'מורות
. למרות זאת אני משקיעה
, וכולם חושבים שאני הכי חכמה
בכיתה, וזאת הבעיה. זה שאני טובה בעברית ובחשבון לא אומר שאני הכי חכמה
לפי כל הנתונים אני לא הכי חכמה
ומי שחושב שאני כן שיקום ויגיד
(או שפשוט יביע זאת בכתב)

nitzan27

New member
מקפיצה../images/Emo163.gif

אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת זסבהנמצתתץ.\שדגכעייייייחלךף,\[]פםןוטארק'/;1234567890-=0123654789/*-+.

ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif

אני ממליצה לך לפתוח הודעה חדשה בנוגע להצטרפותך בפורום, ולא לשרשר לפה, כדי שההודעה תקבל יותר תשומת לב...

למעלה