אשכרה
D DarkMagic17 New member 6/1/06 #23 ../images/Emo105.gifביצים קשות../images/Emo105.gif../images/Emo28.gif מצטערת שהרסתי את הרצף, פשוט תכננתי שמישהו יכתוב "אשכרה" כדי שאני אוכל לכתוב "ביצים קשות" ובאתי מאוחר מדי וכבר הגיבו על האשכרה
../images/Emo105.gifביצים קשות../images/Emo105.gif../images/Emo28.gif מצטערת שהרסתי את הרצף, פשוט תכננתי שמישהו יכתוב "אשכרה" כדי שאני אוכל לכתוב "ביצים קשות" ובאתי מאוחר מדי וכבר הגיבו על האשכרה
N Night line New member 6/1/06 #27 ראסמי ודוגרי הלכו לים../images/Emo124.gif דוגרי טבע, מי נשאר? -"ראסמי" -דוגרי. (סליחה, הייתי חייבת)
J Jamie Craidden New member 8/1/06 #29 נמפ נמפ. לא הברחתם אותי ../images/Emo3.gif אבל אתם יכולים לנסות *ברווזים* בכל אופן, יש לי דיליי חמור, אבל היי. ושאלותיכם- אני כוסית? -אני כוסון, זה מספיק? אני לסבית? אני סטרייטית? -אני הכל ואני אשתלט על העולם. מה הוא שמי? -קראו לי ג'יימי. גילי? -14.. *בוכה בהיסטריה* העדפותיי המיניות? (בנים\בנות\אורן) -אורן אז שלום .
נמפ נמפ. לא הברחתם אותי ../images/Emo3.gif אבל אתם יכולים לנסות *ברווזים* בכל אופן, יש לי דיליי חמור, אבל היי. ושאלותיכם- אני כוסית? -אני כוסון, זה מספיק? אני לסבית? אני סטרייטית? -אני הכל ואני אשתלט על העולם. מה הוא שמי? -קראו לי ג'יימי. גילי? -14.. *בוכה בהיסטריה* העדפותיי המיניות? (בנים\בנות\אורן) -אורן אז שלום .
K Knotted String New member 8/1/06 #30 נדב- הפסדת.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif היא לא מעדיפה בנים, היא מעדיפה אורן.
D De-Panther New member 8/1/06 #32 אז אורן זה מתאים../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
J Jamie Craidden New member 9/1/06 #33 ../images/Emo6.gif אני מתחילה לחשוד.. יש לי סיבות מוצדקות בשביל זה? או שזו רק אשליה?
D DarkMagic17 New member 10/1/06 #36 שוב מבלבלים../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif אין פלא שאנשים חושבים שמדברים כאן על הארי פוטר, אחרי שבלבלתם אותם ככה
שוב מבלבלים../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif אין פלא שאנשים חושבים שמדברים כאן על הארי פוטר, אחרי שבלבלתם אותם ככה