שלום מודיעינים יקרים!

מש האחת

New member
שלום מודיעינים יקרים!

אנחנו בעיר רק כמה חודשים וכיף לנו נורא! רציתי לשאול אם מישהו (או יותר מישהי) יודע על חוג התעמלות לנשים בהריון שמתקיים בעיר (ולא בהולמס פלייס) תודה!

ברוכים המצטרפים לשורותינו ../images/Emo140.gif

ובנוגע לחוג, את יכולה להסתכל בעיתוני סוף השבוע, יש בהם בד"כ הרבה פרסומים.

אפרופו פרסומים בעיתונים

אני חושבת שמודיעין זו העיר עם הכי הרבה קוסמטיקאיות שמפרסמות, פדיקוריסטיות ומניקוריסטיות. המודעות בעיתונים ממש מבלבלות... ראיתי פרסומים לגבי חוגי יוגה פרטיים והתעמלות. אני בטוחה שיש גם לנשים הרות... שיהיה בהצלחה. דרך אגב, אני לא סובלת את השיעורים בהולמס. אבל מן הסתם זה מתאים לרוב האוכלוסיה שמגיעה לשם, היות והם בדרך כלל מפוצצים.

ותכל'ס קוסמטיקאית טובה

היא מישהי שאגיע אליה בעקבות המלצה ואף פעם לא דרך מודעה בעיתון. יש לי חברה שעובדת בגן ילדים בשמשוני ושם כל הנשים כל הזמן מחליפות המלצות על בעלי מקצוע...

reuthal

New member
אם את בכללית

תבדקי עם הפיזיוטרפיה- אולי יש להם, וחוץ מזה יש בקאנטרי את המרכז לאם ולילד- להם בטח יש או לפחות יתנו לך מידע איפה

reuthal

New member
אני לא יודעת איך קוראים להם

אבל אם את באזור הם בקומה שניה של המרכז ממש מול המדרגות. אם אני אהיה שם אני אכתוב לך.

א 1 א

New member
לפי דעתי מרכז של מכבי

בקאנטרי סנטר שנמצא באחד העמקים, עמק החולה אם אני לא טועה .בקומה השניה יש מרכז רפואה לנשים .כללי הריון וכד ' כל מה שאשה צריכה בתכלס .המרכז הוא של מכבי ולא כללית. זה הדבר היחיד בקאנטרי סנטר שמזכיר לי את מה שהבחורה ציינה קודם.מקווה שעזרתי.

מש האחת

New member
בוקר טוב ותודה וכולכם ../images/Emo140.gif

כן אני בכללית ולא, אין להם כרגע בכמה שבועות האחרונים נראה שיש פשיטה של קוסמטיקאיות \ בונות ציפורניים על העיתונים עד שלא נשאר מקום לאף אחד אחר...... בכל מקרה תודה רבה לכולכם וסופ"ש חמים ונעים! לירון

ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

מרנינה קנר מעבירה שיעורי התעמלות לנשים בהריון ברעות (לדעתי המחיר שלה מאד גבוה). ורונית יעקובוביץ מעבירה שיעורים לנשים בהריון במודיעין, ושמעתי שהיא אחלה. בהצלחה!

מש האחת

New member
יש לך מושג איך מוצאים

את רונית יעקובוביץ במודיעין? (ב 144 לא מצאו שם כזה) יש לך אולי טלפון שלה?

למעלה