שלום, מה שלומכם?

שלום, מה שלומכם? ../images/Emo140.gif

נכון, המון זמן לא הייתי כאן, תודה על הברכות. אני אפילו לא יודעת ממה ומאיפה להתחיל, והזמן כמובן מוגבל מאוד. אז ככה - הצירים התחילו בבוקר, הגעתי לבית חולים ב-4 אחה"צ, ילדתי קרוב לחצות, אחרי 3 מנות אפידורל שלב הלחיצות נמשך שעתיים וקצת והיה כואבבבבבבבבב להפליא. אבל בסופו, נולד לנו צפרדעון קטנטון, עם ראש מלא שיער שטני וחלק, במשקל 3,180 גרם. ביום שלישי ימלאו לקטן שלושה שבועות. הוא ילד מקסים, רגוע, נוח, עירני ויפהפה. לצערי לא אוכל להוסיף תמונות לפורום אבל אם זה באמת מעניין - כתובת אימייל במסר ואני אשלח
אני פשוט מעדיפה להיות זהירה ולא רוצה לחשוף יותר מדי פרטים. אמא שלי היתה כאן ונסעה הביתה לפני כמה ימים, עבר עלינו יום קצת מפחיד אבל סך הכל אנחנו מסתדרים נפלא לבד וכיף לנו יחד. בין חיתולים לציצי לכביסות אין לי ממש זמן אבל אני מקווה שבקרוב נכנס לשגרה. עם אביו של הצפרדעון לא היה שום קשר מאז ספטמבר וטוב שכך. אמא שלי לחצה להזמין אותו לברית ואני סירבתי בתוקף. בעצם הכל עבר די חלק ובלי סיבוכים ורוב החששות שלי התבדו. ההחלמה שלי היתה זריזה ביותר ויומיים אחרי שחזרתי מבית החולים כבר התרוצצתי ונהגתי ונסעתי לקניות. מצטערת שאני נשמעת קצת יבשה, אני פשוט נורא עייפה
נשיקות ממני ומהצפרדעון.

רותם111

New member
איזה כיף לקרא שטוב לך עם ה../images/Emo105.gif

מאחלת לך שמשיכי לגדל אותו בנחת. אני מאוד מבינה את הגישה שלך לגבי האבא שלו ומאחלת לו שיום אחד יהיה לו אבא ראוי לתואר.

דבורי

New member
מזל טוב שוב!

טוב לשמוע ממך. אני מקוה שגם ההמשך יהיה כל-כך נפלא.

למעלה