שלום מה נישמה

קטריין

New member
שלום מה נישמה

שלום שמי לילך ואני מבקשת לדעת עם אתם יודעים איך מגלים שיש לכה כישוף ועם יש איך מתחילים בחלל

שאלה לי אלייך!

בלי להעליב! השגיאות כתיב הם בכוונה?! דבר ראשון נישמה רושמים נשמע דבר שני לכה רושמים לך דבר שלישי בחלל רושמים בכלל TAL

עידו10

New member
גם אתה לא משהו...

שגיאות כתיב "הן" (לא הם) בכוונה. גם פסיקים לא יזיק לך בחיים.

טל....

קודם כל, תחשוב שכתבתי פה את מה שעידו כתב. דבר שני- לפני שאתה מתנפל על אנשים עם טעויות כתיב, תסתכל בכרטיס שלהם...לפעמים זה מסביר כמה דברים. פרינסס---,--´-{

ZipNaB

New member
טל, באמת לא מתחשב..

פרינסס, יפה מאוד! :) ובקשר לשאלה המקורית: לדעת עם יש לך כישוף? הכוונה כוחות כישוף או כשלחש כישוף מצליח? לדעת עם יש לך כוחות כישוף, הםם.. זו שאלה מאוד מיוחדת, כי בעקרון, לכל אחד יש דעה אחרת בנושא לדעתי- עם יש לך אמונה+רצון, אז יש לך את כל "כוחות הכישוף" שאי פעם תצטרכי. לדעת עם כישוף מצליח: כשזה יקרה, תסמכי עלי, את פשוט תדעי :)

טוב טוב תרגעווווווווווווווווווו

אמרתי בכוונה בלי להעליב! ולא התנפלתי! ותירגעו! סה"כ תיקנתי! אז גם לי יש טעויות פה ושם וחוץ מזה בכרטיס שלה לא רשום כלום! אז תרגעו!ולי לא נוח לרשום עם פסיקים ונקודות! לפחות ברשת! אבל שאני כותב (במציאות) אז אני כן רושם פיסיקים ונקודות! אז דיי סה"כ הערתי לה הערה בונה ולא הערה קוטלת! אז דיי לעשות סיפור מכל דבר קטן!

dopey_wizard

New member
טל, איך שאתה קורא את זה

לך לכרטיס שלה ותקרא את ההודעות ואז תהפוך לצהוב!!! אבל מהר לפני שהם ימחקו ואם אתה לא מבין אני מתכוון להודעות שלה בכרטיס למטה!! ---> דוד

למעלה