שלום! מה המצב?

מה ה מצב

New member
שלום! מה המצב?

אני חדשה... (כפי שבטח שמתם לב...) בכל אופן אני ממש אוהבת את סרטי מלחמת הכוכבים (איזה משפט שטותי ברור שאני אוהבת אחרת לא הייתי כאן...) טוב אין לי כרגע יותר מה לכתוב... אבל יש לי שאלה: מישהו יודע איפה אפשר להשיג בובות של יודה? (וכבר ניסיתי באמזון הם לא שולחים את הבובות האלה לארץ...)

Devil Master

New member
ניסית

ניסית באתר העולמי? http://shop.starwars.com/search/?keywords1=yoda ולא כדאי לך להזמין מחו"ל אם זה לא מגיע או משהו יכול להיות בעיה

Rockamora

New member
אז ככה...

הכי טוב והכי זול וכו' זה הוא ולא אחר EBAY ללא ספק אתר מקצועי, אמין, זול וכו'... הכי כדאי לך להזמין מהאינטרנט! זה הרבה יותר זול מחנות! ועוד אתר נחמד שיש בוא הרבה דברים של SW www.hlj.com

Devil Master

New member
הכי זול

זה אולי הכי זול אבל צריך לתת כרטיס אשראי וגם לא בטוח שיגיע עליך. נוסף לזאת משלוח לישראל עולה יקר ככה שזה יוצא בסוף אותו המחיר.

Rockamora

New member
ממש לא!!

למה אתה סתם זורק דברים לאוויר?! אני קונה מאיביי דברים כבר שנה ומשהו.. כאילו.. לא אני.. ההורים שלי, ולפעמים דברים בשבילי ואף פעם לא קרה דבר ממה שאמרת! והמחיר שלהם ממש זול!

מה ה מצב

New member
אני ממש נואשת...../images/Emo3.gif

כבר יומיים אני משוטטת באינטרנט ומחפשת בובות של יודה... אני לא יכולה לקנות מאתרים בחו"ל כי צריך בשביל זה כרטיס אשראי שאפשר לעשות איתו עסקאות בחו"ל-דבר שלי אין וההורים שלי בחיים לא יסכימו לתת לי את שלהם בשביל קניות באינטרנט (הם בטוחים שזה ממש מסוכן) מרגע לרגע אני נהיית יותר בטוחה שלא תהיה לי בובה של יודה. יכול להיות שמוכרים בובה כזאת איפשהו בארץ?...

the Sithari

New member
זה לא קצת כזה לעשן באנג?

אחרי הכל, זה כלי דיי גדול, נראה לי מסובך להכניס כזה לגוף

juggernaut

New member
חחח איזה עלובים

יש שם טלאי של REVENGE of the jedi... ולא return of the jedi זה קצת עלוב.

מה ה מצב

New member
ממש ../images/Emo51.gif רבה!

אני שוטטתי באינטרנט ולא מצאתי את זה... זה נראה אתר ממש מגניב... I have a new hope...

למעלה