שלום מה המצב?

DnD mAsTaR

New member
שלום מה המצב?

תראו חברה אני חדש בDnD והייתי רוצה ללמוד איך משחקים אז בבקשה תלמדו אותי כי אין ל מספיק כסף כדי לקנות את הספר בגלל שקניתי בכל הכס שלי רולר בליידס.... פליז...

iguessgrampy

New member
מצטער אבל לסכם לך ספרים של כמה מאות

עמודים לא פשוט כל כך. אבל כנס לחלק של המאמרים של הפורום ותקרא שם יש שפ כמה וכמה הסברים שבהחלט יכולים לעזור לך או לפחות לתת לך קצת מושג על מהות המשחק.

רמץ

New member
אז השם יומרני משהו...../images/Emo8.gif

תמצא חבורה עם ספר. גם תחסוך ספר וגם תלמד לשחק (וגם לראות אם אתה באמת אוהב את זה...). על המשחק בכלליות תוכל לקרוא במאמרי הפורום. בהצלחה.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום

אם אין לך כסף לקנות, הכי טוב שתמצא חבורה שמשחקת ומוכנה לצרף אותך. אתה בכלל יודע על מה מדובר?

DnD mAsTaR

New member
כן אני יודע על מה מדובר...

תודה על הברוך הבא... ותודה על העצה אני ימצא חבורה שמשחקת בזה כי בעיר שלי יש הרבה חבורות כאלה. תודה.

Nihau

New member
ברוך הבא לפורום :)

בניגוד למה שחלק יאמרו כאן לא באמת זקוקים להרבה ספרים שעולים המון כסף כדי לשחק משחקי תפקידים. לפחות עבור כל חובבי השיטה חסרת העלויות, פרט לפיצה כמובן, הנקראת פריפורם או בשמה העברי חופשיטה. בשיטה זו לא זקוקים לספרים או קוביות וכל הבאמת נדרש זה דמיון עשיר ונכונות לשמור על אמינות בין שחקנים, הכרחי כיוון שאין ספר חוקים אליו תוכלו לפנות כדי לפתור דילמות מנצ'קיניות בין שחקנים ו\או למצוא צידוקים לשטויות שהחלטתם לעשות :)

DnD mAsTaR

New member
תודה

יכול להיות שאני ישתמש בשיטה "חופשיטה" אבל אם רוצים לשחק באמת אז צריכים את הספרים לא?

Nihau

New member
*לשחק באמת *??? מזה?

מז'תומרת לשחק באמת? D&D זה לא הדבר היחיד בעולם משחקי התפקידים ןלמען האמת גם לא מהווה נקודת התחלה טובה כל כך, הוא מעודד משחק מספרים ולא משחק דמויות. לא סתם יש הרבה משחקי מחשב שמבוססים על השיטה של D&D.

DnD mAsTaR

New member
תודה

יכול להיות שאני ישתמש בשיטה "חופשיטה" אבל אם רוצים לשחק באמת אז צריכים את הספרים לא?

timur97

New member
אם האנגלית שלך טובה

תוכל לקרא את החוקים ב SRD. (חפש לינק בפורום) אמנם הוא קשה ללימוד עצמי, כי מיועד למי שמכיר את החוקים.

comics

New member
טוב אם אין כסף אז...

חוסכים וקונים ספר השחקן בעיברית (בסביבות ה165 שקלים) מחכים קצת חוסכים עוד וקונים אוגדן מיפלצות ומדריך לשה"ם (כן כן קצת יקר אבל בעולם שלנו לכל דבר יש מחיר) אההה וברוך הבא לעולם מישחקי התפקידים...

DnD mAsTaR

New member
רעיון טוב כרגע אני משתמש בו

הצלחתי לחסוף בנתיים 150 שקל זה הרבה לא?!

comics

New member
כן....הרבה מאוד עם הקצב שבו אתה...

חוסף תוכל ליקנות את שלושת הספרים בלי בעיה....עכשיו אם תגיד לנו מאיפה אתה? נגיד לך איפה החנות הקרובה לביתך. הספר שאני ממליץ ליקנות ראשון הוא ספר השחקן אחריו את אוגדן המיפלצות ואחר כך את השה"ם....יש ספרים נילווים שהם לא ממש חובה אם אתה יכול תביט בלינק שנתתי לך... יש שם את ספר השחקן של מהדורה 3 בעיברית ואת ספר השחקן של מהדורה 3.5 באנגלית...יש שם מחירים לכל הספרים שאתה צריך ואיי פעם תיצטרך...

למעלה