שלום מהממים שלי!!!

אביחי 33

New member
../images/Emo6.gif

מווושלמת שלי!

וואי למה לעזאזאל הייתי בביבי סיטר?! לא משנה אני ממ שמחה שנכנסת! ובהצלחה בכל מה שתעשי! אוהבת'תך אביטלוש

oorlyy

New member
אגםםםם אוף פיספסתי אותה:(

איזה כייף שכתבת מושלמת!!!!!!!!!!!!!!! חולה עלייף:)

אגמייייייי../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif

תודעע רבה שנכנסתתתתתת
איזו מהממתתתת
חולעלייךךךךךךך
רעות

היללי 2

New member
א ג ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאאא אגמיי תודה רבה שניכנסת לבקר כאן.. שיהיה לך בהצלחה בהכלללללל ואני יוכל לראות אותך בסלקוםםםםםםםםם ישששששש מקווה שזה לא רק לדור שלישי כי אין לי... אוהבת מליאניייםםםם- הילה..

N A D U

New member
שלום מושלמת שלי!!!!!!!!!!

אצלי הכל בסדר מאמי יוווווווווווו אני לא מאמינה שרשמת פה בפורום אני די חדשה פה אני מאושפזת עליך בדם את כזאת אלוהית ומהממת זה משהו יוווווווווווווו את כזאת מתוקה אני מאחלת לך בהצלחה מתוקה לי לצערי יש אורנ'ג אני לא אוכל לראות אותך בסידרה איזה באסה ואני מחאלת לך בהצלחה גם בצילומים של הקטלוג אני בטוחה שהוא יהיה מהמם כמוך ואני גם אוהבת אותך מאמי יוווווווווווווווווווו אין לך מושג עד כמה אני מתרגשת יוווווווווווווווווווווווווווווו כפרה עלייך מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני מעריצה מ'ס 1 שלך אין מאמי את הנשמה שלי אין לך מושג עד כמה אני קשורה אלייך

שיוש 12

New member
אגםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

יא איזה כיף שנכנסת!!
בוכה הבאה לפורום !!!

זיוו2

New member
אגמו'ששש

תודה שניכנסתתת אני אוהבת אותך כל כך את לא מבינה כמהההה מתה עלייך ובהצלחה בצילומיםםם.... אוהבת אותך מלא לתמיד!!

אגמיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מושלמת שלי אני בהלםם

שכתבת!! וואי אני כל כךךךךך אוהבת אותך.. המון המון המון בהצלחהה!!! ובקשר לטלנובלה בסלולרי - יש לי אורנג'.. אוףף... מתה עלייך מושלמתת ... שיר

ron1994

New member
אגמוששש יפה שליי :p

איתי הכל בסדרר :) היית פשוט מהממת בשיר נולד פשוט מושלמתתתת אין אין את כזו מדהימהה ותודה רבה גם שהגשמת לי חלום ונפגשנו תודה רבה
יצאת מושלמת בצילומים,בהצלחה בהמשך מקווה שניפגש שוב בקרוב, אוהב המון רון!

TOUSH

New member
יאירררר אגם אמרה שאתה מהמם../images/Emo70.gif

אתה רואה לא רק אני חושבת ככה?

למעלה