שלום מהממים שלי!!!

שלום מהממים שלי!!!

שלום מהממים שלי מה שלומכם?..כתבתי מכתבים אישית לכל מי ששלח זה יגיע היום בערב לתיבות המייל שלכם. עכשיו קצת עידכונים: סימתי את שיר נולד לפני שבועים , צילמתי את אינטמה ויומיים אחר כך צילמתי את סקצרס... האמת שמאד קשה לי להצטלם סטילס זה באמת דורש המון אנרגיה האמינו לי יותר קל לי ללמוד 40 סצינות, להופיע 5 הופעות ביום אבל סטילס זה באמת המון אנרגיות אבל הכי חשוב שגם שם אני מוצאת את המקום שבו אני נהנת , עם זה מהאנשים או הסיפוק מלראות את התוצאות וכו... אגב אני מקווה שיהיה קטלוג מדהים אמן. לאחרונה פורסם שאני הולכת לההשתתף בסידרה בסללולרי והיא תיהיה רק בסלקום אז למי שאין יוכל להשאיל מחבר או משהו... הצילומים יתחילו בסוף החודש הזה או תחילת החודש הבא וכנראה הצילומים יתרחשו באילת{אז אני מאד מקווה שיהיה אחלה מזג האויור} לקראת העלאת הסידרה אשתף אתכם איזה דמות אגלם {מה שאני מבטיחה שזאת דמות אחרת ממה שהייתם רגילים לראות אותי}. אוהבת אותכם המון ובהזדמנות זאת אני רוצה לכתוב מלאן תודה ליאיר המהמם שמפעיל את האתר... שבת שלום אהובים שלי.. נשיקות אגם רודברג.

טל ועדי1

New member
אגמושששש!!! שבת שלום!! ../images/Emo23.gif

איזה כיף שהגבת כאן..!! בטוח שהקטלוג יצא מדהיםם!!!

יא תודה רבה שנכנסת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

המון המון הצלחה בסידרה בסלקום
עדו

אגמיייייייייי../images/Emo99.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
*באיחור* איזה חמווווודה
נקרענו מהפצפצים
הדס

חלי 66

New member
תודה שניכנסת אלינו אוהבת המון!

יאוו אין לך מושג איזה שמחה אניי!! תודה שניכנסת!! תדעי לך שאחנו תמיד מאוחרייך בכול!! אוהבים אותך המון!!!!!!
ובע"ה בפורים נפגש!

eynav16

New member
../images/Emo9.gif

איזה מתוקה שנכנסת לכתוב לנו...
שיהיה בהצלחה בכל הצילומים... אוהבת אותך

אגמוששששששש....

אגמוש מאמי בהצלחה בהכול.. בטוח הקטלוג יצא יפה..=] אנחנו איתך ומאחורייך תמידד..=] תודה שהקדשת מזמנך ונכנסת ותודה ענקית שענית למכתבים..=]=] אוהבתותך המונננ ובהצלחה בסדרה החדשה..שיר..=]=]

יפההה שלייי !!!!!

איזה כיף שאת פה (מקווה שעדיין) עברו כמה ימים-אבל מזל טוב !!!! התמונות של אינטימה וסקצ'רס יצאו מדהימות - במיוחד סקצ'רס ! כרגע ראיתי בVOD אותך ויוני בגיא פינס אני לא מפסיקה לצחוקקקק אתם כאלו חמודים ביחד !!! ויוני כזה חמודדדד
אני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד !!! ואני אשמח אם תיכנסי לאתר המעריצים הגדול שלך שהוא עוד מחווה למענך ! חושבת תמיד , שלי !

יקיר15

New member
אמגושש נסיכה שלייי

מה קורה מאמי ??? וואי איזה שבוע מעייף היה לך .. העיקר שנהנת ...זה מה שחשוב תודה שנכנסת :)

hila846

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אגםםםםםםםםם
תודה רבה שנכנסת
מזל טוב ענקיי
(*באיחור*...) התמונות של סקצ'רס ושל אינטימה מדהימות
הילה

nofnof12

New member
אגמושששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gifמאוהב|../images/Emo99.gif

איזה כיף שאת נכנסת וכותבת לנו. האתר השמי ממש יפה, העיצוב, התמונות ופשוט הכל
טוב לא נבלבל בשכל...
נופר

אגםםםםם אני מתההההההההה

יפה שליי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאז שאני הפורום לא נינכנסת איך חיכיתי לזה!!!! המון בהצלחה אגם בה-כ-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליך הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםםםם שיר

אגמוש מהממת ../images/Emo23.gif

ת=ו=ד=ה שנכנסת בהצלחה בבסדרה הסלוררי אני מקוהה שנהנת בשיר נולד היית מדהימה
בע''ה שיהיה מזג אוויר טוב למדהימה שבאה אוהבת אותך המון יעל

אגם מאמייייייייי

שכחתייי בהצלחה בטלנובלה הסלולרית בצילומים של אינטימה וסקצ'רס בטוח יצא פצצהההההה הרגת אותי עם הפצפצים...... ומה עם הסרט?

אייללוש

New member
יאווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף משו משמח כשאני חולה
אגמושלמת שלנו בהצלחה בכל מעשה ידיך... בטוח הקטלוג יצא מושלם
אנחנו תמיד נהיה איתך באש ובמים
תודה רבה שהקדשת מזמנך ונכנסת וכתבת לנו ותודה ענקית שענית למכתבים..(חבל לא על שלי
) אוהבתותך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד ובהצלחה בסדרה החדשה ובקטלוגים ובצילומיים ובהכלללללללללללללללל הכללללללללל
-
- איילושלוש

למעלה