שלום מהדרום!

שלום מהדרום!

רציתי לתת לכם עידכון של מה שקורה אצלנו ובכלל לומר שלום. חזרתי מלונדון ואירופה בכלל והיה פשוט מהמם מדהים חינוכי כיף מענין ועוד כל מיני מילות תיאור בנאליות שאני מתכוון אליהן עם כל הלב. תלמידי כיתות ז'- י"ב התחילו לימודים אתמול (29.8) בגלל שיש לנו גשר בין יום כיפור לסוכות אז צריך להחזיר ימים. מחר יום ג' ניפגש כל השכב"ג ביהל כדי לתכנן את שנת הפעילות גם מבחינת השכב"ג וגם מבחינת השכב"צ. כרגע אנחנו לבדנו כי אינדה חוזרת מחו" עוד חודש וכנראה שהשכב"ג יהיה מאוד מעורב בריכוז השבט מכיוון שיונתן לא איתנו השנה. ביום ד' אני ועדי ניקח את הט'ניקים לאילת כדי ליטול חלק בפרויקט "לתת" שכל הסניפים משתתפים בו ונאחל לכולנו בהצלחה. לגבי הכנס בסוף שבוע אני לא יודע כלום חוץ מזה שהוא קיים ועוד אין לנו הרשמה ולא הייתי פה מלא זמן ושרון לא עונה לפלאפון אז אני אשמח עם תנדבו לי קצת מידע. חוץ מזה אני רוצה לאחל לכולם שנה מצויינת גם בבית הספר וגם בנוער תל"ם וגם בכל שאר המסגרות הרשמיות והלא רשמיות שהם נמצאים בהם. אני אוהב את כולכם מאוד ומתגעגע. אריאל

Daphi

New member
אריאל!!

ברוך הבא!! אני שמחה שלמוע שהיה לך כיף ומחוויה טובה! אם.. כל מה שאני יודעת על הכנס הוא שהוא מתקיים בקהילת רענן ברעננה. פרטים נוספים אמורים לבוא מחר כאשר סמינר רכזים מסתיים. אוהבת, דפי.

אריאל ! ! ! !

מה המצב??? תספר עוד קצת על אירופה, מה עשית שם?! ממש נחמד לשמוע שגם בלוטן משתתפים בפרוייקט "לתת", איזה יופי! אתה תבוא לכנס ברעננה?

שלום

כן כן עדי אלעני אחראית אצלנו על הפרויקט והוא אמור להתקיים מחר יום ד' ואני ממילא באילת מחר אז יאללה. היום יש את ישיבת השכב"ג המיוחלת ביהל אז נדע מה קורה. על אירופה וחוויות אחרות תבוא הודעה בזמן שאני לא בשיעור חופשי

היי אריאל

ברוכים הבאים לישראל! גם אצלנו יש התקדמות ב"לתת" ביום שישי אנחנו נתפרס בכרמיאל. בהצלחה לכולם, עומרי

כן יום שישי

אני מסיבות אישיות לא יוכל להגיע לכנס ובהעדר רכז נוער להר-חלוץ והעדר מידע אין לי במה לעדכן את שער השכב"ג של הר-חלוץ בשבוע הבא תהיה ישיבה מסודרת עם שרון וכל השכב"ג ונחליט מה קורה עם תל"ם בהר-חלוץ. שבוע טוב, עומרי

בעיקרון

שני רוצה וצ'לסי מתלבטת אבל אנימ חושב שתל"ם צריכים להמשיך להשקיע בגלל הדור הצעיר שדווקא כן מראה והראה נוכחות בפעילויות של תל"ם. לא חושב שצריך רק להקשיב לשכב"ג שעוד שנתיים יתחלף אלא צריך ליצור קבוצה שתרוץ עם הילדים הקטנים. יש נוכחות מצד כמה חניכים בוגרים מסיימי ח' וט' להדריך השנה ביישוב. שבוע טוב, עומרי

למעלה