שלום מדנמרק

een ogenblik

New member
היי מיכל, אני מועדת קבלת פנים

לפחות בינתיים, ולפחות עד שתהיה לנו הנהלה, ולפחות עד שיזרקו אותי מהתפקיד. קפה, תה, מיץ תפוזים?

een ogenblik

New member
כן, ראיתי, עניתי

והמעטפה מתחילה לקפץ על המסך, אז לא צריך להודיע בנפרד על המסר. אני יודעת שיש חשש שלא רואים את המעטפה המקפצת, אבל כקוראת אובססיבית, אני בודקת הכל. ובאותה הזדמנות שאני כבר כותבת, אז המחשב של אבי לא כותב עברית, אין לנו מושג האם הוא קורא עברית, כך שבהחלט יכול להיות שבכלל לא אוכל לראות מה קורה, ולפיכך גם לא אוכל להגיב באנגלית. וכל זה בהנחה שבכלל אצליח לתפעל אותו. אחי שלח לי אימייל עם כל ההוראות להפעלת המחשב החולני, אבל איני משוכנעת כלכך.

אגב קוררררר

הלילה בקופנהאגן היה 12- היום "רק" 7- קרררררררר הבטיחו שיתחמם בסופש הזה, טעו, חזאים..... מיכל

nalu

New member
סטוקהולם

טוב, אז כאן היה מינוס 20!!!!!! קפאה לנו הנשמה!!!!! היום התחמם, היה מינוס 4....איך שמדד למזג-אויר חם משתנה כאן לעומת הארץ....

blixgirl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

איך מזג האויר אצלכם ? ד"ש מסקוטלנד בליקסי

בדיוק הוספתי הודעה על הקור פה

מאוד יפה ומושלג, אבל, האמת, נמאס לי, קשה להוציא את האוטו, אני פוחדת לנהוג כי הברקסים לא ממש נשמעים, והשלג הפך להיות קצת ג´יפה. איך בסקוטלנד?

blixgirl

New member
היום חם...רק מינוס 4 ../images/Emo186.gif

אין שלג כי בשבועיים האחרונים יבש וקפוא טמפ´ מתחת לאפס כל הזמן אם היה יורד גשם היה לנו שלג אבל לא....מחר אמור לרדת גשם אז אולי יתחמם קצת... אני מבינה אותך לגבי האוטו...כאן הרכב נראה כמו קרטיב תמידי קפוא לגמרי...אי אפשר להשתמש במים לנקות את השמשות כי הכל קופא...
הלילה שוב ירד למינוס 7.... על הכבישים מפזרים מלח למנוע החלקות אבל כבישים צדדיים ולא חשובים לא נכללים וצריך להזהר...אצלנו גם לפעמים יורד ערפל כבד שאי אפשר לראות מטר קדימה...
בליקסי

אם כבר התחלתי לקטר, אז אמשיך קצת

אנחנו גרים בבית פרטי, ובדנמרק כל אחד צריך לפנות את השלג במדרכה "שלו". אוףףףף, כמה שזה מעיק. לפזר מלח, לחכות כמה שעות, לפנות שלג, לפזר מלח. ואז.... באה שוב סופת שלג וצריך לעשות את הכל מהתחלה. עד כאן פינת הקיטורים. חוץ מזה ממש אחלה פה מיכל

adimayer

New member
גרמניה כמו בדנמרק

צריך לפנות את השלג מהמדרכה, ולא רק זה - אם לא נפנה את השלג ומישהו יחליק ויפצע, אנחנו האחראיים. מאחר ולי ולבעלי נמאס לשים מלח כל שני וחמישי, מה גם שהכלבים שלנו נורא סובלים מזה (אם המלח נכנס להם לרגלים, אז זה מאד שורף), מצאנו פתרון אחר. אנחנו שמים את הרכבים שלנו על המדרכה עד שהשלג מפשיר. עדי

Sparker

New member
שלום לכל הקוטרים...../images/Emo24.gif

וברוכים הבאים...
שנשנה את השם לפיק"א?? (פורום ישראלים קוטרים באירופה) (אמר Sפארקר ולבש עוד שכבה...
)

blixgirl

New member
אנחנו קוטרים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מי אנחנו לאאא...לא יכול להיות...או אולי כן... לקטר או לא לקטר זאת השאלה...
בליקסי

blixgirl

New member
תמונת שלג מלפני שנה ../images/Emo113.gif

ינואר לפני שנה היה מושלג...
בליקסי

Sparker

New member
וואו...

אני ממש מקנא... אני לא אתנגד לשבוע-שבועיים כאלה בשנה... אגב, אם מישהו מעוניין, כרגע פרסמתי זוג תמונות בפורום תרמילאים

een ogenblik

New member
וזה אחרי

שאני כבר הסברתי, שעצם כתיבת המילה ישראלים בשם הפורום, מסבירה שקיטורים הולכים לרוץ באותו פורום? לא צריך לשנות לפיק"א, פיב"א מספיק טוב לי.

Sparker

New member
ידוע...

אבל לאור צירוף המילה "באירופה" למילה "ישראלים" הייתה יכולה להיות קיימת בתיאוריה האפשרות שישראלים – לא שווה – קיטורים...
קבלי את התנצלותי הכנה...
אני דווקא מאוד אוהב את השם פיב"א... בייחוד למול פיפ"א...

למעלה