שלום מגרמניה

ODISIOS

New member
שלום מגרמניה

משהו יודע איך לעזאזל אפשר להשיג פה עיתון מהארץ???

ODISIOS

New member
עבודה קשה?!?

אני נמצא באולם סמוך למינכן. הגעתי שלשום אשמח לקבל קצת טיפים....

Inuit

New member
../images/Emo9.gifכודם כול ברוך הבא

אני מאוסטריה על גבול גרמניה אבל יש לש חברים במינכן אחד המקומות שבהם אפשר לימצוא שם עיתונים מהארץ זה בשדה התעופה ומעבר לכך אני אברר ואגיד לך.

ODISIOS

New member
תודה

יקירתי ,אני מודה לך וממתין לתשובה. אולי במקרה החברים שלך עובדים או קשורים לאלעל ("בחור ישראלי מוכשר מחפש מלבד עתונים גם עבודה..." )

Sparker

New member
מוכשר מוכשר...

אבל אנא ממך... שרשר!!
וברוך הבא...

ODISIOS

New member
הודעתך

ההודעה שלך לגבי אלעל לא היתה ברורה אשמח אם תחזרי עליה ביתר פירוט

י ש1

New member
עיתונים מישראל

כל שלושת העיתונים הגדולים: ידיעות, מעריב והארץ, ישלחו לך בשמחה את גליון יום שישי בדואר, תמורת מספר כרטיס האשראי שלך. הבעייה שזה מגיע באמצע השבוע שאחרי בערך, ועולה מעל 100 שקלים (4 גיליונות!) בחודש. באינטרנט זה יותר זול (וויי-נט קצת יותר יקר מהאחרים...) אבל יותר מעודכן. ברוכים הבאים ובינתיים קפוץ ללגו-לנד

adimayer

New member
שנה וחצי שאני כאן, ועדיין לא ידוע

לי על מקום שמוכר עיתונים מישראל. המקסימום, כמו שאמרו, זה לעשות מנוי. בנושא עבודה: מהי ההתמחות שלך? ספר קצת יותר ואנסה לברר, למרות שזה לא ממש יהיה באזור מינכן, אלא יותר פרנקפורט - אם זה רלוונטי לך. יום טוב

ODISIOS

New member
to adimayer

אני מגיע מתחום התקשורת-עיתונות כתובה+תחום הפרסום.אשמח לקבל אינפורמציה לגבי עבודה כולשהי ..

adimayer

New member
אנסה לברר לך, למרות שבתחום הנ"ל

אני לא מכירה אף אחד, אבל אולי יש מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו - וזה מספיק.

skipi

New member
תשובה

היום כבר לא צריך לקנות עיתון הכל אבל הכל נמצא על גבי הרשת, באינטרנט אפשר למצוא הכל

tokit

New member
Willkommen nach Deutschland ../images/Emo24.gif

אני חדשה בפורום אבל כבר 7 שנים בגרמניה, ויודעת מי נגד מי. אז ככה- מעולם עוד לא ראיתי פה עיתון עברי למכירה וכנראה שאין (אם למישהו יש מידע אחר אשמח לשמוע). לגבי עבודה - עבדתי שנים רבות באל-על ואם אתה רוצה טלפונים אוכל לתת לך, שלח לי הודעה. אז זה שקר פה כבר הבנת וגם שכולם מדברים גרמנית מושלמת, אבל שום דבר חוץ מזה... אז נחיתה נעימה ובהצלחה

למעלה