שלום, מבקש המלצה לPDA ...

שלום, מבקש המלצה לPDA ...

הוא צריך להיות דק וקל יחסית מבוסס windows עם BLUETOOTH ו WiFi רזולוציה טובה תומך זכירון של לפחות ג'יגה עם אפשרות לחבר מקלט GPS לרכב ורצוי שיפעל גם בהליכות רגליות תודה מראש

המכשיר צריך להיות בעל מצלמה

מה דעתכם על הMIO168? הבנתי שהוא מגיע עם אנטנת GPS מובנת

castroman

New member
המכשיר הוא פשוט מאוד

אין שן כחולה ואין WiFi - מעבד חלש, זכרון קטן (אבל ניתן להרחבה ע"י כרטיס זכרון מסוג SD) ומערכת הפעלה ישנה יותר בלי אפשרות לשדרג, הוא טוב כמכשיר GPS ופה רק היתרון שלו.

תוכל להמליץ לי על מכשיר אחר?

חוץ מה4150 שהמליצו לי פה האם יש יש מכשיר אחר שיש לו תקשורת אלחוטית שיהיה דק וקל יחסית למכשירים אחרים ויתאים לGPS?

צביקה78

New member
"שהמליצו לי פה"? כפוי טובה ../images/Emo4.gif

shed

New member
--->

אני לא הייתי ממליץ על 4150. זהו מכשיר ש-HP הכריזה רשמית שהיא מפסיקה לתמוך בו. נכון, הוא מכשיר מצויין, אבל זו בהחלט נקודה למחשבה. כל מכשיר יתחבר עפ GPS בצורה כזו או אחרת. שווה לשקול איזה דל במחיר מצחיק, או HP מסדרת ה-37.

צביקה78

New member
../images/Emo4.gif חבל, דווקא עושה רושם טוב.

+2000 ש"ח לכזה מפרט זו ממש מציאה. מעניין מדוע HP החליטו להפסיק לתמול בו...

mikeoreli

New member
כי הם פתחו את הממשיך שלו

ה3715 והיום יש גם את ה2755 שמלבד המסך והמחיר שלו נראה פשוט חלומי. בכל מקרה - כדי לגרום לעסק לזוז חייבים כל הזמן לפתח אחרת עומדים במקום (ע"ע פאלם) ונעלמים כאשר האחרים מציעים מגוון ופיתוחים אחרים. ...זו גם סיבה טובה להראות שעובדים ועושים משהו ואין צורך לפטר
...

צביקה78

New member
במיו168 אין WF, אין BT ואין מצלמה !

חבל שאינך בודק במנוע ההשוואות בראש הפורום, אחרי שאתה מציב דרישות בסיס ולפני שאתה בודק מיפרט.

צביקה78

New member
../images/Emo26.gif

+2000 ש"ח - זול מאוד בהתחשב בעובדה שמגיע אם Wi-Fi וב- BT.

למעלה