שלום, מבקשת

שלום, מבקשת ../images/Emo91.gif

אגב, מי שלא שם לב עדיין אני חדשה... רציתי לשאול האם מישהו קרא את הספר "100 חורפים" וממליץ לי?... על מה הוא, והאם בכלל שווה לקרוא אותו. תודה.

neta2

New member
שלום לך חדשה../images/Emo13.gif מצטערת,אבל

אין סיכוי שאקרא את הספר הזה משום שבאמת יש לי דברים הרבה יותר טובים לעשות/לקרוא בזמן הזה. מיכל שלו, הספיקה לי פעם אחת בחיים, נדמה לי שזה היה" מלאכי עליון"? אז הוא היהי קריא וקליל, אבל חוץ מזה כלום! שטחי וריקני ובעיקר שמאלצי. אל תקחי את זה אישית.

דוסטו

New member
אני עם נטע. מיכל שלו? למה?

אם כבר שלווים יש שניים יותר טובים. גם הם (הנידודים צרויה ומאיר) לא המיטב אבל איפה הם ואיפה מיכל שלו. מעבר לכך שניסיתי פעם ונשברתי מהכלומיות, עושה לי חררה כותבת שבראיון עיתונאי מצהירה שאם לא תמכור 80 אלף עותקים היא תראה בזה כשלון. וכך הכתיבה שלה נראית - לפי המשקל. על הסכין.

דוסטו

New member
צרויה טובה. מעולה שמור למעולים באמת

ואני לא מתלהב מהספרים שלה. אסור לקרוא אותם אחד אחרי השני וגם לא בטור עם מירה מגן. מתבלבלים.

Rivendell

New member
בזמנו דיברו על זה

אמרו שזה רע
לא קראתי, וגם לא אקרא. אבל נשמח לתת המלצות על דברים טובים אם את רוצה. מצד שני, אני מקבלת את הרושם שלי ולך יש טעמים שונים מ א ו ד, אז אולי עדיף שלא אני אמליץ דווקא..

הבנתי מכולם ש

לא לקרוא את הספר
תודה אני לא אבזבז את הזמן שלי.... בכל זאת אני מחפשת ספר שאפשר לקחת ממנו משהו אח"כ לחיים לא משהו מסובך אלא משהו קריא לא ארוך ממש (בניגוד למאה חורפים...) לא משהו ברמה ממש גבוהה משהו כמו מיהמיה - ספר מומלץ, בעל ואשה, סודות ששמרתי בבטן - כל מיני כאלה.....

Rivendell

New member
אם אהבת את "מיהמיה" נסי את "כביסה"

גם הוא של סוזן אדם. הוא יותר טוב מ"מיהמיה" (למרות שאני חיבבתי את שניהם).

הספר.לקרא או לא לקרא!!

אין מה להתלבט. אם יש לך זמן ובא לך משהוא קל ולא מחייב כמו רם אורן, קיראי את 100 חורפים,לא תזדעזעי לא תרד לך כמות האינטליגנטיה. בסך הכל עוד ספר מטוס כפי שקוראים לזה כאן. ולדעתי כדאי לקרא גם ספרים כאלה כדי שאחר כך אפשר להעריך יותר ספרים טובים. קדימה קיראי ותחליטי את אם את אוהבת או לא, זה לא יקח לך הרבה זמן.(ואוליי אפילו תהני)

למעלה