שלום מבקשת עזרה

noa20041

New member
שלום מבקשת עזרה

המון זמן לא הייה לי קשר עם מישהו בגלל שליבי הייה אטום לא רציתי לכאוב יותר את ייסורי האהבה עכשיו מזה שבעה חודשים אני מכירה גבר מקסים שמפגין כלפיי חיבה ייתרה. רק לאחרונה התחלתי להרגיש פרפרים בלב שאני רואה אותו. כלומר הוא הצליח לגעת לי בלב. דבר שלא קרה לי המון זמן. קראתי פה שאתם נגד כישופי אהבה. אני מתכוונת למשהו לייט כזה,שיזיז את העניינים. רק אם יש לו רגש אליי.שלפחות אדע למה לצפות אם הוא רק מחבב אותי אז שאדע את זה ולא אהייה במתח.למרות שהתחושה שלי אומרת שיש יותר מזה. שאלתי בקלפים והמסר הייה שיש משהו אבל הוא לא "סגור על זה" הוא כרגע בבלאגן רגשי ועוד דברים תודה למגיבים רות ג

RainBird

New member
יש איסור בקשת לחשים בפורום. בלי שום קשר לטיב הלחש- אז סביר להניח שיותר מהרצאה למה כישופי אהבה זה רע, לא תקבלי כאן. יום נעים ../images/Emo140.gif

noa20041

New member
לא הובנתי כראוי

אני לא יודעת לעשות לחש. התכוונתי אם מישהו יכול לעשות זאת עבורי? שלא אהייה במתח כה רב. אני חייבת לדעת כן או לא תודה רות

ForbiddenSoul

New member
על זה מדובר...

זה נוגד את תקנון הפורום לבקש מאנשי הפורום להטיל בעבורך לחש. יום טוב

noa20041

New member
אני מתנצלת מעומק ליבי

רציתי לדעת אם יש דרך לדעת אם הבחור רק מחבב אותי ,או יותר מזה. אני לא רוצה לשאול כדי לא להיות במבוכה אל תכעסו עליי כל כך, אני פשוט במתח רב תודה רות

ForbiddenSoul

New member
לא כועסים ../images/Emo13.gif

אבל בינינו, אין דבר שנותן מידע יותר מדויק מלשאול ישירות (וקצת אינסטיקט נשי
) בהצלחה לך! מתן.

noa20041

New member
תודה לך מתן

המצב שבו אני נמצאת הוא לא מצב רגיל. קשה לי לפרט.לעיני כל הפורום. תאמין לי ,יש לי סיבה שאני לא יכולה לשאול ישירות. בכל אופן תודה שאתם לא כועסים. רות

gwizard

New member
גחם גחם

אמרה דולורס אומבריג'. "הוא לא לאכילה ול... בלבד." היה אפשר לומר את זה אחרת ובלי הערות גסות. אנא הימנע לפעם הבאה, טוב ?

PurpleFilth

New member
רות, אחותי היקרה,

באמת שאני מבינה את המצב שלך מצויין, ממקור ראשון. כולנו נפגענו בעבר. אני אישית, עם השנים, למדתי להתייחס לנושא בגישה קצת שונה. האהבה איננה דבר חד משמעי, לכן גם התשובה שקיבלת מהקלפים היא לא חד משמעית. השאלה "האם הוא אוהב" היא לא רלוונטית. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא "האם טוב לי איתו?" או "האם יעשה לי טוב אם אשקע בקשר רגשי איתו?". שתי השאלות האלה לא קשורות לאהבה, והתשובות עליהן יעזרו לך הרבה יותר. בהצלחה עם הבחור. שלך, זוהמה.

noa20041

New member
תודה לך עשיתי פריסת ס או אס

ויצא לי קלף ארבע המוטות האם זה טוב או לא? תודה רות

PurpleFilth

New member
לא, לא הבנת.

הנקודה המרכזית שלי הייתה הדגש בשאלה שאת שואלת, נקודה שהתעלמת ממנה לחלוטין. תסבירי לי בבקשה איזה שאלה שאלת לפני שאני אוכל לענות לך.בלי כל קשר, אולי תוכלי להעזר בפורום השכן.

noa20041

New member
תודה לך סגולית

כבר התייעצתי עם פורום טארוט אמרו שהוא מחבב אותי מאוד. אבל כרגע נמצא במערבולת רגשית. ולא פנוי לקשר חדש. אבל עדיין מסקרן אותי אם יש לו רגש אליי או שהוא סתם נחמד. במקום בו אני עובדת, ישנן עוד שלוש בנות משום מה, הוא בדרך כלל פונה בעיקר אליי. ואפילו אם אני נמצאת בצד השני,הוא בא עד שם לדבר איתי. אגב למה בחרת לך שם כה מזעזע? את נראית לי נחמדה שאוהבת לעזור תודה רות

למעלה