שלום, מבקשת עזרה

שלום, מבקשת עזרה

שלום, אני לא אחת שמציירת הרבה, אבל לאחרונה אני מוצאת את עצמי יושבת מול ציור יפה במחשב ופשוט מציירת אותו על דף של מדפסת. עלה לי רעיון לקנות קנבס ולצייר עליו ולצבוע. מישהו יכול להגיד לי איזה צבעים מתאימים לקנבס? אקרילים או שמן?? וגם אני רוצה לדעת אם זו הוצאה יקרה? איפה יש חנות שמוכרת צבעים וקנבס בזול.. כי אני רק רוצה להתחיל ולא בא לי להשקיע המון כסף במשהו שאני לא יודעת אם ימאס לי מהר או לא. אשמח לתגובות... תודה

infatuation

New member
ברוכה הבאה

על קנבס את יכולה לצייר גם באקריליק וגם בשמן. אני אישית ממליצה להתחיל באקריליק אם לא ציירת מעולם בצבע. הוא גם יותר זול. בעיקרון קנייה ראשונה של צבעים ומכחולים היא לא זולה, אבל זו השקעה לטווח ארוך
לגבי סוג הצבע, אני אוהבת לעבוד עם אקריליק של אמסטרדם. וצבעי שמן הזולים הם של ווינסור וניוטון. ולגבי איפה לקנות- באיזה איזור?

וואו תודה על התגובה המהירה

כשאת כתבת "על קנבס את יכולה לצייר גם באקריליק וגם בשמן"...אני מבולבלת... אקריליק זה לא צבע שמן???? זה 2 דברים שונים? אני באיזור רמת גן...אז רמת גן, גבעתיים, תל אביב, בני ברק...

roni yoffe

New member
אקריליק הוא צבע על בסיס מים

שמן.. זה צבע על בסיס שמן. אקריליק זול יותר, וקליל יותר. שמן יתן תוצאה איכותית יותר מבחינת עמידות הציור. מאחר ואת רק מתנסה - תמצאי מה שמתאים לך מבחינה כלכלית ותתחילי לרוץ.

תודה עוד שאלה

אני אקנה קנבס, וצבעי אקריליק.. אולי אפילו ערכה של שפורפרות קטנות או לא יודעת...מה שיהיה זול. אני צריכה לקנות עוד משהו. מדלל אולי???? אני מערבבת את הצבעים עם מדלל או מים. או שלא מדללים בכלל?? כמה מקחולים אני צריכה.. 2 יספיקו לי? אחד ישר כזה ואחד גדול לצביעת שטחים?? אני ממש לא יודעת :-\ תודה לעונים

roni yoffe

New member
אקריליק מדולל במים

יש כאלה שימליצו לך לקנות ספוג כדי לעשות כל מיני אפקטים ומילויי שטח גדולים.. כמה מכחולים.. זה תלוי בגודל הבד שלך.. ככל שהמכחול שלך גדול יותר כך הוא יצבע יותר שטח במהירות יותר.. יש גם סטים של מכחולים זולים.. שיש בהם משו כמו 6 גדלים.. פשוט תראי מה יש בחנות מבחינת הסטים.

נראה לי שאני אלך לקנות

בחנות שיש בסנטר מאי ארט...אם את מכירה היא נחשבת זולה או יקרה מאוד?

roni yoffe

New member
יקרה אש

לכי לנחלת בניימין 83 - ארטא - החנות הגדולה בתל אביב. אם את רוצה זול יותר לכי לרחוב אילת 15(זה גבול יפו נדמה לי) - יש שם שתי חנויות: קאנווס תחביבים המחירים די דומים, אבל לדעתי זולים מארטא בחלק מהמוצרים.

למעלה