שרון א פ ר י ק ה
New member
שלום מאפריקה../images/Emo25.gif
כבר כמה ימים שלא נכנסתי לכאן. לפחות יש לי סיבה טובה
לפני כמה ימים חטפתי איזה קילקול קיבה נוראי. לילה שלם לא הפסקתי להקיא ולשלשל. בבוקר כבר הייתי מיובשת לגמרי. הלכתי למרפאה ואישפזו אותי שם לקבלת נוזלים באינפוזיה. קיבלתי גם אנטיביוטיקה חזקה מאוד ישירות לוריד. היה לי קוצר נשימה נוראי שהוסדר על ידי נשיפות לשקית. מתברר שאיזה חיידק התיישב לי בקיבה ועשה לי שם טירור. פשוט נורא.... הכי נורא שעם האנטיביוטיקה החזקה שקיבלתי אסור לי להניק את הנסיך הקטן שלי יותר. תמיד אמרתי שבגיל שנתיים אני אפסיק את ההנקה. אבל נעים יותר שזו החלטה שלי ושלא החלטה שנכפית עלי. בכל מקרה כבר שלושה ימים שאנחנו בגמילה. הולך די בסדר... ואני...אני כבר התאוששתי. נשארה רק חולשה גדולה שמלווה אותי. ברור שגם ירדו כמה קילואים מכל הסיפור הזה (החלק הטוב
). אתמול מדדתי את כל המכנסים שלי שהסתרתי באחורה של הארון. האמת שהיתה לי הפתעה גדולה! המון מכנסים עולות שוב ויושבות יפה! אני גאה בעצמי
גם התיאבון לא ממש חזר לי. ואני דווקא זורמת עם זה נהדר. מנסה לאכול בכוח כדי לא להכניס את הגוף לטראומה. אבל זה עדיין יוצא לא המון. זהו בגדול. אני שוקלת כרגע 66. בשאיפה להוריד עוד ארבעה קילו
בעבר שקלתי 97 קילו. זה כיף גדול להיות במשקל כזה היום. אני מבסוטה מאוד. יאללה בינתיים נשיקות כאן לכולן. ובהצלחה לכל החדשות
כבר כמה ימים שלא נכנסתי לכאן. לפחות יש לי סיבה טובה