שלום לשינוי....

שלום לשינוי....

הרהרתי לעצמיט וחשבתי שאצביע לשינוי הפעם, אבל לאחר חרפת תמיכתה של המפלגה בתקציב ותמיכתה בחוק הכלבים המתוקן(מי שמתעניין שיעבור לפורום זכויות בע"ח) אני חוזר הביתה למרץ. שיהיה לכם בהצלחה, אולי יצביעו לכם כמה כאלה שלא מוכנים להצביע למרץ בגלל כל הסיבות הלא נכונות ואז ניתן יהיה להקים ביחד ממשלה שפויה.

yakul

New member
אז אתה בוכר בחורבן...

אתה צריך להבין שהבעייה הכלכלית משפיעה על כל התחומים. פחות כלכלה, פחות תקציב לאיכות הסביבה, לשימור הטבע, לחינוך ילדינו, לביטחון מדינת ישראל... חבל שתצביע למרצ שמוכרת לך לוקשים שהיא תשפר את איכות הסביבה, חינוך וכו´, כשהפאקטור המשמעותי היחידי לכל התחומים האלה הוא המצב הכלכלי של מדינת ישראל. אתה מצביע למרצ בגלל כל הסיבות הלא נכונות.

yakul

New member
אז אתה בוכר בחורבן...

אתה צריך להבין שהבעייה הכלכלית משפיעה על כל התחומים. פחות כלכלה, פחות תקציב לאיכות הסביבה, לשימור הטבע, לחינוך ילדינו, לביטחון מדינת ישראל... חבל שתצביע למרצ שמוכרת לך לוקשים שהיא תשפר את איכות הסביבה, חינוך וכו´, כשהפאקטור המשמעותי היחידי לכל התחומים האלה הוא המצב הכלכלי של מדינת ישראל. אתה מצביע למרצ בגלל כל הסיבות הלא נכונות.

קודם כל תשפר את האיות שלך....

חוץ מזה: אני לא יכול לתמוך במפלגה שדואגת רק לעשירים ולבורגנים, כפי שהוכח בהצבעה על התקציב. מה עם זה שאין כמעט קיצוץ בתקציב החרדים והמתנחלים??

yakul

New member
כי שינוי לא באופוזיציה!

חוץ מזה ששינוי עושה את הטוב ביותר שניתן לעשות באמצעים הקיימים. והטוב ביותר הוא לא כל כך טוב, אין מה לעשות. אבל לפחות היא לא משחקת בקקי כמו מרצ ומאשימה את הממשלה, כאילו היא האחראית היחידה לכל מה שקורה בארץ ובעולם. מרצ עושה רק מה שמשפר את התדמית שלה בעיני ציבור הבוחרים הפוטנציאלי שלה, במקום לעשות מה שטוב למדינה שזה לא תמיד הדברים הכי פופולרים.

yakul

New member
פופוליסט צבוע! בדיוק כמו מרצ ושריד!

נכון שהתקציב גרוע, אבל עדיף שיהיה תקציב גרוע, מאשר מדינה ללא תקציב. שינוי עשתה מה שטוב למדינה, לכל אזרחיה, ולא ניסתה לעשות איזשהוא רווח פוליטי על חשבון אזרחי מדינת ישראל. כמו שמרצ עושה.

אני גאה להיות פופוליסט!!!!

כי זה מה שהזעיר בורגנים הקפיטליסטים קוראים למי שחושב על השכבות החלשות. בקשר ל"עדיף שיהיה תקציב מאשר לא...." קשקוש בלבוש: תקציב גרוע יותר גרוע מהעדר תקציב, במקרה הכי גרוע יופעל התקציב של שנה שעברה והחשב הכללי יקבע לאן ילך הכסף, דבר שהוא טוב יותר מהצב הקיים!!! אתה רק משכנע אותי מרגע לרגע ששינוי ממש לא באה בחשבון מבחינתי ואני מנצל את הבמה הזאת להתנצל בפני בוחרי מרץ שחשבתי בכלל להצביע למפלגה הזאת!!!

yakul

New member
יש לך בכלל מושג איך עובדת כלכלה?

אתה גאה גם להיות גיזען ובור? כי זה מה שאתה. המעמד הבינוני+, מעמד של אנשים בעלי תואר היי-טק, הם האנשים שמפרנסים את המדינה. מה זאת אומרת מפרנסים אתה שואל? זה אומר שבלעדיהם לכסף של מדינת ישראל(שהם למעשה המניות של מדינת ישראל), לא יהיה ערך. ואז גם אם תיתן מיליון שקל לכל עני ביד, הוא לא יוכל לקנות עם זה פחית קולה. כמו בארגנטינה. חוסר בתקציב הרבה יותר גרוע מתקציב גרוע, חוסר בתקציב לא שקול לתקציב הקודם כי יש מגבלות בלהישתמש בתקציבים כשאתה עדיין לא יודע מה יהיה התקציב של המשרד. חוסר תקציב משמעו קמיקזה מבחינה כלכלית, והמשמעות שהערך של הכסף של ישראל ימשיך להישחק, ואז יהיה אפילו פחות ממה לתת לעניים. או שאתה סתם אידיוט, או שאתה איזה ערבי שמעוניין להשפיע על אנשים להצביע מרצ.

yakul

New member
אתה באמת תמים חסר תקנה...

בוא אני אומר לך את זה ככה, בלי התוצר של אנשי ההי-טק במדינת ישראל, אין כלכלה. אנשי ההי-טק הם המצרך היקר ביותר בעולם, לכן מדינות מתקדמות ומודרניות שרוצות לשפר את הכלכלה שלהם, מעודדות כניסת מהגרים של אנשים בעלי תואר בתחום ההי-טק. ולכן, אותם אנשים בעלי תואר ההיי-טק, שמפרנסים את מדינת ישראל, הם רוב האנשים בקרב האוכלוסייה שעוזבת את הארץ.

תבינו ילדים...

שינוי לא תומכת בתקציב, שינוי לא תמכה בתקציב, שינוי לא תתמוך בתקציב. שינוי ה צ ב י עה בעד התקציב לא כי היא רצתה, לא כי טומי חושב שהוא נכון ולא כי אברהם רואה בו עתיד כלכלי למדיה. שינוי, למרות ההתנגדות לתקציב הצביעה בעדו כי אין ברירה, מפלגה אחראית לא משאירה את המדינה שלה בלי תקציב... ולבחור ממר"צ ריד מי ליפס "אנחנו לא משקרים"

בפוליטיקה תהיה חכם, לא צודק

גם אם טענותיך צודקות - והן לא - למרצ אין שום סיכוי להיכנס לממשלה ולהשפיע במשך השנים הקרובות. לעומת זאת, אם לשינוי יהיה מס´ מנדטים העולה על זה של החרדים, ישנו סיכוי (גם אם לא גדול במיוחד) שנצטרף לממשלה ונשנה מבפנים. עדיף ציפור אחת ביד, מאשר...

Theme

New member
אתם מתלוננים על מרצ

וכל הזמן כותבים את " יוסי שריד ("Read my lips לא אשב עם ש"ס בממשלה"), אבל לא עושים בדק בית ורואים את נפלאות הפוליטיקה שתנועתכם שינוי נפלה לתוכה . יוסי שריד אמר אימרה זו לאחר הבחירות וללא הסכמה עם חברי המפלגה ואפילו ללא חשיבה מקדימה, פליטת פה שכזו שקורה לכל ח"כ וח"כ . לאחר דיונים רבים במרצ הוחלט שמרצ יכולה להשפיע ולעזור הרבה יותר מבפנים מאשר כחלק מהאופוזיציה- וכך גם עשתה: השוותה תקציבים בצורה שאף שר חינוך לא עשה לכל המגזרים, עזרה לעירות פיתוח וכו וכו´ (אני לא אמשיך זה עדיין פורום שינוי ואני לא רואה במקום להתחיל בתעמולה פה). אפשר להגיד את כל זה בפשטות - מרצ העדיפה ממשלה שיש לה כוח השפעה בה מאשר ריצה שניה לבחירות ובכך לזעזע את הכלכלה, הבטחון והחברה (זה שברק אידיוט זה כבר לא אשמתם). זה מאוד דומה לכך ששינוי הצביע בעד תקציב שהוא מעודד אי שיוויון, ומחזק את הפעער שבין תקציב החרדים והחילונים בכל מובן כלכלי אפשרי, שינוי כמובן עשתה זאת למען התקציב, הרי שעדיף תקציב מחורבן מאשר אי תקציב בכלל. השאלה היא למה לשינוי יש את הזכות לעשות כך ולמרצ אקב פליטת פה של היו"ר ולא כהחלטת המפלגה אסור?

Theme

New member
אמ....

אני לא בטוח שאתה הבנת לאיזו בחירות אני מתכוון (99) כלומר אם ברק לא היה מצליח להקים ממשלה היינו חייבים לרוץ שוב לבחירות.... ב. מרצ כמפלגה לא פוחדת מבחירות. יש לה עקרונות והיא עומדת מאחוריהם. אם היא היתה מפחדת היא לא היתה מציעה אי אמון בממשלה בזמן זה. אני כאדם חושב , לא מאמין שבחירות כרגע זה טוב, אם אתה רוצה לדעת למה -זה כבר שירשור אחר.

ערב רב

New member
´מרצ´ משקשקת בשמעה על בחירות

כי השמאל היהודי בנפילה איומה - היהודים הולכים ימינה, והערבים עוברים אך ורק למפלגות הערביות. בנוסף, אחוז הריבוי הטבעי של תומכי ´מרצ´ הוא הנמוך בארץ.

Theme

New member
באמת, מאיפה המידע הפנימי

הזה. לא ידעתי שאתה חבר מרצ... אם אין לך משהוא שתורם לדיון והוא לא השמצות ...תתרום.

למעלה