שלום לרותי וכולם

שלום לרותי וכולם

שמחה מאוד שהגעתי לכאן אני קוראת כאן ומרגישה שאין סוף ללמידה יש לי כמה שאלות שאני כבר מתבשלת איתם מספר ימים האם תכונות האופי שלנו הם כם משהו שעובר בים גלגולים? ומה עם השאיפות או החוסרים שלנו בחיים ? מה עם המקום אליו הגענו /השגנו או לא בחיים האלה לעומת מה שעברו ? לא יודעת למה זה חשוב לי אבל זה כן או אולי בעצם כדי להבין הידע שלנו על גלגולים קודמים שלנו יכולים לקדם אותנו ? האם הם תורמים לנו משהו ??? ועוד שאלה בני בן כמעט 6 שאל אותי אם בטוח אחרי המוות הוא חוזר להיות איתנו - המשפחה שלו כאן ראשית הייתי המומה ולא ידעתי איך להגיב כי אין לי מושג מאיפה המודעות שלו על גלגולים בכלל

רותי 11

New member
עולם ו מלואו ../images/Emo140.gif

ההבנה והידיעה של עניין גלגולי הנשמות בהחלט יכולה לתרום לנו כאן מסיבה אחת פשוטה, שלא נשפוט אחרים כי אנחנו לא יודעים מה היינו בחיי םקודמים או מה האחרים היו, ולמה בחרנו להגיע לאותם דמויות שאנחנ והיום. הידיעה של מה שהיינו בחיים קודמים יכולה לעזור לנו להבין בעצם למה אנחנו מתנהגים כפי שאנחנו מתנהגים, או למה בחרנו להגיע לעולם הזה בדמות הזאת או מה השעור שלנו ועוד ועוד. לגבי הבן שלך ברור שהוא יודע זה עדיין יושב אצלו בזכרון המיידי, הוא עדיין אל ממש עושה הפרדה בין חיים קודמים לחיים האלה למרות שבגילו היום זה מתחיל להיטשטש, לרוב אנחנו חוזרים באמת לאותה משפחה כי מן הסתם מולה יש לנו את התיקונים או השיעורים.

ברור לי ש....

חוזרים לאותה משפחה שמתי לב שבעצם הבעיה היא בי אני חוששת מלתפוס עמדה בכל הנושא הזה כאילו אני אקבע לו במה להאמין וכל מה שכתבת שזה הגיל שעוד לא מבדילים בין העולמות בשנתיים האחרונות - שזה אומר שמגיל 4 הוא ממש היה עסוק בנושא הזה לא רצה ימי הולדת כדי לא לגדול ולמות ותמיד שאל בנושא - דבר שגרם לי חשש - היום אני מבינה שחשש מיותר וחבל שלא הייתי יותר פתוחה איתו לנושא .............. מודה לך על תגובתך המהירה ה........ תמיד אני אומרת לזוגי שהבן שלנו כ"כ דואג ואיכפתי אלי שלפעמים אני בטוחה שהוא היה בעצמו בן זוגי בגלגול אחר להבדיל מהילדה שלנו שאני לא ממש מעניינת אותה - אבל כנראה שגם זה קשור לגיל (היא רק בת 3)

למעלה