שלום לקולם

ריקו 17

New member
שלום לקולם

בתי לתחרות שלכם ליפני כמה ימים ליד פתח תקוה וזה מטורף מה שקורה שם. היה אחד שיתרסק על הגלגלים ודפק אפכה אפכה וזה היה נראה כואב. מה אני צריך כדי לבא וליסוע איתחם? אבא שלי יש לו הונדה אדום שטח נידמה לי מנוע 650 יכול ליות?אבל הוא אומר שלי כל הזמן שזה שש וחצי כוח.. מה זה אומר שש וחצי כוח? אפשר לבוא איתו לרכב בסופרמוטו אפילו שיש לא גלגלים לשטח?

45degrees

New member
אתה יכול לרכב במסלול בתיאום מול

בעלי המסלול. עם צמיגי קוביות ולא חברות בעמותה אתה לא יכול להשתתף במירוצים. ללא מיגון מלא לא מומלץ לרכב במסלול, וכמו כן מיגון מלא הוא תנאי הכרחי נוסף להשתתפות במירוצים. תרכב כמה פעמים במסלול. אם תגלה שהעסק מתאים לך - תעשה הסבה לאופנוע לסופרמוטו ותבוא לתת בגז. בהצלחה

111SM

New member
בואנה אחד החזקים

תקשיב תגיד לאבא שלך לגבי ה6 וחצי שזה טעות זה 8 וחצי זאת עם הכנפיים פשוט שתתה יותר מידי רד בול וזה שהתהפך על הגלגלים בכלל התהפך על צמיגים!!!

ריקו 17

New member
תודה לזה אם הצבא הכחול

שענה לי אני לא ממש מבין אך אומרים את השם שלך באנגלית אז תיסלח לי. לאבא שלי יש את קול הציוד שצריך בישביל לירכב יש לו מגפים שנראות כמו נעל צבעית אבל חזקות בומבה! פעם דפקתי איתם באיטה באוטו של אחד שניסה ליגנוב לאחי את הטרקטורון ועשיתי לא חור בדלת חחח ויש לא צביצו וכפפות מעור כאלה אם ניתים ופלסטיקים ומעיל עם כאלה בירכיות במרפקים ובקתפיים אז לא לידאוג יש את קול הציוד. לא הזברתם לי מה זה אומר שש וחצי כוח? ואים הונדה איקסאר זה טוב בישביל לירכב? עכשיו אני יודע איך קורים להונדה שלא כי הלכתי לישאול אותו.

DXMach

New member
שתי ציפורים @ מכה אחת

אני בעד לשלוח את מר ריקו הצעיר לייצג אותנו מול הממונה על הביטוח במשרד האוצר. אין לי ספק מי ישבר קודם. ביטוח חובה ב500ש"ח היר ווי קאם!

ריקו 17

New member
לזה שכתב מאלי

אני לא יכול ליאצג אותחם בדברים כאלה כי אני לא מבין בביטוח אבל אני יכול לבוא לעזור לכם בניפנוף של הדגלים במירוצים סיפרתי לאבא שלי על המירוצים והוא היתלהב ואמר לי שאים אני רוצה אני יכול להיתמן על האיקסר שלו כי הוא כבר נתן לי לינוג הרבה ואיזה יום אחד נהגתי ממש טוב איזה חמש שעות אפילו שהיתרסקתי פעמים אבל לא ביגללי פעם אחת כלב טפש נבך עלי וכימעת אכל לי את הרגל ובפעם השניה לא ראיתי שניגמר הסיבוב ועפתי לתוך הרפת של שחנים שלי וכימעט והרגתי פרה חחח ואבא שלי הלך אליו אחרכך וכימעת הלך איתו מכות כי הוא לא הסקים שהשער של הרפת ישאר פתוח וקול הפרות יסתובבו חופשי בחצר וגם הייתי מחוסה בקקי של פרות וזה היסריח אז הוא שתף אותי בצינור כי הוא לא הירשה שלי להיכנס ככה הבית חחחחח יש לי שאלה למה צריך גלגלים עגולים בסופרמוטו? כוביות זה לא טוב?

razc

New member
../images/Emo18.gifיש לך טעות רצינית...

כותבים קוביות ולא כוביות

FuCkHeR

New member
אתה לא רציני!!!!

שומו שמיים! אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא רק אל תרכב עליו.

למעלה