שלום לצעירים

כינרת15

New member
שלום לצעירים

אמנם אינני גרושה עדיין אבל בהליכים מזה כחצי שנה ומשך זמן זהה כפרודה. מספר שאלות ברשותכם :) 1) תוך כמה זמן הפכתם לגרושים מרגע שהחלתם את התהליך? 2) האם הילדים היו מעורבים, או ידעו על התהליכים, או שהצלחתם לשמור על סוד העניין עד ליום המיוחל? 3) תוך כמה זמן לאחר הגירושין התחלתם לרעות שדות זרים/ות? 4) (השאלה מופנית לגברים) האם כמות מסויימת של ילדים שיש לאישה תמנע מכם להתקרב אליה, לפתח איתה קשר כלשהו? 5) (השאלה מופנית לגברים) האם גיל מסוים של ילדים גרם לכם לקחת צעד אחורה ולא לפתח קשר עם אישה? 6) (השאלה מופנית לנשים לילדים קטנים) האם הצלחתן להכיר גברים ולפתח קשר נורמאלי במקביל לטיפול בילדים קטנים? 7) האם חיכיתם ליום הגירושין כדי למצוא פרק ב' או כבר בעודכם פרודים/בהליכים חיפשתם תחליף? 8) מה זה "גרושים צעירים"? אנשים שהתגרשו צעירים או כאלו שזה עתה התגרשו?

ye44

New member
עכשיו אני מבין למה הוא ברח ../images/Emo3.gif

הכל אינדבדואלי " גיסתנו " אם אתם ביחסים טובים והגעתם להסכם מהר יכול לקחת מ"ס חודשים . הילדים חייבים לדעת על תהליך הגרושין ! לרעות בשדות זרים מומלץ לאחר שאת מסיימת את התהליך זה יכול לשמש נגדך ברבנות או בבית המשפט .תלו כמה פאנטי בן זוגך
ילדים לא צריכים להוות מכשול במער' יחסים בתנאי שאת לא חופרת לו שישמש תחליף לאבא שלהם . גרושים צעירים זה אנשים שקו המחשבה שלהם צעיר ולא טלנובליסטי
ולסיום ממליץ לך לא לחפור בהצלחה

כינרת15

New member
לא מרגישה כחופרת

(ברשותך, מתעלמת מן הכותרת) מדי פעם מרימה את הראש מן הביצה בה אני שוחה, כדי לשאוף אוויר וגם כדי לתהות בדברים שמטרידים אותי. מתעניינת לדעת איך זה אצל אחרים, לאו דוקא תשובה אובייקטיבית של מה כדי ומה רצוי (בזה כולנו מומחים) ש"ש :)

למעלה