שלום לצוללים

אינדיגו

New member
שלום לצוללים ../images/Emo66.gif

אני קורא בפורום הזה מעת לעת וזה עושה רושם לא רע. אני רוצה לשאול את המבינים כאן על קורס מתקדם. מה ההבדל בין divecon ל-divemaster ומה עדיף בעיניכם
אני רוצה לעשות קורס בחורף ומתלבט.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובה על קצה המזלג

ה - divecon הוא קורס ה DM של אירגון SSI והוא למעשה קורס DM + קורס עוזר מדריך. למיטב ידיעתי כל החומר התאורטי של קורס המדריכים (או לפחות רובו) של אירגון זה נלמד בקורס. לגבי מה עדיף זה כבר תלוי יותר במה שאתה רוצה לעשות עם זה בהמשך. פירוט נוסף תוכל לקבל מ"סקיפר", "דולפינה" ו"פליפר" (אולי גם אחרים) שעברו את קורס ה divecon. ו ב ב ח י " נ

אינדיגו

New member
תודה על התשובה אין לי שום תכנון

לעסוק בהדרכה. אני רק רוצה לשפר יכולות ומקצועיות. לאור זאת , מה עדיף

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובות חלקיות

ממש איני יודע מה עדיף, מדובר בקורסים של אירגונים שונים שנותנים תוצאה די דומה , מלבד הקורס של SSI שנותן קצת יותר אבל עם אוריינטציה ברורה לכוון ההדרכה. ממליץ לך בכל מקרה על קורס רסקיו ועל קורס נייטרוקס אם טרם עשית. לאחר מכן שקול כחלופה גם אפשרות של קורס צלילה טכנית במידה ואתה אכן לא מייעד את עצמך לעיסוק בהדרכה. בסה"כ ההתלבטות שלך לגבי קורס המשך לצולל שרוצה להעמיק את הידע שלו בצלילה מוכרת. מקווה שחברי ממה"פ (מועצת מדריכי הפורום) יחוו גם הם את דעותיהם. ו ב ב ח י " נ

פליפר.

New member
אני דווקא עשיתי

דייבמאסטר ואח"כ עוזר מדריך של ההתאחדות אם אתה מעוניין "רק" בהעלאת רמה - אז קורס DM או רסקיו הם טובים - תבדוק מחירים ותבדוק תכנים וע"פ זה תחליט (באיזה התאחדות לעשות) בהצלחה

ניב ד

New member
קורס מתקדם

קורס דייבקון הוא פשוט קורס הדייבמסטר של SSI, ולפי הבנתי יש בו כביכול קצת מעבר ל DM של ארגונים אחרים והוא אכן באורינטציה להדרכה. בעקרון - אין הבדל מהותי וכדאי לך לעשות את הקורס שנוח לך מבחינת מועדון, מיקום וכו´. בכל קורס DM טוב אתה אמור לקבל חומר ברמה גבוהה. בניגוד לכבוד השיח´ - אני לא ממליץ לך כלל ללכת לכיוון הטכני לפני שעשית DM.

דולפינה

New member
ממליצה בחום על divecon ../images/Emo24.gif

בשל התכנים הנלמדים, דרך העברת הקורס וכמובן צוות ההדרכה המעולה של ssi.

למעלה