שלום לצוות הנפלא

הלן131

New member
שלום לצוות הנפלא

דבר לא השתנה אך היות ונושא הקלפים מעניין אותי ורוצה ללמוד להבין, (כמו גם להבין את מה שקורה לי)....
אז פרסתי פריסה ושאלתי האם קיים פוטנציאל לחידוש הקשר ביני לבין # בזמן הקרוב.פריסה בינאישית מורחבת.
צד השואל
תשע חרבות-מיזוג ומיתון
הצד השני
השטן-שלוש המטות
מה עוזר
שש חרבות.
מפריע
שני חרבות
פוטנציאל
תשעה גביעים-עשר מטות
כמו כן,הלכתי עם האינטואיציה ושאלתי בפריסת שלושה קלפים האם נכון הוא ש# יחדש את הקשר איתי בזמן הקרוב
התשובה
1-אביר מטבעות 2-חמש חרבות 3-עשר גביעים

אורנה יקרה,אל תכעסי עלי.....
...אבל חשבתי לעצמי שהקלפים יכולים וקיימים כדי להבהיר לנו דברים ולפתח מודעות במצבים שבהם אנו זקוקים להם.ולכן אני כאן....
הפירוש שלי הוא שהצד השני בא מהכיוון היצרי אך עבר או עובר תהליך
אני עברתי התפכחות וטלטלה ולומדת כיצד להתנהל בקשר.
מה שעוזר זה הניתוק וההתרחקות שנותנים פרספקטיבה
מה שמפריע אלה הספקות והחששות של שני הצדדים
הפוטנציאל קיים אך משהו מפריע.
האמת? לא הבנתי......
לגבי הפריסה השניה, נראה שהצד השני הססן,מצפה לחיזור "המוכר" מכיווני(שלא יגיע!) ובסופו של דבר יפעל.
יכול להיות שאני טועה לגבי הקריאות ולגבי המציאות בכלל...אבל באמת אורנה שאיני יכולה להתעלם מהתחושות והמסרים שהיו בין שנינו בפגישה האחרונה.זה קיים שם ו..חזק.
מאד הייתי רוצה שתעזרו לי להבין את המסרים.

אוRנה

New member
הלן יקרה

קטונתי מכדי לכעוס עלייך

כתבת שלא ממש הבנת את הפריסה ה״ראשונה״
זו מן הסתם הפריסה ה-8000 לגביו, אבל מי סופר?

יש כאן סלט של מידע - הפריסה מורכבת מידיי, עם אינפורמציה רבה
היה עדיף שתשאלי את שאלת הפוטנציאל הזאת בפריסת sos

את - מודעת למתרחש ומבינה שיש פה מכשול בלתי עביר.
השילוב בין תשע החרבות והמיזוג, מייצג קונפליקט רגשי, ואומר שלמרות הכל את מתעקשת להתקדם לעבר החזון הזוגי, אך כמו לכודה בחוסר תקוה בגלל שהצורך אינו בא לידי מימוש (מוזגת אותו מכוס לכוס ושום דבר לא קורה, כלום לא מתפתח, זה לא עובר את הסף לאהבה אמיתית)

הוא - השטן ושלושה מטות
בהחלט קשור אלייך ומתכוון להישאר
אך בקטע מיני

מה עוזר - שש חרבות
להבין את אופי הקשר
כרגע אין פה מחוייבות עמוקה. או אהבה.

מה מפריע - 2 חרבות
חוסר הרצון שלך לראות את המצב כפי שהוא באמת

פוטנציאל - 9 גביעים ו 10 מטות
יש יכולת לחוות הנאה מן הקשר, אך כדאי לשחרר את עצמך ואותו מהתביעה וההתעקשות שלך לקבל ממנו את מה שהוא לא רוצה/יכול לתת לך כרגע

לגבי השאלה השניה
שאלת האם יחדש קשר, או האם נכון לך שהקשר יתתחדש?

שתי הפריסות בכללותן ובתוכן קלפי השטן וחמש חרבות, עלולים להעיד שיש לו מישהי אחרת כרגע, ושהוא עשוי לחזור אלייך כשזה יסתיים. סורי.

הלן131

New member
את מקסימה.

תודה על הפירוש המאלף.
בהחלט פקח עיניי. וטוב מאד שפרסתי ושאלתי....
עדיף תמיד להיות במודעות.
נכון שזה נהפך לאתגר מארץ האתגרים...הרצון שלי להפוך אותו למי שהוא לא-כלפי. כפי שכבר ציינתי בעבר,מעולם לא היה לי קשר הפוך כזה ומעולם לא חוויתי מסרים סותרים ומבלבלים כאלה.כנראה זה השיעור שלי....
הבעיה היא שאני יודעת מדוע הוא מתנהל כלפי כפי שהוא מתנהל ומדוע אני זו שנלחמת והוא זה שבבעיה ולא נותן לעצמו להפתח.אם את מעונינת(ואולי זה ישנה את זווית הקריאה של המסרים),אני אספר לך בפרטי.
בכל אופן,מאחלת לך חג שמח ומלא אור ואהבה מכל הלב.

למעלה