שלום לצוות הנפלא
דבר לא השתנה אך היות ונושא הקלפים מעניין אותי ורוצה ללמוד להבין, (כמו גם להבין את מה שקורה לי)....
אז פרסתי פריסה ושאלתי האם קיים פוטנציאל לחידוש הקשר ביני לבין # בזמן הקרוב.פריסה בינאישית מורחבת.
צד השואל
תשע חרבות-מיזוג ומיתון
הצד השני
השטן-שלוש המטות
מה עוזר
שש חרבות.
מפריע
שני חרבות
פוטנציאל
תשעה גביעים-עשר מטות
כמו כן,הלכתי עם האינטואיציה ושאלתי בפריסת שלושה קלפים האם נכון הוא ש# יחדש את הקשר איתי בזמן הקרוב
התשובה
1-אביר מטבעות 2-חמש חרבות 3-עשר גביעים
אורנה יקרה,אל תכעסי עלי.....
...אבל חשבתי לעצמי שהקלפים יכולים וקיימים כדי להבהיר לנו דברים ולפתח מודעות במצבים שבהם אנו זקוקים להם.ולכן אני כאן....
הפירוש שלי הוא שהצד השני בא מהכיוון היצרי אך עבר או עובר תהליך
אני עברתי התפכחות וטלטלה ולומדת כיצד להתנהל בקשר.
מה שעוזר זה הניתוק וההתרחקות שנותנים פרספקטיבה
מה שמפריע אלה הספקות והחששות של שני הצדדים
הפוטנציאל קיים אך משהו מפריע.
האמת? לא הבנתי......
לגבי הפריסה השניה, נראה שהצד השני הססן,מצפה לחיזור "המוכר" מכיווני(שלא יגיע!) ובסופו של דבר יפעל.
יכול להיות שאני טועה לגבי הקריאות ולגבי המציאות בכלל...אבל באמת אורנה שאיני יכולה להתעלם מהתחושות והמסרים שהיו בין שנינו בפגישה האחרונה.זה קיים שם ו..חזק.
מאד הייתי רוצה שתעזרו לי להבין את המסרים.
דבר לא השתנה אך היות ונושא הקלפים מעניין אותי ורוצה ללמוד להבין, (כמו גם להבין את מה שקורה לי)....
אז פרסתי פריסה ושאלתי האם קיים פוטנציאל לחידוש הקשר ביני לבין # בזמן הקרוב.פריסה בינאישית מורחבת.
צד השואל
תשע חרבות-מיזוג ומיתון
הצד השני
השטן-שלוש המטות
מה עוזר
שש חרבות.
מפריע
שני חרבות
פוטנציאל
תשעה גביעים-עשר מטות
כמו כן,הלכתי עם האינטואיציה ושאלתי בפריסת שלושה קלפים האם נכון הוא ש# יחדש את הקשר איתי בזמן הקרוב
התשובה
1-אביר מטבעות 2-חמש חרבות 3-עשר גביעים
אורנה יקרה,אל תכעסי עלי.....
הפירוש שלי הוא שהצד השני בא מהכיוון היצרי אך עבר או עובר תהליך
אני עברתי התפכחות וטלטלה ולומדת כיצד להתנהל בקשר.
מה שעוזר זה הניתוק וההתרחקות שנותנים פרספקטיבה
מה שמפריע אלה הספקות והחששות של שני הצדדים
הפוטנציאל קיים אך משהו מפריע.
האמת? לא הבנתי......
לגבי הפריסה השניה, נראה שהצד השני הססן,מצפה לחיזור "המוכר" מכיווני(שלא יגיע!) ובסופו של דבר יפעל.
יכול להיות שאני טועה לגבי הקריאות ולגבי המציאות בכלל...אבל באמת אורנה שאיני יכולה להתעלם מהתחושות והמסרים שהיו בין שנינו בפגישה האחרונה.זה קיים שם ו..חזק.
מאד הייתי רוצה שתעזרו לי להבין את המסרים.