שלום לפורום

עידו10

New member
שלום לפורום

אני עידו ואני דיי מתחיל בתחום הזה. אם מישהו יכול בבקשה להפנות אותי לחומר בנושא, או איזשהן הנחיות למדיטציה בסיסית אודה לו מקרב לב. תודה מראש. עידו.

drall

New member
אנא הסתכל באזור המאמרים

תחת התחום "טכניקות"

yatsek

New member
הצעה שונה

כמו ששמת לב בוודאי אגף המאמרים מורכב בעיקר מהגיגיו של דרול. שים לב שמדובר בדיעותיו של דרול, אשר רבים חולקים עליהם. בכדי לקבל מושג קצת שונה על "מהיכן להתחיל" הייתי מציע לך לעיין גם ב- http://www.il.dhamma.org שם תוכל לקרוא על טכניקה מופלאה לתרגול מדיטציה בשם ויפסנה.

אינקה

New member
אבל לפני שתלך לשם...

קרא את התגובות (העדויות...) של avaloka המתארות אנשים שנפגעו נפשית ממדיטציה "מופלאה" זו. בעמ´ 4 בפורום התגובה "אפרופו ויפאסנה", ובעמ´ 5 בפורום את התגובה "האמת היא מה שמרגיש לי אמת, לא?", וזאת רק עדות אחת מפי מי שעדיין מגינה על הויפאסנה של "גוואנקה" עליה יאצק ממליץ. אגב, אל תבלבל בין הויפאסנה של "גוואנקה" הנערכת במשך 10 ימים תחת משמעת (ועליה המליץ יאצק), לבין הויפאסנה של עמותת "תובנה" אשר אינה נערכת תחת משמעת, ובין ה"מאסטר ויפאסנה צ´אקרה דנסינג" הנעשית ב"ריקוד" פנימי וחיצוני אותה מלמד אנוכי.
אינקה נ.ב. דרול אינו מצטט את הגיגיו הוא, אלא מתאר "מדיטציות" של אושו בעיקר שאינן רעות כלל להתנסות בתחום.

drall

New member
אשר גם עליה חלקים רבים

והיא מועברת על ידי בוקים עם קבלות

למעלה