שלום לפורום

שלום לפורום

כן, כן היו הרבה שאלות במהלך האירוח בתפוז שלא קיבלו מענה. אז בשביל כל מי שפספס ורצה לשאול משהו, הנה אני פותח שרשור שבו אנסה , ואני מדגיש, אנסה , לענות לשאלות שלכם. יאללה, לכו על זה.

היי ליאון../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

לא הייתי באירוח.. וגם שכחתי לכתוב שאלות
באיזה גיל החלטת שאתה רוצה להיות שחקן
מה היה החלום הכי גדול שלך כשהיית ילד
עם מי אתה בקשר אחרי הצילומים מחוץ לסט

תשובה

הרבה שאלות, נעשה את זה קצר: כשהייתי ילד אני חושב שהחלום הכי גדול שלי היה לטוס לחלל... תמיד עניין אותי לראות כוכבים אחרים, ולכן גם קראתי המון ספרי מדע בדיוני, כדי להכין את עצמי לקריירה של אסטרונאוט. הבטיחו לי שעד שאני אגדל כבר כולם יוכלו לבקר בירח.... אני מניח שאת החלום הזה אני לא אגשים בקרוב.. לגבי המשחק - כבר מבית הספר היסודי תמיד אהבתי להופיע - הייתי משחק בהצגות סוף שנה, מופיע בטקסים, ובתיכון גם הנחיתי את הארוע הכי גדול של ביה"ס שלי (בליך) ה-"פסטיבליך". שזה היה מין תחרות של שירים מקוריים שכתבו תלמידי בית הספר, ושופטים שבוחרים את השיר המנצח. בשנתיים שהנחיתי את הארוע (י"א ו-י"ב) גם הופעתי עם שירים שכתבתי. אבל לא זכיתי. אחרי שהשתחררתי מהצבא (הייתי עתודאי ולכן זה היה בגיל מאוחר יחסית - 24) החלטתי שהגיע הזמן שלי לנסות להפוך את אהבת הנעורים שלי לסוג של קריירה. התחלתי ללכת לאודישנים וללמוד משחק בשיעורים פרטיים, ודי מהר התקבלתי לשחק ב"זבנג". זה היה מזל או אולי כשרון, או שילוב של שניהם. אבל מאותו רגע אני שחקן ומנחה במשרה מלאה. לגבי השחקנים באמ"ל - אני פוגש את כולם מדי פעם בכל מיני ארועים. אני חושב שאפשר להגיד שאגם ואני עברנו חוויה מאד אינטימית בצילומים (כל מיני סצינות עם נשיקות ונגיעות) מה שהופך אותנו אוטומטית לחברים בנפש, אבל אנחנו מתראים רק לעיתים ממש רחוקות כי שנינו עסוקים מאד. אני חושב שהיא בחורה מקסימה. והיה לי כיף גדול להכיר אותה מקרוב בזמן הצילומים. האמת שבגלל העבודה שלי באקזיט אין לי יותר מדי זמן להפגש עם חברים מהסדרה, את אלון ליטבק אני פוגש מדי פעם, ועם רוני הדר אני מקשקש לפעמים בטלפון. את יהודה אני הכי אוהב, ואנחנו מכירים עוד מימי הסדרה "דקות של תהילה" ששודרה לפני שלוש שנים, לפני שנה גם היינו שכנים באותה שכונה בתל אביב ויצא לנו להתראות לפעמים, אבל לצערי חוץ מטלפון פעם בהרבה זמן אנחנו לא מצליחים להפגש לאחרונה.

תוספת

משום מה ההודעה נשלחה בלי הסוף - אז הנה ההמשך: כמובן שמכל הצוות של אמ"ל אני הכי בקשר עם מלי לוי, שאותה אני פוגש המון בשביל העבודה על אקזיט. מלי ואני גם מיוצגים על ידי אותם אנשים , כך שאני שומע המון על מה שהיא עושה (הקליפ לשיר החדש למשל שנשמע שהוא הולך להיות מדהים). מלי היא בחורה מרתקת, אני חושב שהיא הפתיעה המון אנשים באיכות המשחק שלה, אבל אני כבר ידעתי את זה שהיא שחקנית מעולה, אני חושב שמעט מדי אנשים יודעים איזו שחקנית קומית מצויינת היא, היא פשוט הכי מצחיקה בעולם.

יאאאאאא יפה מצדך!../images/Emo107.gif

היחיד שעשה את זה
שאלה: מתי שאתה נגיד סיימת את הסצנה שלך ויש לך הפסקה של איזה חצי שעה שעה.. מה אתה עושה?, או בכלל מה כולם עושים בהפסקה..?

בהפסקה

בהפסקות האמת מתרחשים הרגעים הכי כיפיים בעבודה. מבנה טיפוסי של יום צילום הוא חות או יותר כזה: יש אגף שלםשיש בו חדר הלבשה (עם מלא בגדים) - חדר לבנים, וחדר לבנות. יש חדר של ספר, חדר של איפור, וחדר מנוחה לשחקנים. כל השחקנים שמשתתפים בצילומים של אותו יום מגיעים בזה אחר זה וכל אחד עובר את המסלול: המתנה, איפור, שיער, הלבשה, והמתנה. לאו דווקא בסדר הזה ועם הרבה המתנות באמצע. בזמן הזה כולם נמצאים שם, מישהו תמיד שם מוזיקה, יש מסך שאפשר לראות את הסצינות שמצטלמות בינתיים באולפן, ובעיקר יש המון זמן להעביר והמון צחוקים. מכינים קפה, המון שיחות על כלום, ותמיד מצחיק. כשקוראים לי לאולפן, אני תמיד נכנס לריכוז ואז יורד אל האולפן כדי לצלם את הסצינה. גם הצילומים עצמם מצחיקים מאד, יש טעויות, פספוסים, רצות בדיחות. אני מאד אוהב את הרגעים האלה. בעיקר את השקט שלפני ה"אקשן". ואז האור האדום נדלק, האוויר נמתח, ומתחילה סצינה.

יווווו ליאון, איזה חמוד../images/Emo70.gif

אתה היחידי שנכנס לפה
ככה-
איך יכולת להתעסק בכל כך הרבה סדרות טלויזיה בזמן האחרון
אקזיט, אמ"ל, אלביס רוזנטל והאישה המסתורית
איך הסתדרת מבחינת לו"ז
ו... למה הסתפרת
היה מתאים לך יותר ארוך
(בלי להעליב...)

תשובה

בואי נתחיל עם השאלה החשובה: למה הסתפרתי. דבר ראשון כבר הרבה זמן רציתי להסתפר, אני חושב ששחקן צריך לשנות את המראה שלו מפעם לפעם כדי לאפשר לעצמו להתנתק מדמויות ששיחק בעבר. 4 שנים הסתובבתי עם שיער ארוך (אחרי תקופת גידול בלתי נסבלת עם תסרוקות מזעזעות באמצע), אבל הגיע הזמן שהתחיל להמאס לי מזה. ואז התקשרו אליי מ"אלביס" ואמרו לי שהם רוצים שאני אסתפר בשביל התפקיד. (אני לא יכול לגלות מה קורה בהמשך, אבל שווה לחכות לפרק 11 בסדרה) קיבלתי את ההצעה והורדתי את כל השיער במכה. אני מסכים שהשיער הארוך היה יפה יותר, ואולי אני שוב אגדל, אבל האמת שהקצר מאד נח, וכיף לי שלא מזהים אותי ברחוב בגללו. לגבי הלו"ז המטורף שלי - כן זו היתה תקופה מאד עמוסה שבה עבדתי כמעט סביב השעון, אבל אני מאד אוהב לעשות את מה שאני עושה ולא היה לי אכפת. הצילומים לאמ"ל היו קצת לפני שנכנסתי לאקזיט, ואיכשהו הצלחתי להסתדר. העבודה באקזיט היא מאד אינטנסיבית. יש לי המון אחריות כי אני עורך ראשי, וזה תפקיד רציני, אני עובד המון שעות ביממה ביצירת התכנית יחד עם שאר הצוות (יש עוד שני עורכים ותסריטאי גאון), ויש פגישות עם המנחים המהממים שלנו, שגם עוזרים לנו בכתיבת התכנית, ואני נהנה מכל רגע. את אלביס צילמתי במהלך החודשיים האחרונים, וזה היה דווקא נחמד לצאת לחצי יום או יום שלם מהמשרד שלי באקזיט ולהיות שחקן קצת. אני מאד אוהב לשחק - זה הדבר שאני הכי אוהב לעשות.

תודה על התשובות../images/Emo70.gif

יש לך חיים מעניינים
רק לא הבנתי איזה תסרוקות מזעזעות היו לך
בוא נסכם בזה שהיה לך באמת ממש יפה שיער ארוך
וכשיבוא לך, עשה טובה
ותאריך ת'שיער

ליאון יש לי שאלה...

קודם כל תודה רבה שמצאת זמן וניכנסת....דרך אגב אני חופית... השאלה שלי..: אילו מבין שחקני הקאסט הצעירים הייתי מלהק בתוק מנחה באקזיט?? לא שאני רומזת למשהו.. אתה שחקן מדהים..

wnba22

New member
היי ליאון!!!

היי מה נשמע? ממש נחמד שסוף סוף אחד מהשחקנים של אמ"ל נכנס!!!!!!! תגיד לחברים שלך מהסידרה שגם ייכנסו...זה לא יפה שאתם לא משקיעים בנו כי אנחנו משקיעים בכם המון!!!! {אם יוצא לך הכנתי סרטון על אמ"ל וגם אתה מופיע בו...אני אשמח אם תצפה בו....הוא בשירשור בעמוד הזה}.

סרטוון מושקע ויפה

בחרת שיר מצויין לשים ברקע, אחד משירי הקיטש האהובים עליי ביותר. והעריכה ממש מקצועית. טיפ קטן: נסה לערוך את הקליפ כך שהקאטים בין הסצנות יתאימו לקצב של המוזיקה. זה ישדרג את הקליפ בצורה מאד משמעותית. אבל גם כך זו עבודה יפה מאד.

wnba22

New member
איזה חמוד!!!!!!!! ודרך אגב אני בת!

ממש תודה רבה שראית את הסירטון שלי!!!!!!!!!

ליאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

שלום שלום שלום שלום שלום שלום..... ואגב תודה רבה שמצאת זמן להיכנס והאם כיף לשחק לצידה של שירלי!??! ויפה לך שער קצוץ...(ג...) הודי

שאלה מעניינת

אני חושב שכל השחקנים בסדרה הם מוכשרים בטירוף. אני חושב שסמי הורי הוא שחקן גדול, הדמות של גולן היא גאונית בעיניי, וסמי הוא אחד האנשים הכי כריזמטיים וכובשים שיצא לי לפגוש בתחום. בכל מקרה, לשאלתך, הייתי שמח להביא את רוני הדר לאקזיט, אני חושב שהיא מתאימה בול. אבל רוני בחרה להנחות בזאפ ל-1, ואני בטוח שהיא תהיה מעולה שם.

ליאוןןןןןןןןן../images/Emo99.gif כפרה עליךךךךךך

אתה שחקןן מדהיםם
אין עליךך י'מושלם אחד...

wnba22

New member
ליאון בקשה אחת מהפורום ואתה ענק!

בבקשה בבקשה תיכנס עכשיו לצ'אט של הפורום וכולנו מחכים לך שם וככה יהיה לך יותר קל לענות על השאלות שלנו!!!! תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה