שלום לפורום

שלום לפורום

רציתי לדבר קצת, לשתף, להתייעץ, מרגישה מאוד מבולבלת, לא מוצאת את הדרך הנכונה, השביל הנכון. אמא לילדה בת 5 וגרושה כבר 4 שנים. עברתי המון קשיים והתמודדיות בשנים האלו, המון מעברי דירות, תמיד באותה עיר, אבל בממוצע פעם בשנה אנחנו עוברות דירה. המצב הכלכלי הקשה, גלי הפיטורין והמצב הנוראי הזה שנוצר אצל המעסיקים שמרשים לעצמם כמעט הכל, במיוחד כשאת גרושה ומגדלת ילדה. הגרוש ואני תמיד היינו ביחסים טובים, כמעט תמיד, אחרי כמה חודשים טובים היה קורה משהו שגרם למתיחות בינינו, אבל בגדול תמיד ידעתי שהוא שם בשבילי כשאני צריכה, וכך גם ההיפך. אני חולמת על בית עם עוד ילדים, על צחוק ילדים, על בלאגן של צעצועים מפוזרים, על שירים וריקודים בבוקר (נאיבית, אה?) אבל כזה הוא, כל כך מלא שמחת חיים וחום ואהבה, אני רואה אותו עם הילדה בבוקר, כלום לא לחוץ, לא ממהר לשום מקום, מדליק רדיו והוא והילדה רוקדים ושרים. הוא דיבר איתי כבר מספר פעמים בהזדמנויות שונות, על האפשרות להביא ילד נוסף משותף לעולם. וחשבתי על זה, ואני לא רואה את עצמי אמא חד הורית לשני ילדים. מכל הבחינות, זה קשה גם עכשיו. וחשבתי מתוך הגיון בלנסות כן לתת הזדמנות נוספת לקשר. אבל היום, אין אותה אהבה. אני לא מאוהבת בו, ולא אוהבת אותו כבן זוג. כאדם כן. תמיד אהבתי אותו ותמיד היתה שמורה לו פינה חמה בלב. ואני לא יודעת, אני שואלת את עצמי, האם האהבה הזו יכולה להיבנות מחדש ? אני כל כך חסרת ביטחון לעומתו, לידו, וזה מוציא ממני הרבה רוע. אני מתביישת בעצמי שאני מתנהגת כמו שאני מתנהגת. סתם דוגמא, אני בהחלט יכולה להחשיב את עצמי לאדם נדיב, ופתאום אני מוצאת את עצמי חושבת בלב על האוכל שהוא אוכל פה. שאני אתחשבן על אוכל ? מעולם לא קרה לי, עם אף אחד, לזרים אני אתן לאכול, אז להסתכל בצלחת שלו ? בקיצור, אני לא מבינה מה קורה לי ולמה. אני מניחה שזה בגלל שאני לא שלמה, כי כששלמים, ולא משנה לפה או לפה, מרגישים חזקים. ואני מרגישה חלשה עכשיו. ומבולבלת. אני לא רוצה לפגוע בו, אני לא רוצה להיכנס לקשר הזה כי קשה לי, או כי אני רוצה מישהו להישען עליו, או כי קשיי ההישרדות יהפכו ליותר קלים. אני רוצה לחזור מתוך החלטה שלמה. ואני לא יודעת, אפשר באמת לבנות אהבה מחדש ? מה אתם אומרים ?

odelyav1

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo20.gif

אני אומר לך משהו שאמרו גם לי " לעולם לא לחזור אחורה" אבל מנסיוני אני לא יודעת אם באמת צאיך להחליל את כל המקרים אבל אם את לא אוהבת אותו בתור שותף לחיים אז תקשיבי לעצה הזאת כי אהבה זה לא דבר שלומדים איך לעשות אותו או שאוהבים או שלא את לא צריכה לחזור אלוו מתנאי נוחות אלא כי את רוצה ולמה שלא תצאי ותנסי להכיר מישהו אחר תנסי לבנות את חייך בזכות עצמך אולי אהבה חדשה זה מה שיעזור לך אולי תלמדי משהו תכנסי תוכן לחיים שלך שיגרום לך להרגיש שלמה שתרגישי שאת ממצא את עצמך ויפה שאת רוצה עוד ילדים אבל תעשי את זה כמו שצריך לא קל לך להיות חד הורית אם אחד מה יהיה עם שניים??? בהמלחה לך מתוקה !!!

את מתארת מהלך חיים כ"כ אנושי

מה ששפכת פה,זה דבר כ"כ נורמלי בעייני,יחד עם זאת כ"כ אישי.את באמת חושבת שזה יכול להפתר ע"י אחד מחברי הפורום,זה השק שלך,אני מבין אותך אבל מוטל עלייך לסחוב אותו.גם אני חלמתי על בית עם צחוק ילדים וצעצועים מפוזרים,נשארתי עם ילד אחד מקסים ומדהים,אבל רק אחד ודוקא בגלל שהוא כזה מקסים מגיע לו שותף בגודל שלו

תודה

אני בטוחה שזה לא משהו שיכול להיפתר ע"י פורום זה או אחר. בגדול אני צריכה לקבל החלטה, וכשכתבתי את ההודעה הייתי קצת מבולבלת. מקווה שבסופו של דבר ההחלטה תהיה ההחלטה הנכונה, בלי שאף אחד יפגע, לא אני, לא הוא, ובטח לא הילדה. זה צריך לקרות לאט ובטוח.
תודה לכם

m i c h a l i

New member
לחזור לאחר הפרידה

האם את זוכרת מה היו הגורמים לפרידה? מה היו הדברים שגרמו לך לחשוב "לא עוד". אם היום הם כבר לא מפריעים לך יותר אולי כדאי לנסות שוב אך בצעדים קטנים. אינך רוצה לבלבל את בתך ולטעת בה תקוות שווא שהנה אמא ואבא חוזרים זה לזו. עשו זאת בחוכמה ובשיתוף פעולה מלא. ואולי הדברים שהפריעו לך פעם פחות מפריעים היום אבל היום את מוכנה לנסות ולפתור את הבעיות? נסו לפנות גם ליועץ זוגיות ושוחחו איתו או ביניכם בלב פתוח. אני מקווה שאת לא חושבת על חזרה רק מחוסר ברירה או רק כי "הוא שם".
בכל בחירה שתעשי

למעלה