שלום לפורום...

g a l4

New member
עפר!!!!!!!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאוהב|
*נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* *נושמת* אוקיי
עכשיו אני בסדר... זה אחלה רעיון,תגיד לנו איך הוא הגיב שהוא גילה שיש לו פורום... ומה הדרך שלו לעשות מזה כסף

mary17

New member
אהה עפר../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

ראיתי כמה פרקים של טלנובלה בע"מ אתה שחקן טוב חבל שלא הביאו אותך לפירות אסורים

../images/Emo5.gifעפר...לך לך מפה

כמה שהוא מגעיל
כמה שהוא לא כמו כפיר באופי
שילך מכאן הוא מגעיל אותייי

mainiv

New member
../images/Emo46.gifחצילה תסתמי

את מגעילה אם כבר ... אין מישהו יותר מושלם ממנו בעולם!! ואם למישהו פה זה לא מתאים שיעוף!!!!!!!!!!!!! כי זה הפורום שלו של הבן אדם המוכשר והמושלם הזה (שבמקרה הוא אהבת חיי)

סתוונה

New member
עפר!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo172.gif

עפר איזה כייף שנכנסת
לפורום
.. תכתב לנו יותר כאן.. ושיהיה לך חג שמח

NNaDiN

New member
עופר שכטר!

אויי הילד הזה הוא כ"כ מ=ו=ש=ל=ם כפרעליוו!

מה אני לא מבינה אנשיפ פה סרוטים?

נכנסתי פעם ראשונה לפורום של טלנובלה בע"מ מה אתם רוצים מעפר מי לא מבדיל בן עפר לכפיר???? עפר.... בן 23 לא קשור ואבא שלו עובד בעצמו ומפרנס את עצמו!!! מנחה באקזיט ושחקן בטלנובלה בע"מ בן אדם מצחיק ולא נראה לי שהוא משחק בבנות כמו כפיר

שכטר! כנס רגע...

אני רוצה להציע לך תפקיד משהו משהו בטלנובלה הבאה של ערוץ שוס. תעשה טובה - המזכירה שלי תתקשר אליך מחר בבוקר והיא תקבע איתך פגישה. אנחנו חייבים לדבר. כדאי לך שכטר.

my broken smile

New member
דנה'לה ../images/Emo68.gif

תיקון, דרדסית ולא דרדס ( כדברי חכם גרשון)
צ'או, אני הייתי (ועודני) רולין.

למעלה