שלום לפורום..

שלום לפורום..

יש לי שאלה קטנה... אני מעוניין לגדל תוכי מסוג דררה ורציתי לדעת מה משנה בין הצבעים? יש שוני (חוץ מהצבע) שגורם לתוכי להיות יותר יקר? וגם רציתי מאוד לדעת אם נוח לגדל אותם כתוכים מוחתמים, האם תוכים נקשרים לבעלים שלהם. גם מאוד רציתי לדעת האם התוכי (דררה) מסוגל לחקות קולות וצלילים. תודה רבה על כל תשובה :)

174M4R

New member
שלום רב!

אם לא היה לך תוכי אף פעם אני לא מציע להתחיל עם דררה. אני מציע להתחיל עם תוכון או קוקטייל או אם תיקרא ממש הרבה חומר באינטרנט ותדבר עם אנשים שמבינים בתוכים אז אולי אפשר גם קוואקר. השוני בין הצבעים: ציבעה המקורי של הדררה הוא ירוק (אני חושב). וכל שאר הצבעים הם "מוטציות". מה שמייקר את המכיר של דררה כחולה נגיד זה שהיא מוטציה ויותר נדירה מדררה ירוקה. אין הבדל אחר בין הדררות חוץ מבצבע! כל הדררות אותו הדבר חוץ מההבדלים של הצבע!. מקווה שעזרתי! אתימר.

תודה על התשובה..

היה לי תוכי, קוקוטיל. היה תוכי באמת נפלא, עוד גידלתי אותו מגיל צעיר, האכלתי אותו במזרק. אבל אז לא ידעתי על תזונה נכונה כל כך והוא מת אחרי שנה בערך ממחלה. בגלל זה שאלתי על דררה. כי אני מכיר את הקוקוטיל. ושאתה אומר קווקאר, זה תוכי ליותר אנשים שמבינים בעניין? חוץ מזה שגם לדוד שלי יש דררה והוא מבין בנושא קצת.. אני בטוח שהוא יוכל לעזור לי..

174M4R

New member
אז באמת אני ממליץ על דררה או קוואקר

אם גידלת כבר תוכי מוחתם בעבר אז זה בסדר. הקוואקר הוא תוכי שיחסית לתוכים גדולים (ארה, ג'אקו ואפילו סאן קוניור) קל לגדל אותו. תמונה של תוכי קוואקר

174M4R

New member
בבקשה!

אני לא מכיר מקומות שמוכרים בהם תוכים בצפון (אני מאשקלון) אבל אני תמיד ממליץ ליקנות מאנשים ולא מחנויות. אם אתה רוצה אני יכול לתת לך קישור לפורום שהרבה מוכרים שם תוכים ומישם אני הגעתי למי שקניתי מימנו את הקוקטייל שלי. אז אם אתה רוצה תגיד לי ואני ישלח לך בפרטי

למעלה