שלום לפורום

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחחח

אז לכי ותשאלי אותו!!! אה! ותביאי לו את המספר שלך בדרך.....

ilana4ka

New member
הייי!!!!

ילד! לא לחשוף פה דברים... דבר שני...חח כן מייבי צריך יותר מזה בשביל לעצבן אותך. בכל מקרה חח הייתי אומרת שהוא חירפן אותך טיפה:) אבל מי שמצטיין בלחרפן אנשים זה בהחלט אתה.

HyPeR SoNiC

New member
דווקא לא.....

שאלות שלא קשורות אחת לשניה לא מזיזות לי ממש...... במיוחד כשמי ששואל אותן מתאמץ כל כך כדי שזה כן יזיז לי

HyPeR SoNiC

New member
הרי חשבתי שאת כבר יודעת......

שצריך ה-ר-ב-ה יותר מזה כדי לשגע אותי.......

HyPeR SoNiC

New member
אגב, אתה אתיופית במקרה?

כי יש לי תחושה שהצעת לי לצאת פה......

9hanT0M

New member
אתה אתיופית? תשמע יש לי מספר טלפון

של מורה ללשון.

HyPeR SoNiC

New member
אויש אתה כזה אינווליד ../images/Emo3.gif

שאלת אותי אם הייתי יוצא עם אתיופית אז שאלתי אותך אם אתה אתיופית ובגלל זה אתה שואל...... אני מודע לחלוטין למה שאני כותב... כמו שאתה כתבת "רק אם אתה בלונדינית".... אז תשמור את המספר לעצמך.... נראה לי שאתה צריך אותו יותר ממני...

HyPeR SoNiC

New member
לא הייתי צריך להגיד, זה היה די ברור

.... אינווליד
אל תרגיש רע שלא הלך לך איתי... יש בפורום הזה אנשים שהרבה יותר קל לעצבן ולייבש מאשר אותי... תנסה את מזלך איתם...
עכשיו תעזוב אותי בבקשה...

HyPeR SoNiC

New member
ואגב, זה לא היה בדיוק.....

קוף אחרי בן אדם...... הביטוי נוגע לאחד שמחקה את האחר..... אתה שאלת אם הייתי יוצא אם אתיופית, אז שאלתי אם אתה שואל את זה בגלל שאתה אתיופית שרוצה לצאת איתי..... לא חיקיתי אותך, רק ביררתי מניעים אז תחשוב על ביטוי אחר, כי יצאת פה קצת
......

LOVEסנדי

New member
אתה לא צודק

ממש ממש לא אתה אומר שגבר יודע מה הוא רוצה ביעד שלו אז אל תכליל כי זה לא נכון יש נשים שהם לא בזבזניות ויודעות בדיוק מה הם רוצות ומה אתה עוד רומז שאם לא קניתי לבעלי סיגריות נוצר בעקבות כך אלימות יאללה שילך לקנות לעצמו סיגריות וחוץ מזה האשה לא צריכה לספוג אלימות של גבר הבעיה היא שלו ולא בגללה הבנת?? יש גברים למשל שהם ממש תלויים באשה בבית שהיא תקבע להם תביא להם תעשה להם והיום רוב הגברים הישראלים מחפשים את הדמות האמאית שהייתה להם בבית אצל האשה שהם בחרו לחיות איתה הם נקראים "תלותיים" לסיכום אתם יותר תלויים בנו מאשר אנחנו בכם!

חחחחחח

ואגב פאנטום... אני החברה הלא בלונדינית!! אז אין להתחיל אם הבלונדיני שלי!!! חח ג'סט קידינג

LOVEסנדי

New member
לא גלשנו קצת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז מה נסגר עם הבלונדינית?חחחחחחחחחחחחחח

למעלה