שלום לפורום

my stery

New member
שלום לפורום

בכמה ימים האחרונים שמתי לב לשינוי מוזר בכתב שלי. הזנבות של ה'ק' וה'ם' מתקפלים כלפי פנים (לצד ימין) אם הם באים אחרי 'י' או כשאני מפספסת 'ו'. אם יש לכך משמעות עבורי הייתי רוצה להבין אותה בעזרתכם. אודה לכם מאד על תגובות. דוגמה לכתב---> (זה סתם כתיבה ספונטנית- לא להתייחס לתוכן...)

shonshon5

New member
שלום שלום..

האמת? אין לי מושג לגבי קיפול הזנבות, ואני מנסה לא ללכת שבי אחרי אנלוגיות נדרשות מאליהן לזנבות של בעלי חיים. לא יודע.... מצד שני, דווקא התוכן משך את תשומת ליבי, אבל ביקשת לא להתייחס אליו, אז אני מכבד את בקשתך... יאללה, ביי! אבי, יועץ רה"מ לשדים ורוחות.

my stery

New member
התוכן גס,

פיסה דלוקה של חומר גלם אפרורי... השתדלתי לא לקטוע את הכתיבה הספונטנית אז פשוט המשכתי לכתוב גם כאשר חשתי הסתייגות מדבריי ולכן אין לייחס לכך חשיבות. מאידך, אין לי בעייה לקשקש על הנושא- רק לא לקשר ישירות בין העמדה שהוצגה בקטע לבין עמדתי שלי
.

my stery

New member
שם? זה מה שצריך?

השם הוא רותם. (רגע, אולי אני משקרת?) מניחה שזה לא עד כדי כך משנה... אבל אם זה עוזר, אפילו אכתוב אותו על דף. מה דעתך? זו אני או לא? אגב, מה עם השאלה שלי? סבירה? חסרת תשובה?

היי רותם.

תנאי בסיסי לניתוח כתב יד זה הסכמה מפורשת של האדם הכותב, בכתב ידו, שהוא מסכים לניתוח כתב ידו בפורום. אחרת כל אחד יוכל לסרוק לכאן כתב של מישהו שהוא סקרן לגביו, ולשאול שאלות כאילו שמדובר בו עצמו. על כן כדי שיוכלו להתייחס לנ"ל תוסיפי קטע של כמה שורות בכתב ידך שמכיל את הסכמה הנ"ל. זה עדין לא מבטיח התייחסות וניתוח אבל מגדיל את הסכויים לכך. שבת שלום.

my stery

New member
לא ממש ביקשתי ניתוח...

אני יודעת שזו בקשה מאד מקובלת (ניתוח כתב) פה, והיענות לה נחשבת לכבוד גדול... אבל... אני רק רוצה לדעת את המשמעות של קיפול הזנבות. אז אני אוסיף מס' שורות כבקשתך- אבל אני חוסכת לך זמן מאמץ והסברים רבים ומסורבלים לגבי עבודת ניתוח, איני מעוניינת בה, ואני לא חושבת שאתה מעוניין בה גם כן. (זאת במיוחד לאור ההסתבכות האחרונה שלך עם הזועמים על ניתוחי חינם) והשאלה שלי...?
תודה מראש,

תודה רבה על ההתחשבות, ומעניין

שהגדרת את זה כ "קיפול זנבות". את נראית לי לוחמנית ויצרית מכדי "לקפל זנבות" או שאצלך זה רק בסבוב הראשון, וכבר בסבוב השני את מראה למישהו מהיכן משתין הדג ?

my stery

New member
אז הארשת התמימה שלי

לא פועלת עליך... נו טוב, איך עלי לקרוא לתופעה? אתה המומחה, אתה תגיד לי- מה השם התקני? (ואני בתמורה אספר לך מאיפה משתין הדג...
) סתם, אולי תראה לי איך עלית על הלוחמניות והיצריות שאני מצליחה בכשרון רב להסתיר מן הרוב?

למעלה