שלום לפורום

שלום לפורום

שמי רוחמה,אבל אתם יכולים לקרוא לי רוחי
נכנסתי לפורום הזה וקראתי מס´ הודעות שלכם, מאוד התרשמתי לטובה, לאמר לכם את האמת אני עוקבת אחריהם כבר מס´ ימים, ואני רוצה לאמר לכם שמה שהלך כאן היה ממש קטסטרופה..הייתי קצת המומה
אבל עבר לי כי הבנתי שהיה כאן ליכלוך איום. אולי תראו את ההודעה הזאת ואולי לא (כי אולי ימחקו אותה) אבל דעו לכם שזהו הפורום הכי מגניב שראיתי מעודי. אשמח להיות חלק ממכם ושתעזרו לי לפתור את הבעיה שיש לי (אכזבה) אני לא מתכוונת לספר כרגע מאום כי אני לא יודעת אם בכלל תקבלו אותי כאן. ראיתי גם שאתם עושים מפגש אצל אחת מהפורום (ניקולי אני חושבת) ובאמת אני זקוקה לחברים כמוכם בבקשה אל תזרקו את ההודעה הזאת
תודה מראש רוחי

black ross

New member
שלום לך ../images/Emo20.gif

בוודאי שאפשר להצטרף
אבל אני חייבת להזהירך מראש שלאור ההתפתחויות האחרונות במידה וחלילה יתעוררו בעיות עם משתמש אז הוא יזרק מהפורום ...... אני מתנצלת על הקבלת פנים שאולי קצת קרירה אבל אם את עקבת וראית מה הלך כאן אז את תביני שזה לא מופנה ישירות אלייך ...... בכל אופן
לרגל קבלתך

ניקולי

New member
שירונוקה ../images/Emo24.gif

נשמה שלי את לא רואה שאני קוראת לך??? איפה היית?? מה זה ככה הולכים ללא הודעה מוקדמת?? יופייייייייייייי גדלנו.. תגידי לי מי זאת רוחמה המקורית?? מסכנה.. נראה לי שעכשיו כולם מפחדים מאיתנו מה אנחנו כאלו מפחידים??

ניקולי

New member
אויי סליחה רוחמה ..

מרוב התרגשות משירנושקה שכחתי לברך אותך ברוכה הבאה חמודה
שפכי את
אנחנו כאן בשבילך... וכן יש אצלי מפגש...

black ross

New member
אני מאוד מקווה שלא !!!

אני מאוד מקווה שזה שאנחנו קצת במשבר בפורום לא יפחיד אנשים אחרים ונחמדים מלהיכנס אלינו ...... ממש עצוב כי תיראי איך אנחנו מתנהגים בחשדנות עם אנשים חדשים ... קצת עצוב לי שזה ככה אבל מי שעקב אחרינו צריך להבין שזה לא ככה תמיד !!!

ניקולי

New member
תשמעי שירני

את צודקת זה נכון אבל כפי שנאמר כבדהו וחשדהו... לא כך נשמתי??? תראי למשל כשאת באת לכאן לא חשדתי בכלל כי מההתחלה אהבתי אותךךךךך ועדין אוהבת ככה שזה לא לגבי כל אחד תלוי.. והרי את יועת שמה שתלוי מתייבש.. חי חי חי חולה עליך יקרציה

black ross

New member
למה קרציה ../images/Emo12.gif ?!

מה ככה את אוהבת אותי ?! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אני מתה עלייך יפיפייה שחומה שלי

שלום לכן ../images/Emo9.gif

תודה על קבלת הפנים
באמת אני זקוקה לחברים ידוע לי כל תנאי הקבלה ומקובל עלי מבטיחה להתנהג כיאות.. עכשיו אם תוכלו לעזור לי עם האכזבה שלי אשמח עוד יותר יש לי חבר כבר שנתיים וחצי, אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי. הבעיה העיקרית זה שיש לי אמא נג´סס כל היום רוצה להיות איתי ולוודא שאני בסדר, בקרוב אנחנו מתחתנים ויש לי בעיה עם החמה.. היא לא בדיוק |חמה|.. היא מאוד קרה ברררררר כמו קרח נמאס לי מה אני עושה עם אימי ועם החמה?? וזה עוד לא הכל אולי אם אצליח אהיה יותר פתוחה בהמשך... תודה לכן בנות...

black ross

New member
על לא דבר מתוקה ../images/Emo99.gif

תמיד שמחים לעזור ..... אבל...... תצטרכי להסביר לי בדיוק במה זה מתבטא הנג´סס וה"חמה" כי אולי זה רק את שמדמיינת ...... או שאולי יש באמת משהו בדברייך ... אז אם תרצי אני עוד כאן ואני אשמח לעזור ...

ניקולי

New member
חמודה

תראי לגבי אמא שלך תעמידי אותה במקום הרי שכבר את ילדה גדולה לא?? לגבי החמה שהתכוונת בטח לעשות
יהיה בסדר מה טיב היחסים שלך עם בעלך לעתיד??

רוחמה היקרה קודם כל ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה העניין גם עם האמא וגם עם החמה מאוד פשוט וזה תלוי רק בכם בך ובחבר שלך ככל שיותר מהר תראו להן שאתם חזקים ולא חשוב מה הן יגידו אתם תצליחו לאט לאט להשתחרר לאמך פשוט תתדגישי שאת תמיד אבל תמיד תשארי הבת שלה אבל כרגע יש לך בן זוג ואם היא לא רוצה בת שתשאר איתה עד הזיקנה בבית שתשחרר את החבל (כמובן אל תגידי לה את המילים האלה) אלה פשוט זה המסר שצריך לבוא ממך אני שלך אני יהיה פה לצידך אבלללללל יש לי חיים גם מישלי ואני חייבת לבנות את הזוגיות הזו אם לא אני יפסיד אותה
ואני יתן לך דוגמאות תמיד שהיא ביקשה ממינו לעשות משהו והוא לא בא כי הוא פשוט לא רצה לא יכל כל מיני סיבות היא תמיד היתה אומרת שאני לא נותנת לו לבוא לעזור לה ולא חשוב שהייתי הולכת בימי שישי למרות שיש לה 4 בנות שגרות גם קרוב ועוזרת לה לנקות את הבית ולבשל תמיד אני אשמה ותאמיני לי לא הייתי מספרת לו כי לא רציתי לחמם אותו על אמא שלו עד שיום אחד פגשתי אותה בגינה עם נכד מילד אחר שלה ואמרתי לה שאני מבינה את האשמות שלה שכל אמא לא רוצה לחשוב שהבן שלה הוא זה שרע אלה האשמה היא בבת הזוג מזה זה יותר קל ללב שלה אבל שתדע לה שבחיים אני לא יגיד דבר כזה לבן שלה (שלא יבוא לעזור) ועכשיו שתחשוב מה שהיא רוצה את יודעת היא בהתחלה זרקה עוד כמה מילים ונתתי לה לדבר ואמרתי את שלי בסוף היא קמה חיבקה אותי ליד כולם ונתנה לי נשיקה שלא תחשבי שבזה נגמרו הדברים היו כל הזמן עוד דברים וכל פעם שתקתי והמון לא סיפרתי לבעלי ורק שהגיעו מים עד נפש הייתי תופסת אותה לשיחה ומלבנת אותה במשך השנים היא למדה לאהוב אותי מאוד ואת חושבת למרות זה אין קטעים יש תאמיני לי שיש אבל זו אשה מבוגרת עכשיו ועדיף להבליג ומתי שלא אז להוציא אבל תמיד בצורה הכי יפה שיש וחברך לעתיד בעלך אם הוא יתמוך בך ויאהב אותך וזה מה שהוא ישדר כלומר גם אם יהיו חילוקי דעות בינך ובין חמתך מתוך החובה שלך להבין אותו שבכל זאת זו אמא שלו ולכן הוא בין הפטיש לסדן אבל תדרשי שהוא יתמוך בך ושהוא לא יתערב תנסי לפתור לבד בשיחות נפש עם החמה ותאמיני לי אפשר אם אני יצלחתי עם חמתי כל אחת יכולה

מיקי 35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

רוחמה שלום לך וברוכה הבאה... אנחנו תמיד שמחים לקבל לשורותינו חברים חדשים, אנא הביני את חשדנותנו מאחר והימים האחרונים לא היו כאן נעימים במיוחד ואנחנו מאוד רוצים שהפורום יחזור להיות המקום החם והיפה שהיה... אז תתיישבי, שתפי... אנחנו כאן כדי לעזור

@@

New member
רוחי, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנחנו עד כדי כך מפלצות
ממושק´ה , ברוכה הבאה
החם, הנעים, האוה
ב והתומך. אנחנו פה בשבילך

למעלה