שלום לפורום

לולי26

New member
שלום לפורום

שמי שירי ואני בת 26. כתבתי, מחקתי, ניסחתי מחדש ושוב מחקתי. איך אני יכולה בקיצור לקצר את ההיסטוריה שלי? האובדן של אמא, האובדן של אבא, פרידה מבן זוגי אחרי 7 שנים וכמובן מה שבין הדברים, בין השנים. מה אני מפילה עליכם את כל זה. אפילו לי קשה ללעוס את כל החבילה הזו. במחזורים האלו של החיים אנשים נולדים ואנשים מתים קשרים נבנים וקשרים נהרסים אנחנו כמו עלה שצף על המים בזרם נהר החיים המים מחליקים עלינו לפעמים מלטפים ולפעמים חורצים כאב ועצבות הם חלק מאיתנו והרעות? "הרעות נשאוך בלי מילים, אפורה עקשנית ושותקת" שירי

אורי_ח

New member
"לפעמים מלטפים ולפעמים חורצים..."

תמיד קשה להתיר חבילה בפעם הראשונה, ביד רועדת, והחוטים מסתבכים, אז החבילה נופלת. אין דבר, לולי יקרה, כולנו כך בהתחלה, כל אחד וחבילתו. טוב שבאת לפורום הזה שיש בו כאב ועצבות, אבל עוד דברים, למשל רעות יקרה מפז. ברוך בואך אורי

BooBee

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

היי שירי יקרה, הכי חשוב לי להגיד לך עכשיו שרת ממש לא חייבת בקיצור לקצר את ההיסטוריה שלך. תכתבי כמה שבא לך, מתי שבא לך ואיך שבא לך. את לא מפילה עלינו דבר שאיננו מוכנים לקבל ממך. בשביל זה הפורום קיים לתמוך ולהיתמך. לבנות ולהיבנות. לשתף ולהקשיב. שלך, רויטל.

nypx

New member
טוב אז אחרי מה שבובי כתבה.....

אין לי הרבה מה להוסיף רק שתמצאי את מקומך במקום הזה והלוואי שנוכל לעשות לך רק טוב ושתוכלי לפרוק מה שתרצי אני

למעלה